Psikolojik şiddet hem de işyerinde

siz haklı çıkarsınız umarım, bir an önce ayrılık acısından kurtulur :)
yoksa azap olacak gibi size.

Maalesef değiştiremiyorum çalışabileceğim başka birim yok bana uygun ve şehri de değiştiremiyorum ailem burda ve onun için şehir değiştirmek saçma geliyor ve yüksek lisans yapıyorum
o zaman sansiniz yok... ayni birimde çalışmak zorundasiniz. insan o ayrıldığı kişiyle beraber çalışmak agir gelir sana. mecbursun buna.

Ayyy ne kadar giciiiik sirf sen onla konus die ole yapiyor. Sende konus ama resmi dille haddini bildir

kolay etkiye tepki sindirin yok edin madem siz gidemiyorsunuz ve aynı ortamda çalışmayı beceremiyor onu bulunduğunuz yerden postalayın.

Ne oldu konuştunuz mu?
Evet öğle yemeğinde konuştuk aradaki gerilimi kaldıralım zitlasmayalim zarar göruruz dedi barışmak gibi bir niyeti yokmuş yanlış anlamayacakmisim. Ki kendisi biz arkadaş olamayız sevgili olduğum biriyle arkadaş olamam diyen birisidir bunu sordum deneyeçekmiş ben haklıymısim

Ayyy ne kadar giciiiik sirf sen onla konus die ole yapiyor. Sende konus ama resmi dille haddini bildir
Bunu hayatta kabul etmez haklı olduğu için yapıyormuş ben de bu davranış şekli haklılıkla haklı olmamakla alakali değil Külliye yanlış dedim ama hep onun dogrulari

sana inat hareketler bunlar

bence hiç muhatap olmayın. onu yok saymanızı hazmedemiyor.sizi çok zorlarsada sert ve net bir şekilde burası br iş yeri böyle davranamazsın. davranacam dersende müdürle konuşman gerekir gibilerinden tehdit edin.

bence hiç muhatap olmayın. onu yok saymanızı hazmedemiyor.sizi çok zorlarsada sert ve net bir şekilde burası br iş yeri böyle davranamazsın. davranacam dersende müdürle konuşman gerekir gibilerinden tehdit edin.
Söyledim zaten öğle yemeğinde yokmuş gibi davranıyorum diyorum hiç öyle değil zıtlastiğimi söylüyor o kapatıyorum ben inat açıyormusum sözde ama herkes terliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…