• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik sorunmu bilemedim

Bekarken olması normal.
Çünkü ailesi de iyide özler
En çok orada mutlu olur.
Ben tayinim çıkmıştı orada çalışıyordum
Annemin yanına gelince aşırı mutlu olurdum çalıştığım yere dönünce bir hüzün çökerdi.
Çünkü bekarım ne kadar arkadaş çevresi olsa da aile başka oluyor.
Ama şuan evli bir kadın bence ailesinde daha mutlu oluyorsa ve evinde kaynana yada bilemedigimiz sorunlar varsa en çok mutlu olduğu yerde kalmak istiyor
Belki eside ailesine aşırı düşkün duygusal manada kadını yalnız bırakıyor.
Kesinlikle döndüğü anne evinden daha fazla mutluluk vermiyor.
Dediginiz gibi olsa evet tamam diyeceğim ama arkadaş bekarken aile evine dönünce mutlu olmuyormuş ki, yine başka yerleri özleyip ağlıyormuş.

İyi günler arkadaşlar.şöyle bir derdim var.bu bir psikolojik sorunmu bilemiyorum.Ben kaldığım herhangi yerden ayrıldığım zaman aşırı üzülüyorum.mesela tatile gidiyorum evime dönerken 4-5gün kendime gelemiyorum.bu durum evlendikten sonra çok daha kötü oldu.ailemden uzakta yaşıyorum yazları 10-15gün kalmak için gidiyorum yanlarına.evime dönerken o kadar üzülüyorumki hiç normal bir üzüntü değil kendime gelemiyorum.aklımda hep ailem ailemin evi geliyor.mesela dün bu saatde annemle çay içiyorduk abimle dizi seyrediyorduk böyle hatıralar geliyor ve ben o kadar ağlıyorum ki.bu durumdan çok bıktım artık evime dönerken üzülücem diye yazları annemlere gitmek bile istemiyorum.ya ben kendi evimi sevmiyorum alışamadım ya annemlere aşırı bağımlıyım ya da bu bir psikolojik aorun bilemiyorum çünki bu üzüntü beni gerçekten çok kötü etkiliyor
Bu durum eskiden bende de oluyordu çünkü evimde çok mutsuzdum. Başka bir yere tatile gittiğimde eve dönünce çok üzülüyordum. Evde beni mutsuz eden şey yok olunca bu durum da geçti. Belki siz de buna yoğunlaşmalısınız.

Bu bağlanma sorunu belirtilerinden biri yetişkinlerde böyle belirtileri olabiliyor. tam bir yere bağlanırken ayrılmak zorunda kalmak. yani bir yere veya bişeye sağlıklı bir şekilde bağlandıktan sonra bu ayrılma konuları, iş eş şehir gibi minimum düzeyde rahatsız ediyor.

a
İyi günler arkadaşlar.şöyle bir derdim var.bu bir psikolojik sorunmu bilemiyorum.Ben kaldığım herhangi yerden ayrıldığım zaman aşırı üzülüyorum.mesela tatile gidiyorum evime dönerken 4-5gün kendime gelemiyorum.bu durum evlendikten sonra çok daha kötü oldu.ailemden uzakta yaşıyorum yazları 10-15gün kalmak için gidiyorum yanlarına.evime dönerken o kadar üzülüyorumki hiç normal bir üzüntü değil kendime gelemiyorum.aklımda hep ailem ailemin evi geliyor.mesela dün bu saatde annemle çay içiyorduk abimle dizi seyrediyorduk böyle hatıralar geliyor ve ben o kadar ağlıyorum ki.bu durumdan çok bıktım artık evime dönerken üzülücem diye yazları annemlere gitmek bile istemiyorum.ya ben kendi evimi sevmiyorum alışamadım ya annemlere aşırı bağımlıyım ya da bu bir psikolojik aorun bilemiyorum çünki bu üzüntü beni gerçekten çok kötü etkiliyor
ben oyleydim canim annemlere giderdim 1 ay kalırdım donunce 1 hafta ölü gibiydm modum düşük buyuzden gitmek bile istemezdim ama zaman gecince alisiyosun suan aileme geldim 2 hafta kaldim bian once ewime donmek istiyorum sende alisirsin piskolojik oldugunu sanmiyorum bende oyleydim cunku

Back
X