Psikolojik şiddet,ne olur yol gösterin

Hep böyleydi pandemi dönemi olmadı sadece neden sakınırsınki ailenden yine hiç birsey demiyorum istemiyorum hiç birsey ama en ufak şeyde küfürleri olmasa gözü kapalı isyan bile etmezdim,biz hiç aile olamadık
Ben pandemi yüzünden belki işleri azalmıştır diye düşündüm ama
Çekilecek çile değilmiş eşiniz
Hem saygısız hem bencil

Arkadaşlarında dediği gibi , boşanmak istemiyorsanız kendi paranızı kendiniz kazanacaksınız
Allah yardımcınız olsun ❤️

Ben pandemi yüzünden belki işleri azalmıştır diye düşündüm ama
Çekilecek çile değilmiş eşiniz
Hem saygısız hem bencil

Arkadaşlarında dediği gibi , boşanmak istemiyorsanız kendi paranızı kendiniz kazanacaksınız
Allah yardımcınız olsun ❤️
Cok tesekkür ederim

Çok tesekkür ederim herkese ben düsündüm kimse yazmaz diye ama sagolun cok mutlu oldum kimseye dile getiremedigim seyleri yazdım acık acık,cok mutlu oldum sizlerinde gönlünüzde ne varsa en güzeliyle olsun🤲 Cok umutsuzdum hatta bugün intiharı bile düsünmüstüm ama cocuklar aklıma geldigi an kendime kızdım hakkım yok onlara böyle bi acı bırakayım

Benim merak ettiğim böyle adamlar eşlerinin yüzüne nasıl bakabiliyor? Mesela kadinin yaptığı yemeği yerken utuledigi çamaşırı giyerken, ne bileyim sevişirken hiç mi utanmıyorlar. Bir kremin hesabi sorulur mu ya :(
Çocuklarınız biraz daha büyüyünce iş bulun çalışın. Yemeğini, utusunu de kendi yapsın beyefendi.
Çok sinirleniyorum böyle adamlara.

Benim merak ettiğim böyle adamlar eşlerinin yüzüne nasıl bakabiliyor? Mesela kadinin yaptığı yemeği yerken utuledigi çamaşırı giyerken, ne bileyim sevişirken hiç mi utanmıyorlar. Bir kremin hesabi sorulur mu ya :KK43:
Çocuklarınız biraz daha büyüyünce iş bulun çalışın. Yemeğini, utusunu de kendi yapsın beyefendi.
Çok sinirleniyorum böyle adamlara.
Arsızlıktan bakıyorlar bi kac gün sonra hiç birsey olmamıs gibi de davranır.Diyorum zaten benim yerimde kim olsaydı coktan cıkıp gitmisti ama benim arkamda kimse olmadıgı icin hala oturuyorum.Yemin ediyorum siparis verdigim kremi öyle yüzüme asaglayıcı laflarla yüzüme vurduki o yüzden cok zoruma gidiyor onun lokmasını bile yemek

Bir de çocukların ihtiyaçlarına bile karışır demişsiniz, ezdirmeyin lütfen çocuklarınızı. Ben köfte yaparım çocuklara, o gun eşimle biz çorba yeriz. Evde sucuk varsa sadece çocuklarındır. Balık yaparım biz kendimize domates kızartırız mesela. Eskiden eşim düşünmezdi bunları ben soktum kafasına, bizim yemeğimiz bu, ötekinden yeme diyerek. Ayakkabı alınacaksa çocuklara alınır, biz 5 yıldır kendimize ayakkabı almadık. Çocuk varsa önce onların ihtiyacı karşılanacak, artarsa kendini düşünecek beyefendi. Büyüyeceği kadar büyümüştür artık.
Anlamıyorsa kafasına siz sokun bunları. Çocuk olan evde önce onların ihtiyacı karşılanacak. Siz dimdik durun çocuklarınızın arkasında.

Bir de çocukların ihtiyaçlarına bile karışır demişsiniz, ezdirmeyin lütfen çocuklarınızı. Ben köfte yaparım çocuklara, o gun eşimle biz çorba yeriz. Evde sucuk varsa sadece çocuklarındır. Balık yaparım biz kendimize domates kızartırız mesela. Eskiden eşim düşünmezdi bunları ben soktum kafasına, bizim yemeğimiz bu, ötekinden yeme diyerek. Ayakkabı alınacaksa çocuklara alınır, biz 5 yıldır kendimize ayakkabı almadık. Çocuk varsa önce onların ihtiyacı karşılanacak, artarsa kendini düşünecek beyefendi. Büyüyeceği kadar büyümüştür artık.
Anlamıyorsa kafasına siz sokun bunları. Çocuk olan evde önce onların ihtiyacı karşılanacak. Siz dimdik durun çocuklarınızın arkasında.
Yok cok sükür asla yemelerinden geri degiller ama cocuk bunlar sürekli isterler onlara bile asla yanasmaz canlı derse girebilmek icin bilgisayar aldı ama nasıl aldı durumu yerinde oldugu halde ona bile onca laf etti ama aldırttım.Cok degisik bi adam bizim gözümü hep bırakır biseylerde ama kendisi ha bire yatırım yapar ne icin kim için

