- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
- Konu Sahibi Vaveyla_90
...................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli erteliyorum her gün randvu alcam diyorum ama vazgeçiyorum birde ben belediyeleriin ücretsiz danışmanlık merkezine gitçem orda sanki ilgilenmiceklermiş gibi geliyo
Canim ekonomik anlamada sorun yoksa hemen ozelde basla.Ancak ciddi bir butce istiyor seanslar ortalama100-150TL belediyeninkini de degerlendirebilirsin tabi.Seni cok iyi anliyorum bir zamanlar bende senin gibi cok uzulmustumtakinti yapmistim sevgiden cok takintiydi yani.Sonra ummadgim anda esim cikti karsima su an cokmutluyum esimle.Karsina muhakkah biri cikacak.
evet 2 sene oldu kendi başıma halledemedim briyle denedim olmadı dahada kötü oldum umudumda kalmadı inş kurtulurum öğrenciyim ücreti karşılayamam ailemede söyleyemem
Dunyanin yuku omuzlarinda , yeryuzundeki tek mutsuz insan sensin, bu halin bir omur surecek. gibi gelsede, hayir sen duzeleceksin. farkindaligin var bir kere.kabullenip psikolog kapisini calmak kolay degil . icinden cikamadigin durumlarda yardim almak bir yabanciyla konusmak iyi geliyor insana. Benzer durumlari yasayan tek insanin sen olmadigini bilmek iyi gelecektir inaniyorum.
Bende cok takintiliyim ya bu huyumdan nefret ediyorun. Beni hep yerin dibine sokuyo bu durumun.
Psikolojimi bozdu takintili olmam. Biraz gamsiz olmak isterdim. Ama nerdeeee...
Birine baglandimmi biter ondan sonra gözüm baskasini görmez. Bu baya bi sürer. Sonra artik bende bikarim
Bu durumdan ve o takinti yaptigim kisiyi unuturum bal deseler yalamam o kadar. Sonra düsünürüm ben bu insani veya bu olayi
Neden bu kadar kafama taktim diye. Ama is isten gecer.
Sevgili arkadasim sana sunun.garantisini verebilirimki Allah'in izniyle unutucaksin ve yanina üzüldüklerin kar kalicak.
Bosver takmamaya calis.
Tereddüt bile etmemelisiniz.
Uzmanlık alanını insan psikolojisi üzerine yapmış kişiler elbette gidip faydalanmak gerek. Neden kendinizi zora sokasınız. Daha kısa sürede sıkıntılarınıza çözüm bulmak varken. Bunu aciziyetlik olarak değil yeniden güç toplama olarak görmelisiniz.
Yeter ki kendinizi iyi hissedeceğinize inanın giderken. İşe yaramaz düşüncesiyle giderseniz hiçbir olumlu sonuç alamazsınız.
Gittikten sonra, daha tedavi süreciniz bitmeden bile neden daha önce gitmedim diye hayıflanacaksınız emin olun.
evet 1 sene boyunca aynıydı acım bi nebzede olsa ondan sonra azaldı yani ağlamamaya başladım yine duygularım değişmedi ama en son sevgilisyle evlilik planlarını okudum o zmn çok kötü oldum bütün gün ağladım o gün karar verdim bu acıdan kurtulmam gerekiyo inş geçer 2 senedir aynıyım çünkü maalesef
Dunyanin yuku omuzlarinda , yeryuzundeki tek mutsuz insan sensin, bu halin bir omur surecek. gibi gelsede, hayir sen duzeleceksin. farkindaligin var bir kere.kabullenip psikolog kapisini calmak kolay degil . icinden cikamadigin durumlarda yardim almak bir yabanciyla konusmak iyi geliyor insana. Benzer durumlari yasayan tek insanin sen olmadigini bilmek iyi gelecektir inaniyorum.