psikolojik tedavi

illaki faydası olacaktır gidip denemeden vazgeçmeyin bence

sürekli erteliyorum her gün randvu alcam diyorum ama vazgeçiyorum birde ben belediyeleriin ücretsiz danışmanlık merkezine gitçem orda sanki ilgilenmiceklermiş gibi geliyo

benimde durumum aynen senn gibiydi. psikiyatriye gittim ilaç verdi düzenli kullandım ve iyi geldi şuan çok mutluyum sadece ilk 1-2 hafta yan etkileri oluyor ilaçların mide bulantısı falan ama sonra umursamıyorsun

sürekli erteliyorum her gün randvu alcam diyorum ama vazgeçiyorum birde ben belediyeleriin ücretsiz danışmanlık merkezine gitçem orda sanki ilgilenmiceklermiş gibi geliyo

Canim ekonomik anlamada sorun yoksa hemen ozelde basla.Ancak ciddi bir butce istiyor seanslar ortalama100-150TL belediyeninkini de degerlendirebilirsin tabi.Seni cok iyi anliyorum bir zamanlar bende senin gibi cok uzulmustumtakinti yapmistim sevgiden cok takintiydi yani.Sonra ummadgim anda esim cikti karsima su an cokmutluyum esimle.Karsina muhakkah biri cikacak.

ilaçlar kafama takmaktanmı kurtarıyor sadece mide bulantısımı illaki ilaçmı hiçde kullanmak istemiyorum

Dunyanin yuku omuzlarinda , yeryuzundeki tek mutsuz insan sensin, bu halin bir omur surecek. gibi gelsede, hayir sen duzeleceksin. farkindaligin var bir kere.kabullenip psikolog kapisini calmak kolay degil . icinden cikamadigin durumlarda yardim almak bir yabanciyla konusmak iyi geliyor insana. Benzer durumlari yasayan tek insanin sen olmadigini bilmek iyi gelecektir inaniyorum.

Canim ekonomik anlamada sorun yoksa hemen ozelde basla.Ancak ciddi bir butce istiyor seanslar ortalama100-150TL belediyeninkini de degerlendirebilirsin tabi.Seni cok iyi anliyorum bir zamanlar bende senin gibi cok uzulmustumtakinti yapmistim sevgiden cok takintiydi yani.Sonra ummadgim anda esim cikti karsima su an cokmutluyum esimle.Karsina muhakkah biri cikacak.

evet 2 sene oldu kendi başıma halledemedim briyle denedim olmadı dahada kötü oldum umudumda kalmadı inş kurtulurum öğrenciyim ücreti karşılayamam ailemede söyleyemem

evet 2 sene oldu kendi başıma halledemedim briyle denedim olmadı dahada kötü oldum umudumda kalmadı inş kurtulurum öğrenciyim ücreti karşılayamam ailemede söyleyemem

O zaman bir pskiyatriste git.Ilacin faydasi olacaktir.Universitedeysen hatta tipa git.Sonrada maddi imkan yoksa kisisel gelisim pozitif dusunce kitaplari oku bol bol

Dunyanin yuku omuzlarinda , yeryuzundeki tek mutsuz insan sensin, bu halin bir omur surecek. gibi gelsede, hayir sen duzeleceksin. farkindaligin var bir kere.kabullenip psikolog kapisini calmak kolay degil . icinden cikamadigin durumlarda yardim almak bir yabanciyla konusmak iyi geliyor insana. Benzer durumlari yasayan tek insanin sen olmadigini bilmek iyi gelecektir inaniyorum.

biliyorum tabiki daha kötü durumlarda olanlar var ama herkesin acısı kendine ağır tabi bazen yaşamak bile yük geliyo

Oyle deme yasam guzel bir yolculuk ve ne yazik ki kisa. o yuzden seni mutlu edenlere harca enerjini. uzulmeni bir kenara birakiyorum, duzelmek icin bile butce hesabi yapar hale getirdiyse kurtulmak lazim bu tatsiz durumdan. kendi basina bile halledebilirsin ama yardim sureci hizlandirir. Diye dusunuyorum. iyi bak kendine...

Bende cok takintiliyim ya bu huyumdan nefret ediyorun. Beni hep yerin dibine sokuyo bu durumun.
Psikolojimi bozdu takintili olmam. Biraz gamsiz olmak isterdim. Ama nerdeeee...
Birine baglandimmi biter ondan sonra gözüm baskasini görmez. Bu baya bi sürer. Sonra artik bende bikarim
Bu durumdan ve o takinti yaptigim kisiyi unuturum bal deseler yalamam o kadar. Sonra düsünürüm ben bu insani veya bu olayi
Neden bu kadar kafama taktim diye. Ama is isten gecer.
Sevgili arkadasim sana sunun.garantisini verebilirimki Allah'in izniyle unutucaksin ve yanina üzüldüklerin kar kalicak.
Bosver takmamaya calis.

