Psikolojik şiddete izin vermeyelim !

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
ard arda konu açtım ama bir şey kafama çok takıldı. Şiddet sadece fiziksel mi olur sanki ? Küfür hakaret aşağılama da ayrılma sebebi değil midir ? Bizim kızlarımız kadınlarımız neden sindiriyor bunu ? Kuzenime sevgilisi ağzına geleni söylüyor hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Beyin daha kırılgan bedenden. Unutuyorlar..

ard arda konu açtım ama bir şey kafama çok takıldı. Şiddet sadece fiziksel mi olur sanki ? Küfür hakaret aşağılama da ayrılma sebebi değil midir ? Bizim kızlarımız kadınlarımız neden sindiriyor bunu ? Kuzenime sevgilisi ağzına geleni söylüyor hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Beyin daha kırılgan bedenden. Unutuyorlar..
Evlenmeden önce bu soruyu sorsan kesinlikle ayrılma sebebi derdim. Şimdi düşünüyorum eşim küfür etse bana çok kırılırım ama ayrılmam sanırım. Allah yaşatmasın inşallah. Sınanmadığın bir konuda atıp tutmak kolay çünkü. Başa gelmeden anlamıyor insan.

Evet, şiddet sadece fiziksel değildir. Dedikleriniz psikolojik şiddettir ve ayrılma sebebidir. Bununla beraber ekonomik şiddet de vardır, birini zorla çalıştırmak, parasını elinden almak vs. de bir şiddettir. Cinsel şiddet vardır, eşiniz bile olsa sizinle zorla sevişmek istemesi, yapmak istemediğiniz pozisyonlara, seks türlerine vs zorlaması cinsel şiddeti kapsar. Bana kalsa bunlar ayrılma sebebi ama hiçbir çaba göstermeden kabullenip devam etmek isteyen de ediyor, bazı insanlara eden yaranıyor yani yapacak bir şey yok.

Bana kalirsa kusmekte bir cesit psikolojik siddet

Back
X