Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok üzgünüm bu sorun bende de var ve her iki cinstede aynı sorunu yaşıyorum ilk önce erkeklerin orasına bakma problemin başladı şimdi bayanların da göğsüne. Ne yaptıysam jurtulmadim . O yüzden insanlarla hiç diyalog kuramıyorum
Çok üzgünüm bu sorun bende de var ve her iki cinstede aynı sorunu yaşıyorum ilk önce erkeklerin orasına bakma problemin başladı şimdi bayanların da göğsüne. Ne yaptıysam jurtulmadim . O yüzden insanlarla hiç diyalog kuramıy
Merhaba bu psikolojik bir durum.Takıntı ya da ne olduğunu bilmiyorum ancak bu göğüslerine bakmak ya da farklı bir şey olabilir.Psikolog değil psikiyatriye gitmenizi
Normal tabi çevrenizdekilerin uzaklaşması, lezbiyen filan sanıyorlardır .
Destek alın mutlaka, anlatmak neden zor olsun?
Onlar bu işin uzmanı bu yüzden sizi asla yargılamazlar, alay filan söz konusu bile olamaz.
Altta yatan sebebi bulmaya çalışarak, çözüme kavuştururlar.
Sizde sosyal izolasyondan kurtulmuş olursunuz.
Böyle hayat mı geçer?
Normal tabi çevrenizdekilerin uzaklaşması, lezbiyen filan sanıyorlardır .
Destek alın mutlaka, anlatmak neden zor olsun?
Onlar bu işin uzmanı bu yüzden sizi asla yargılamazlar, alay filan söz konusu bile olamaz.
Altta yatan sebebi bulmaya çalışarak, çözüme kavuştururlar.
Sizde sosyal izolasyondan kurtulmuş olursunuz.
Böyle hayat mı geçer?
Bu durumu kabullenip yüzleşmem gerekiyor haklısınız yalnız başıma çözmek istesemde daha karmaşık hale geliyor tek yol o görünüyor teşekkür ederim desteğiniz için