Bunları aynen bir uzmana anlatın. Kendinizi doğru ifade ediyorsunuz. Uzmanla belki ilaca ihtiyaç bile kalmaz. Sorunu bulmuşsunuz çünkü.En çokta ergenlik donemim de orta okulda lise de , hep bir ortamlarda yalnız kalma korkum vardı, insanlar beni sevsin isterdim. Hani bazı ortamların sevilen gurup kankalari varya hep kendimi o ortamda bulmak isterdim. Ama çoğu zaman dışlanır diim. Okulda öğretmen tahtaya kaldirsa kalbim nasıl hızlı atardı sacmalardim ve insanlar bana gülerdi . Ailemden tam anlamıyla sevgi goremedim anne kız baba kız ilişkim hiç olmadi küçüklüğümden beri sen iyi olursan herkes iyi olur, beni uzucek bir durum yaşasam sen bunu yapmasaydin o da yapmazdı durumu vardı ailemde. Neyse şuanda evliyim evliliğimin ilk dönemi ailem dur sus diyerek teyzelerim vs eski yaşamdaki evlilikten örnek vererek onlar gibi olmm için öğüt verdiler kahretsin ki uydum çünkü korkuyordum ya haklilarsa , dediklerini yapmazsam haksız duruma düşersem beni kötü bilmesinler. Tabi yavaş yavaş toparladım kendimi şuanda iyiligim için akıl vermeye kalkan teyzelerimi silmekle başladım. Annem le biyere varamiyoryz kizsamda aynı kafa da onu asla degistiremem sadece bildiğimi okuyabilirim. Herneyse. içime ata ata, kendimi isteyerek ve bilerek insanların beni uzmesine müsade ettiğimi düşündükçe kafayı yiyorm. Kafamin içinde olayları tekrarlıyorum. En ufak biseyi kafama takiyorum. Olayları sallayamiyorum herkes gibi. Bu arada dilimin kemiği yok , normal insanlar gibi kendimi haksız duruma düşürmeden savunamiyorum pat küt bodaslama dalıyorum konuya sinirden gözüm hiç biseyi görmüyor tabi haksız duruma dusuyorum. Haksızsizliga asla tahammülüm yok. Aşırı sabırsız bir insanım. Bu arada bu anlattıklarının çoğunu içerden duygusal olarak yaşıyorum dışardan senin ne derdin olurki ya ? Sen varya çok uyaniksin ? Hatta kayinvalidemin yeni evliyken sen oğlumu sulu dereye götürür susuz dereden getirirsin demisligi bile var . Ama malesef insanların kötü niyetini hemen anlamam iyi bilirim fark edersem de gürlerim. Vede çok takintiliyim. Sizce bı pakologa gorunmelimiyim. Haplardan vs kullansam az da olsa rahatlar miyim ?
Ücretsiz psikolog hizmeti veriliyor ısadem diye Bi yer var Google den bakın bende gidiyorum gerçi tam yeterli gelmiyor ama hiç yoktan iyidirBen de sizin gibi olayları kafamda tekrar tekrar oynatıyorum. Şunu deseydim, bunu deseydim aslında hiçbir şey dediğim yokBunun yanında diğer insanların rahatlıkta yaptığı sosyal zımbırtılarda zorlandığımı hatta başarısız olduğumu fark ettim.
Bu yüzden psikolojik desteğin bana faydası olacağını düşünüyorum. Siz de eğer iyi geleceğini düşünüyorsanız hemen başlayın derim. Ama para lazımBende para olmadığından kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum ama bi işe yaradığı yok
Ücretsiz psikolog hizmeti veriliyor ısadem diye Bi yer var Google den bakın bende gidiyorum gerçi tam yeterli gelmiyor ama hiç yoktan iyidir
Canm şöyle örnek veriyim binada komşuluk yok , buna rağmen güler yüzlü davranıyorum. Bı alt komşum hergun biseyler silkeler çocuğu patır patır koşar, daha ne diyim dairesini tepe tepe kullanır. Ama kadın 1kere balkondan bişey silkemedim diye bana catmaya geldi, 1kere çok az müziğin sesini açtım diye catmaya geldi, bizden kaynaklı olmayan sorunlar için bile kapıma geliyordu. Bu zamana kadar sabrettim. Dün mutfak balkonundan arabalarimizin tepesinden biseyler silkeliyordu yine , konuşmalarımizi aktarıyorumNe uzmanı ne ilacı güzelim sen hasta değilsin ki su soykediklerin bire-bir ben de yaşadım sanki benim cümlelerim gibi okudum kimseye yaranmak icin aman beni sevsinler aman kimseyle aram bozulmasin diye ugrasma ben lise vs tüm arkadaş ilişkilerimde evlilikte kısmen yaptığım en büyük hata olarak görüyorum bir insanı herkes sevemez herkes seviyorsa o kisi herkesle anlasabilmek seviliyor gorunmek icin kendi kisiliginden ödün veriyor demektir sonuç hep hüsran olur ayrıca kimseyede yaranamazsin birak seni oldugun gibi kabul edip seninle gerçekten anlasabilen ınsanlar seni sevsin sana deger versin sende kişiliğinden ödün vermemiş olursun ilişkilerin daha sağlıklı daha uzun olur haksızlığa mi uğradın kendini savunmak kadar doğal ne olabilir hakkını savunduğun için seni sevmiyor istemiyorlarsa ki istemezler onlarla işin olmasın ne teyze ne akraba ne koca bilki seni ezmeye kullanmaya çalışıyorlar daima hakkını savun kimseye eğilme dik dur bunu kendine olan öz-saygın icin yap bodoslama dalinacaksa dal tabi aman kimse kırılmasın aman komşular duymasin cik bu kafadan acilen aksi taktirde ezilirsin kimsenin ne dedgine hic bakma millet herseyi der ya ne karar iyi niyetlisin ki bunu bir kendinde hastalık olarak görüp tedavimi alsam diyorsun youtupta canten kayayi takip et su kendinde problem olarak gordugun cogu seylerin aslinda problem olmadini daha iyi anlarsin
Nerde peki burası canmÜcretsiz psikolog hizmeti veriliyor ısadem diye Bi yer var Google den bakın bende gidiyorum gerçi tam yeterli gelmiyor ama hiç yoktan iyidir
Devlet hastanelerinde varmıdır acabaBen de sizin gibi olayları kafamda tekrar tekrar oynatıyorum. Şunu deseydim, bunu deseydim aslında hiçbir şey dediğim yokBunun yanında diğer insanların rahatlıkta yaptığı sosyal zımbırtılarda zorlandığımı hatta başarısız olduğumu fark ettim.
Bu yüzden psikolojik desteğin bana faydası olacağını düşünüyorum. Siz de eğer iyi geleceğini düşünüyorsanız hemen başlayın derim. Ama para lazımBende para olmadığından kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum ama bi işe yaradığı yok
İstanbul da 4 5 yerde var ben bagcılar dayım buraya da gelebilirsinNerde peki burası canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?