Psikolojik Sorunlar..Tecrübeli Arkadaşlar

Serap Umut Yangin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
97
50
3
33
Kafamda kapatamayıp tekrar tekrar yaşadığım sorunlar var ve bitmiyor kızlar hipnoz veya regresyon diğer tedavilerden fayalanmak istiyorum aranızda yaptıran varmı varsa yardımcı olabilirlermi geçmişte yaşanan acıların yaşanması gerekip sona ermesi gerektiğini söyledi doktorum bunu psikologla aşamıyoruz tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi?

böyle bir yöntemi kitapta okumuştum kitaptaki kadın evet rahatlamıştı fakat bu yöntem basit bişey değil sanırım her doktor yapabilir mi bilemedim.

böyle bir yöntemi kitapta okumuştum kitaptaki kadın evet rahatlamıştı fakat bu yöntem basit bişey değil sanırım her doktor yapabilir mi bilemedim.
Pskoloğum bana kötü öğrenmeyi anlattı bugün ve ben o bağları koparmadıkça hep aynı sorunları tekrarlayıp bulabilirmişim doktorumun önerisiyle istiyorum tecrübeli birileri vardır inşallah

Sorunlarnasil acarmisiniz biraz
Hayatımda çok berbat iki ilişki yaşadım bunları anlattım bugün ilk seanstı babam var bide doktorumda 3 kötü ilişki ve bu yineliycek babana benzeyen kişileri seçtiğimi ve gelecektede böyle devam etceğini aralarından seçip bulcağımı anlattı . Diğer sorunlarda var tabi beynim konuları geçiştirip biriktiriyor resmen unutmam gerek ..

Regresyon terapisi nasıl oluyor çocukluğunuza inerek mi ? Bilişsel terapi denediniz mi peki ?

Sorunun baban mıymış

Sorunun baban mıymış
Dediğine göre ilk sırayı o çekmiş o üzmüş sonra bende ona benzer beni üzmeye müsait insanları seçmişim beynimiz böyle algılarmış işin kötü tarafı doğru her ikiside çok büyük acılar yaşattılar ilişkilerimde bir filmin içinde yaşadım sanki 8 sene..

Ne yaptı peki çok özel değilse ya da özelden yazabilirsin.Benim de babayla ilgili sorunum var

Hayır hayır hayır!!!! Çok yanlış bir yönlendirme bu ki bana da geçen sene doktorum aynısını yaptı bu şekilde şartlandırmasına izin vermeyin sizi. Doktorlardan ümidi kesme nedenlerimden biri de bunlar işte!

Benim aslında yok,yani babam yok,hiç görmedim tanımadım :)) acaba dedim olayım o mu benim de

Ben psikolog / psikiyatrların böyle yönlendirici yorumlar yapmasına karşıyım size de yaparsa bir doktor lütfen şartlandırmayın kendinizi.

benm babam varda bnm için yok artık çok ağır laflar ederdi hep dövsede diline sahip olsa derdim 5 yıldır görüşmüyorum

Hiç dayak yemedim ama çok parçalandım babam yüzünden. Sizi çok iyi anlıyorum ama kötü ilişki yaşamanıza sebep bu değil.

Ben psikolog / psikiyatrların böyle yönlendirici yorumlar yapmasına karşıyım size de yaparsa bir doktor lütfen şartlandırmayın kendinizi.
Nöroloji uzmanıyla görüştüm ben birde söylemeyi unuttum oda beynin yapısını anlattı ben artık zaten kaldıramıyorum ilaçlarıda istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…