- 11 Kasım 2015
- 97
- 50
- 3
- 33
- Konu Sahibi Serap Umut Yangin
-
böyle bir yöntemi kitapta okumuştum kitaptaki kadın evet rahatlamıştı fakat bu yöntem basit bişey değil sanırım her doktor yapabilir mi bilemedim.Kafamda kapatamayıp tekrar tekrar yaşadığım sorunlar var ve bitmiyor kızlar hipnoz veya diğer tedavilerden fayalanmak istiyorum aranızda yaptıran varmı varsa yardımcı olabilirlermi geçmişte y6aşanan acıların yaşanması gerekip sona ermesi gerektiğini söyledi doktorum bunu psikologla aşamıyoruz tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi?
Pskoloğum bana kötü öğrenmeyi anlattı bugün ve ben o bağları koparmadıkça hep aynı sorunları tekrarlayıp bulabilirmişim doktorumun önerisiyle istiyorum tecrübeli birileri vardır inşallahböyle bir yöntemi kitapta okumuştum kitaptaki kadın evet rahatlamıştı fakat bu yöntem basit bişey değil sanırım her doktor yapabilir mi bilemedim.
Hayatımda çok berbat iki ilişki yaşadım bunları anlattım bugün ilk seanstı babam var bide doktorumda 3 kötü ilişki ve bu yineliycek babana benzeyen kişileri seçtiğimi ve gelecektede böyle devam etceğini aralarından seçip bulcağımı anlattı . Diğer sorunlarda var tabi beynim konuları geçiştirip biriktiriyor resmen unutmam gerek ..Sorunlarnasil acarmisiniz biraz
evet hem çocukluk hem tüm yaşantı kötü zamanlar özellikle.. hayır denenmediRegresyon terapisi nasıl oluyor çocukluğunuza inerek mi ? Bilişsel terapi denediniz mi peki ?
Sorunun baban mıymışHayatımda çok berbat iki ilişki yaşadım bunları anlattım bugün ilk seanstı babam var bide doktorumda 3 kötü ilişki ve bu yineliycek babana benzeyen kişileri seçtiğimi ve gelecektede böyle devam etceğini aralarından seçip bulcağımı anlattı . Diğer sorunlarda var tabi beynim konuları geçiştirip biriktiriyor resmen unutmam gerek ..
Dediğine göre ilk sırayı o çekmiş o üzmüş sonra bende ona benzer beni üzmeye müsait insanları seçmişim beynimiz böyle algılarmış işin kötü tarafı doğru her ikiside çok büyük acılar yaşattılar ilişkilerimde bir filmin içinde yaşadım sanki 8 sene..Sorunun baban mıymış
Ne yaptı peki çok özel değilse ya da özelden yazabilirsin.Benim de babayla ilgili sorunum varDediğine göre ilk sırayı o çekmiş o üzmüş sonra bende ona benzer beni üzmeye müsait insanları seçmişim beynimiz böyle algılarmış işin kötü tarafı doğru her ikiside çok büyük acılar yaşattılar ilişkilerimde bir filmin içinde yaşadım sanki 8 sene..
Dediğine göre ilk sırayı o çekmiş o üzmüş sonra bende ona benzer beni üzmeye müsait insanları seçmişim beynimiz böyle algılarmış işin kötü tarafı doğru her ikiside çok büyük acılar yaşattılar ilişkilerimde bir filmin içinde yaşadım sanki 8 sene..
Ne yaptı peki çok özel değilse ya da özelden yazabilirsin.Benim de babayla ilgili sorunum var
Benim aslında yok,yani babam yok,hiç görmedim tanımadım :)) acaba dedim olayım o mu benim deBenim de var(dı) kendiliğinden geçti. Daha doğrusu artık onu ve geçmişte yaptıklarını taşımayı bıraktım.
benm babam varda bnm için yok artık çok ağır laflar ederdi hep dövsede diline sahip olsa derdim 5 yıldır görüşmüyorumBenim aslında yok,yani babam yok,hiç görmedim tanımadım :)) acaba dedim olayım o mu benim de
Benim aslında yok,yani babam yok,hiç görmedim tanımadım :)) acaba dedim olayım o mu benim de
Canım benm kafamda şartlanmadı ama hiç birşeyi unutamıyorum 4 yaşımdan buyana her konu sırtımda ve azalmıyo üstüne biniyo dahada.Benim de var(dı) kendiliğinden geçti. Daha doğrusu artık onu ve geçmişte yaptıklarını taşımayı bıraktım.
benm babam varda bnm için yok artık çok ağır laflar ederdi hep dövsede diline sahip olsa derdim 5 yıldır görüşmüyorum
Canım benm kafamda şartlanmadı ama hiç birşeyi unutamıyorum 4 yaşımdan buyana her konu sırtımda ve azalmıyo üstüne biniyo dahada.
Nöroloji uzmanıyla görüştüm ben birde söylemeyi unuttum oda beynin yapısını anlattı ben artık zaten kaldıramıyorum ilaçlarıda istemiyorumBen psikolog / psikiyatrların böyle yönlendirici yorumlar yapmasına karşıyım size de yaparsa bir doktor lütfen şartlandırmayın kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?