• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik şiddet

Kac kurtul bu adamdan. Sosyal hesaplarini dondur bir sureligine. Numarani degistir.
Baska is ilanlarina basvur yeni numarani verirsin.
Yazdigi hicbirseyi okuma. Okursan cvp verme. Manipulasyon yapiyor ve boyleleri tehlikeli olur. Sagligindan olursun..

Bir de bunu deneyeyim,
Zaten iş arıyorum ah bir hayırlısıyla bulabilsem bir de beklediğim bir haber var hayırlısıyla o da olsa nasıl sevineceğim. :dua:
Allah yardımcın olsun inşallah Hayırlı kapılar açsın. Kötü gördüğünde bile hayır vardır buna kalben inan. Olmuyorsa mutlaka seni daha kötü duruma düşüreceği içindir.

Allah yardımcın olsun inşallah Hayırlı kapılar açsın. Kötü gördüğünde bile hayır vardır buna kalben inan. Olmuyorsa mutlaka seni daha kötü duruma düşüreceği içindir.

Başıma gelenin hem de evlilik arifesinde, hiç şüphem yokki bunda var bir hayır. Allaha bıraktım üzülmüyorum. Tek derdim bir an önce kurtulayım ve hayatıma güzel bir sayfa açayım. Güzel niyetiniz için Allah razı olsun. Bin misli hayırlısını size nasip etsin inşallah

Kac kurtul bu adamdan. Sosyal hesaplarini dondur bir sureligine. Numarani degistir.
Baska is ilanlarina basvur yeni numarani verirsin.
Yazdigi hicbirseyi okuma. Okursan cvp verme. Manipulasyon yapiyor ve boyleleri tehlikeli olur. Sagligindan olursun..

Psikolojik şiddet uygulamaya çalışıyor fakat ben bunun farkındayım çok şükür. İnşallah kurtulacağım bu adamdan

Back
X