Psikolojik rahatsızlık ...

aramakea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
154
6
48
Balıkesir
daha iyi bir sonuç almak için ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeyi düşündüm

acaba bu hastanelere normal hastaları alıyorlar mı ?
sadece muayene için gidiliyor mu ?

bilginiz varsa paylaşır mısınız ?lütfen

Evet gidiliyor...

Tıpkı diğer hastaneler gibi randevu alıp gidebiliyorsunuz...

Mesela Bakırköy Ruh ve sinir den alo 182 den veya online randevu alınabiliyor...

merhaba normal hastalarıda kabul ediyorlar diye biliyorum, emin olmak isterseniz telefonla teyid edebilirsiniz.şimdiden geçmiş olsun.

Hastane neresi olursa olsun ziyaretçilerin hepsi "normal"dir zaten. Anormal olan insanlar değil, insanların vücutlarında hasıl olan değişimlerdir ki hastalık diyebiliriz buna.

Sorunuza gelecek olursam, ruh ve sinir hastalıkları hastanelerine muayene için gidebilirsiniz. Zaten öncelik muayenedir. Muayene olmadan tedavi sürecine karar verilemez. Yatması gereken yahut ayakta tedavi edilmesi gereken hastalar belirlenir muayene işleminde. Kişisel tecrübelerime dayanarak belirtmeliyim ki, özel yahut devlet hastanelerinin ilgili birimlerine gitmektense ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeniz daha doğru olacaktır. Tecrübeli ve alanında uzman kişiler ile muhatap olma ihtimaliniz daha yüksektir.

Son düzenleme:
Eminsiniz degil mi arkadaslar ?
Birde bu tür hastaneler daha iyi bir sonuc verir mi acaba ?..

Kesinlikle gidin ama doktor araştırın
Ben doğum sonrası gittim,psikolojıkmen kötüydüm okadar iyiydiki doktorum bir yılda bütün sorunlarım geçmişti çok şükür
Ama arada tekrer başlıyor gibi sorunlarım,bulunduğum yerden taşındım aynı doktoruma tekrar gitmeyi çok isterdim

Bende daha iyi bir sonuç almak için bu tür hastanelere gitmeyi düşündüm.
Tedavi digerlerine göre bu tür hastanelerde daha iyidir degiil mi ?.
Cevaplarsanız çok sevinirim.Çok tesekkürler.

Ayakta tedavi gördünüz degil mi ?.

Ayakta derken ?

Yani doktorla oturdum konuştum oda bana yönlendirme yaptı ve ilaç tedavisine başladm her ay düzenli gitmek gerekiyor ama

Evet canım bunu sormustum.Yani hastanede yattınız mı diye.
Bu tür hastaneler daha iyi sonuç verir degil mi ?
Bizzat siz deneyimlemişsiniz,daha iyi bilginiz olur.

Evet canım bunu sormustum.Yani hastanede yattınız mı diye.
Bu tür hastaneler daha iyi sonuç verir degil mi ?
Bizzat siz deneyimlemişsiniz,daha iyi bilginiz olur.

Kesinlikle gitmelisiniz eğer sorununuz varsa bu sorunları kendiniz aşamıyosunuz destek şart,çünkü zaman geçtikçe sorunlar dahada büyüyor tedavi sürecide uzuyor.
ben çok memnun kaldım doktor çok önemli
yatırmıyorlar canım merak etme.heray düzenli olarak giderseniz inşallah sorununuzu kökten çözersiniz
Ben hastanede yatmadım canım
çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine mi gitmiştin sende canım?

Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine mi gitmiştin sende canım?

evet canım korkmayın inanın sonuçlarınız iyiye gittikce iyiki gitmişim diyceksiniz ben size nasıl gittiğimi anlatayım biraz uzun yazarsam kusura bakma

Annemin aslım rahatsızlığı var oyüzden kapalı alanlarda duramıyordu gittikcede psikolojıkmen çok etkilenmişti
sonra eşimle ben kararlaştırdık annemi psikiyatriye götürmek için
sonra eşim araştırdı ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden bir doktor buldu.annem önce yok gitmem ben delimiyim dedi zorladık tamam dedi ve benim bulunduğum yere geldi annem.
heray düzenli götürmeye başladım annemi,önceleri gitmem diyen annem birkaç ay sonra zevkle gitmeye başladı
sonra düşündüm benimde sorunlarım var kendim baş edemiyorum benimde gitmem gerek
ve ben doktorlada baya içli dışlı olmustum annem sayesinde.
bir ayda ben randevu aldım gittim ve iyikide gitmişim diyorum kendime
okadar ilgili bir bayandı ki anlatamam.heray düzenli gittim bir yılda kendime sorun yaptığım aşamam sandığım sorunlarımı çözdüm ilaçlar sayesinde tabikide.eğer giderseniz ilaç kullanmaya başladığınız ilk ay biraz sıkıntılı geçebilir buda ilaçlardan kaynaklanan şeyler hiç takılmayın onlara.ailacın vücuda alışma dönemidir.bu arada sizin sorununuz çokmu büyük aşılamıycak bir sorunmu ?

Çok tesekkür ederim canım,çok sagol.
Zaman ayırdıgın için çok çok tesekkürler.
Aklımdaki sorular bunlardı.
Evet benimde sorunum büyük.Tek basıma üstesinden gelemiyorum.Basıma çok kötü şeyler geldi.Bazen çok bunalıyorum,hayattan kopuyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.

Rica ederim bir yardımın olduysa ne mutlu
istediğin zaman aklına takılan birşey olursa özel mesajda gönderebilirsin.
Tekrardan çok geçmiş olsun

Bende daha iyi bir sonuç almak için bu tür hastanelere gitmeyi düşündüm.
Tedavi digerlerine göre bu tür hastanelerde daha iyidir degiil mi ?.
Cevaplarsanız çok sevinirim.Çok tesekkürler.

İnanın hepsini tecrübe ettim. Diğer ihtimallere kıyasla ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde daha iyi sonuçlar alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…