Arsızlıktan bakıyorlar bi kac gün sonra hiç birsey olmamıs gibi de davranır.Diyorum zaten benim yerimde kim olsaydı coktan cıkıp gitmisti ama benim arkamda kimse olmadıgı icin hala oturuyorum.Yemin ediyorum siparis verdigim kremi öyle yüzüme asaglayıcı laflarla yüzüme vurduki o yüzden cok zoruma gidiyor onun lokmasını bile yemek
Çalışma imkan veya ihtimaliniz yok mu?çok istedim özgür bir şekilde para harcamanizi.benim amcam eşiniz gibiydi yengeme hiçbişeyi layık görmezdi giderken cebindeki bozuk paraları masaya bırakırdı yengem hiç harcama yapamazdı keyfince bisey alamazdı sonra amcam genç yaşta vefat etti tüm mal,mülk yengeme kaldı o kadar hirslanmisski o yaşta ehliyet ve araba aldı şimdide sınırsızca para harcıyor oh olsun demiyorum ama o kadar madur oldu ki kadın ilahi adalet ona istediğini acı bi şekilde de olsa verdi....Allah herşeyi görüyor inşallah öyle bir imkan doğar ki istediğiniz gibi bir iş bulup cebinize kendi para bizi koyarsiniz

Çalışma imkan veya ihtimaliniz yok mu?çok istedim özgür bir şekilde para harcamanizi.benim amcam eşiniz gibiydi yengeme hiçbişeyi layık görmezdi giderken cebindeki bozuk paraları masaya bırakırdı yengem hiç harcama yapamazdı keyfince bisey alamazdı sonra amcam genç yaşta vefat etti tüm mal,mülk yengeme kaldı o kadar hirslanmisski o yaşta ehliyet ve araba aldı şimdide sınırsızca para harcıyor oh olsun demiyorum ama o kadar madur oldu ki kadın ilahi adalet ona istediğini acı bi şekilde de olsa verdi....Allah herşeyi görüyor inşallah öyle bir imkan doğar ki istediğiniz gibi bir iş bulup cebinize kendi para bizi koyarsiniz
Yengeniz icin cok üzüldüm o zaman sefası olsun simdi ,calısıp para kazanıp cocuklarımı da alıp bosanmak istiyorum ve bunu kendim basaracagım boyun egmeden minnet duymadan cocuklarımla mutlu yasayacagım insallah bir gün basardım diye bunu da yazarım

Ya herkes evlenmemeli arkadaş cidden psikolojik yeterlilik aramak lazım bu böyle olmuyor. Madem parası kıymetli evlenmicekti kendi parası yer mi yutar mı yakar mı kendisine kalcaktı. Ha evlendi diye kadına bakmak zorunda mı erkekler asla ama çocuk yapıp kadını çocuğa mahkum ediyorsan paşalar gibi de bakacaksın kardeşim. O zaman tutsun bi bakıcı temizlikçi siz çalışın, çocuk temizlik yemek sadece kadının görevi mi yav hem kreminizi de kendiniz alırsınız hem de dik alasını alırsınız.

Ya herkes evlenmemeli arkadaş cidden psikolojik yeterlilik aramak lazım bu böyle olmuyor. Madem parası kıymetli evlenmicekti kendi parası yer mi yutar mı yakar mı kendisine kalcaktı. Ha evlendi diye kadına bakmak zorunda mı erkekler asla ama çocuk yapıp kadını çocuğa mahkum ediyorsan paşalar gibi de bakacaksın kardeşim. O zaman tutsun bi bakıcı temizlikçi siz çalışın, çocuk temizlik yemek sadece kadının görevi mi yav hem kreminizi de kendiniz alırsınız hem de dik alasını alırsınız.
Nasıl güzel yazmışsınız öyle,çok teşekkür ederim

Zor durum bunun bir benzeri de bizim evde mevcut kendisi babam olur.. sırf onun bu halini gördüğüm için ayaklarımın üstünde durmadan evlenmeyeceğim dedim. Okulum bitti öğretmen oldum. Umarım bir an önce kurtulur kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz.

Back
X