Tereddüt bile etmemelisiniz.

Uzmanlık alanını insan psikolojisi üzerine yapmış kişiler elbette gidip faydalanmak gerek. Neden kendinizi zora sokasınız. Daha kısa sürede sıkıntılarınıza çözüm bulmak varken. Bunu aciziyetlik olarak değil yeniden güç toplama olarak görmelisiniz.
Yeter ki kendinizi iyi hissedeceğinize inanın giderken. İşe yaramaz düşüncesiyle giderseniz hiçbir olumlu sonuç alamazsınız.

Gittikten sonra, daha tedavi süreciniz bitmeden bile neden daha önce gitmedim diye hayıflanacaksınız emin olun.

Son düzenleme:
Bende cok takintiliyim ya bu huyumdan nefret ediyorun. Beni hep yerin dibine sokuyo bu durumun.
Psikolojimi bozdu takintili olmam. Biraz gamsiz olmak isterdim. Ama nerdeeee...
Birine baglandimmi biter ondan sonra gözüm baskasini görmez. Bu baya bi sürer. Sonra artik bende bikarim
Bu durumdan ve o takinti yaptigim kisiyi unuturum bal deseler yalamam o kadar. Sonra düsünürüm ben bu insani veya bu olayi
Neden bu kadar kafama taktim diye. Ama is isten gecer.
Sevgili arkadasim sana sunun.garantisini verebilirimki Allah'in izniyle unutucaksin ve yanina üzüldüklerin kar kalicak.
Bosver takmamaya calis.

evet 1 sene boyunca aynıydı acım bi nebzede olsa ondan sonra azaldı yani ağlamamaya başladım yine duygularım değişmedi ama en son sevgilisyle evlilik planlarını okudum o zmn çok kötü oldum bütün gün ağladım o gün karar verdim bu acıdan kurtulmam gerekiyo inş geçer 2 senedir aynıyım çünkü maalesef

Tereddüt bile etmemelisiniz.

Uzmanlık alanını insan psikolojisi üzerine yapmış kişiler elbette gidip faydalanmak gerek. Neden kendinizi zora sokasınız. Daha kısa sürede sıkıntılarınıza çözüm bulmak varken. Bunu aciziyetlik olarak değil yeniden güç toplama olarak görmelisiniz.
Yeter ki kendinizi iyi hissedeceğinize inanın giderken. İşe yaramaz düşüncesiyle giderseniz hiçbir olumlu sonuç alamazsınız.

Gittikten sonra, daha tedavi süreciniz bitmeden bile neden daha önce gitmedim diye hayıflanacaksınız emin olun.

inş dediğiniz gibi olur bayramdan sonra mutlaka gidicem

evet 1 sene boyunca aynıydı acım bi nebzede olsa ondan sonra azaldı yani ağlamamaya başladım yine duygularım değişmedi ama en son sevgilisyle evlilik planlarını okudum o zmn çok kötü oldum bütün gün ağladım o gün karar verdim bu acıdan kurtulmam gerekiyo inş geçer 2 senedir aynıyım çünkü maalesef

Arkadasim ben sana benim yaptigim hatalari anlatsam sirf su takintim yüzünden haline sükredersin.
Benim takintimda cok uzun sürer yillarca. Ama dedigim gibi zaman gelir o takinti yaptigim seyden usanirim.
Bünyem kabul etmez ve otomatikmen o kisiyi ve olayi unuturum. Ondan sonrada hic olmamis gibi hareket ederim.
Bence bi psikologa git. Ben cok gittim. Yararini gördünmü dersen evet gördüm.
Hic canini skma erkegin seveni kendini belli eder. Demekki seni hak etmemis.
Ve suna inaniyorumki insAllah sen ondan daha mutlu olucaksin. Önemli olan evlenmek degil onu sürdürebilmek.
Birak evlensin ne hali varsa görsün.
Kurban olsun o senin tek göz yasina.

katılıyorum arkadaşa...bana da her zaman bi yabancıyla konuşup derdimi anlatmak çok daha iyi gelmiştir.tarafsız olarak dinleyip yorum yapıyo.bu rahatlatır insanı..

Back
X