Psikolojik sorunum mu nar sizce arkadaşlar :(

nesee2716

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
168
5
118
İzmir
Merhabalar, öncelikle teşekkür ediyorum böyle bir sayfa oluşturduğunuz için..3 yıldır evliyim 30 yaşındayım ve 2 yaşında bir oğlum var ,sorunum evliliğimin başlangıcından itibaren sürekli gelen bir buhran yaşamam, her şeyi kendime dert ediyor sürekli bunun için eşimle tartışyorum, ha gerçekten dert edilecek konular oluyo olmuyo değil ama olmayacak şeyleri de haddinden fazla büyütüp eşime ağır sözler söyleyip onun kalbini kırıyorum elimde olmadan,aşırı bir öfkem var en ufak şeyde parlıyorum hemen sinirleniyorum yardım edin bir fikir verin lütfen bu huyumdan nasıl kurtulabilirim..olaylar karşısında sakince oturarak konuşarak halletmek istediğimde bile yine kızıyorum eşimin cvp olarak verdiği kullandığı bazı kelimeler bile yetiyo sinirimin tavan yapmasına haksızlığa uğradığımı eşimin beni yeterince olaylar kaşısında savunup arkamda durmadığını düşünüp sinir krizleri geçiriyorum… memleketimden uzaktayım ailemden de,senede bir veya iki kez bir araya gelebiliyorum kendi ailemle, pek sosyal bir hayatım yok samimi bir şekilde konuşup dertleşebileceğim kimsede, bulunduğum yere eşimin ailesine ve en önemlisi evliliğe alışma aşamam beni çok bunalttı ve yıprattı,eşim çok iyi bir insan yukarda allah var çok da sabırlı peygamber sabrı derlerya aynısı, onun çabalarıyla ayakta duruyo bu evlilik bana göre eşimi seviyorum fakat kırıldığımda gözüm bişiy görmüyo gitmek istiyorum sadece ,yaşanan tatsız durumlardan hep pişmanlık duyuyorum üzülüyorum ama zorumada gidiyor bir yandan, tartışmalarımız zaten çoğunlukla ailesi kaynaklı oluyo tmm her ailede olur oluyodurda ama ben kendime engel olamıyorum bana karşı birisi bişi yapsa senin ailen şöyle senin ailen zaten böyle diyip ağlayarak eşimden çıkarıyorum acısını ( sonrada tartışmaya dönüyo bu durum, ben tartışmak ileriki zamanlarda bu günlerimi böyle hatırlamak istemiyorum … sizce nasıl kurtulabilirim bu durumdan bir fikir verseniz

Psikoloğa giderek başlayabilirsin, bu şekilde evliliğin de uzun sürmez, eşine huzur vermiyorsun bu davranış biçimiyle.

Evet psikolojin bozuk.resmen birebir benim basimdan gecenleri anlatmissin.evliligimin Ilk bir yili ayrilikla sinuclanacakti.Iyi bir psikiyatristle bir yil tedavi oldum.suan eski halim yok.istersen ozelden yazabilirsin sorun olursa.evliligin psikolojin yuzunden cikmaza girmesin.

özür dilerim özelden nasıl yazılıyodu acaba kafam yerinde değil pek

öfke kontorol bozuklunuz var sanırım..herşeyin farkındasınız..sizin gibi pek çok insan var..psikiyatriste gidin özele gidin mümkünse..daha uzun süre muayne olabilirsiniz..faydası olur..bende ailemden farklı bir şehirdeyim annemde rahmetli oldu..evliliğimin ilk yıllarında eşimin ailesi ile sorunlarım olmuştu..zamanla geçer..eşinizde arada kalıyor..her aklınıza geleni eşinize açmayın bence..evlilik yıpranıyor zamanla..

önce bi kan testi yaptır, kansızlığın, b12 eksikliğin, troidin vs varmı bi baktır bunlar çok sinir yapar.
eğer varsa tedavini ol. yoksa psikoloğa gidip terapi yada antidepresan kullan. kendine ve çevrene zarar verme. bi yerden başla. düzelince geç kalmışım keşke daha önce gitseydim diyeceksin.

Sız ıyıce bunalmıssınız sanırım calısmıyosunuz da bır an once pskolojık destek alın sevgınız ve saygınız da bıtmeden.

evet aynısı eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım her fırsatta zihnimden geçenleri eşimle paylaşıyorumm

evet aynısı eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım her fırsatta zihnimden geçenleri eşimle paylaşıyorumm
ne yapacakki adam torba değilkji ağızlarını büzsün:)anlatmayın ve düşünmemeye çalışın..mesafeli görüşün eşinizin ailesiyle..

Herseyin acisini neden ondan cikartiyorsun onu suclar gibi
Sevmiyorsun gibime geldi..

Herseyin acisini neden ondan cikartiyorsun onu suclar gibi
Sevmiyorsun gibime geldi..
seviyordur arkadaşım..kocasının ailesi haksızlık yaptığında kocası hep destek olsun istiyor..biri eşi diğeri ailesi..koçasıda bunalıyordur..

seviyordur arkadaşım..kocasının ailesi haksızlık yaptığında kocası hep destek olsun istiyor..biri eşi diğeri ailesi..koçasıda bunalıyordur..
evett aynen sevmem olurmu sadece eşim haksızlığa uğradığımda veya uğradığımızda daha sessiz kalmayı tercih ediyo buda onların aynı şeyleri tekrar tekrar yapmasına kapı aralıyo.. ama bana gelince boşver şöyle böyle diyip heçiştiriyo ailesiinin ayıbını örtöyo sürekli

olabilir tabiki konu sahibinin icini bilemem sonucta
sadece bana öyle geliyor dedim yazdiklarindan dolayi ..

kaç yaşındasn ablamı demeliyim yada arkadaşım bakın bulmuşsunuz iyi bir insan sabırlı anlayışlı neden bu şansı öfkeye çeviriyosun anlamıyorum bu devirde düzgün karakterli erkek bulmak çok zor ınan ben evli degilim ama çevremden o kadar sey duyuyormkı evlenmek istemiyorum öfkeni kontrol et sakın olmalıyım de sürekli bir süre sonra beynin seni o yonde hazırlıcak ve sakın olursun kanımca kendi kendini yiyip bitirme unutma bu dunyaya bir daha gelmeyeceğiz

haklısın bunun için uğraşıyorum zaten eşimi daha fazla üzmek istemiyorum ve üstüme çocuğumda etkileniyo bu durumdan

Bu durumlardan aynı senin gibi bende geçiyorum uzak bi şehirdeyim ailemden sosyal yaşam olmadığından sıkılıyor uz bu sekilde patlak veriyor allah yardım cımiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…