Sorgulamayın kocanızı, kavga etmeyin. Başka çözüm yolları düşünmeye başlayın. Nasıl evden para kazanırım gibi. Çocuk bakabilirsiniz, evinizde. Kocanız gelmeden de en geç 6 gibi gelip alınıyor zaten. Şu süreçte çalışan anne-babaların çok ihtiyaçları oluyor. 2.5-3 bin getirisi olur ayda ve dışardan sigorta bile yaptırabilirsiniz. Ya da evden yemek yapıp satanlar var. Yine el emeği dantal, oya, lif-kese yapanlar, çini, ahşap boyama, el cam boyama, yorgan, nevresim yapanlar, hırka- kazak örenler satanlar vs Hani belki eşinize sen yoruluyorsun kolay da para kazanmıyorsun anlıyorum ev geçindirmek zor ve seni sürekli gergin yapıyor. Bende çalışmayı deneyip belki para kazanabilirsem destek olmaya en azından kendi ihtiyaçları mı karşılamaya çalışmayı çok isterim. Şöyle bir şey düşündüm. Bu süreçte ufak tefek ev düzenini aksayabilirim anlayışını bekliyorum deseniz. Baktınız beceriyorsunuz ve para kazanıyorsunuz hala çekilmez bir adam, kocanızla ne yapmak istediğinize o zaman karar verirsiniz. Naçizane bir fikir olarak sunuyorum.