psikolojim alt üst

honey93

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
56
34
288
çok uzun zamandır tanıştığım ama 10 aydr birlikte olduğum birisi var. bana çok aşıktı çok uğraştı benim için. her şey çok iyi birbirimizi seviyoruz. ayrıl barış ilerliyodu ilişkimiz. dün çok ktü kavga ettik. oynadığı ve hastası olduğu bi oyun var biz ayrıyken kendisinden 10 yaş büyük bi kız buna oyunla ilgili yazmş. kızla konuşmaya başlamışlar. beni de anlatmış resmimi göstermiş. kavga sebebimiz bu kız. gece mesaj attı, ben de sevgilimin yerine konuştum ondan habersiz. sevgilim konuşmamızı istemiyor deyip bitrdim arkadaşlıklarnı. buna mesajları okuttum okuduğu gibi gidiyorum demesi bir oldu sesimiz yükseldi tokatlar attım sinirden üstünü bile parçaladım sen nasl benm ağzmdan arkadaşlığımı bitirsin die söylendi eve gittiğinde kıza özür mesajı atmış ben daha çok çıldrdım ama bişey demedm ayrılmyrz ama kafamı dinlemem lazım dedi bn de izin verdim bugn hiç konuşmadık nasıl davranacam bilmiyrm neden bu kadar önemli onla konuşmak neden silemiyor?

Adamin agzindan adamdan habersiz konustun?? Sonra gittin adamin ustunu parcaladin?? Tokatlar attin??

Bu kafayi yasamak nasil bir sey cok merak ediyorum ya. Sen su yaptiklarinin ne kadar sagliksiz oldugunun farkinda misin?

Senden kaçarak uzaklaşmalı bence ....
Şiddet uygulamışsın resmen ....

Bu nasıl bir ilişki?

Adamın arkadaşlarına müdahale etme, özel eşyalarını habersiz kurcalama ve özel alanına müdahale etme hakkını nasıl buldunuz kendinizde? Bunları yapan sanki siz değilmişsiniz gibi bir de suçlu ve güçlü olarak şiddete başvurdunuz. Nasıl bir ruh hali bu? O adamada da peygamber sabrı varmış valla. Şiddet karşıtı olmama rağmen bu yaptıklarınız bana yapılsa çakardım iki tane. Ayrılın bence, devam ederseniz adam canından olacak gibi duruyor.

canım bence yanlış yapmışsın hem de çok yanlış, hem onun ağzından başkasına yazıyosun, hem şiddet gösteriyosun, adam senden ayrılsa haklı
ha onun yaptığı çok mu iyi, bilmiyorum sonuçta senin resmini göstermiş yani amacı çapkınlık değil, ama sen bu ilişkiye kızmakta haklımısın haklısın bence, keşke farklı bir yol deneseydin

Şimdi konuyu başa saralım. Farzet ki o senin adına arkadaşına mesaj attı sana tokat attı üstünü parçaladı. Tepkin ne olurdu? Biz sana hemen kurtul o adamdan ruh sağlığı yerinde değil, yarın bir gün öldürür seni derdik. Kusura bakma ama aynı şeyleri şuan senin için düşünüyorum yaptığın çok sağlıksız bir haraket. Neresinden tutsan elinde kalıyor. İlişkiniz de saygı namına bir şey kalmamış bu saatten sonra devam etseniz de bunun adı artık ilişki değil çelişki olur.

iyi de adam sizden bahsetmiş o kıza.
eğer başka amacı olsa hiç bahsetmezdi.
bir erkek neden bir başka kadınla arkadaş olamaz ki.
hep işin içine fitne fesat mı girmesi lazım.

kızın mesajına efendim diye yanıt verince neyse tamam yok bişey diye karşılık verdi bir de trip atıyo ondaki gurursuzluk nedir ? sevgilisi olan adama nasıl böyle davranır ?

senden bahsederken sen de böyle mi davrandın?
bence de koşarakk uzaklaşmalı senden

Aralarında birşey var bence. Yoksa bu kadar tepki vermesi normal değil, bir de kızdan özür diliyor.
Kız mı önemli sen mi garip yani terket bu adamı

kendisini soran çocuktan bahsedince onla bunla s*vi*iyor deseydin diye cevap verdi bana bu nasıl bir kişiliksizlik peki 30 yaşnda kadınsn 20 yaşndaki biriyle böyle mi konuşulur haklı olduğumu düşünüyorum

Hiçbir seven erkek arkadaşını silmektense sevgilisini silmeyi göze alamaz. Seni silmek uğruna kıza yaklaşıyorsa, yokk. Olmaz bu iş

Ne olursa olsun sevgilini ezip geçecek kadar ne değeri var o kızın diye düşünüyorum.

Ama senin de onun adına konuşman yanlış, ayrılık sebebi bil.

Açıkça rahatsız oluyorum bu arkadaşlıktan. Benden kıymetli mi konuşma artık diyebilirdin.

ben daha çok çıldrdım ama bişey demedm ayrılmyrz ama kafamı dinlemem lazım dedi bn de izin verdim
Kızlar burdan kaybediyor işte, erkek kızın ayrılmasından korkmalı, erkek kafamı dinlemem lazım diyip ayrılık tehdidi içine girmemeli, kız öyle bir imaj bırakmalıki, erkek eyvah sevgilim benden ayrılırsa korkusu yaşamalı...
Ee şimdi düşünsene sevgilin kıza diyecekki "sana ben yazmadım sevgilim kıskanıp yazmış, özür dilerim onun adına" ve o kız senin rahatsız olduğunu bile bile, sevgilin senin rahatsız olduğunu bile bile yazışmaya devam edecekler... Yok canım, öyle bir dünya yok, olmamalı..

demedim mi sanki. o da bana senin de arkadaşın var diyor. ama bizim konuşmamız saygı çerçevesi içinde ve ablamın eski sevgilisi. ablam sayesnde tanıştık ve çok iyi bir dost. kız bizimle aynı şehirde bile deil bir kere bile görüşmediler sadece oyun aracılığı ile konuşuyorlar ne kadar doğru bu arkadaşlık???

İyi de neden onun adına kararlar veriyorsun. Kızın bi suçu yok ki. Problemse bu senin için sevgilinle konuşursun, görüşmeni istemiyorum dersin. Kabul ederse eder etmezse yoluna bakarsın. Bu şekilde kıskanç bi profil çizmişsiniz. Bi de özür dilemiş. Kendinizi değersizleştirmişsiniz.

bende olsam bu tavrınızın sonucunda inada silmez ve özür dilerdim kızdan.pardonda hangi dağdan indiniz bu ne şiddet ne kadar ayıp bişey ya.zaten erkek arkadaşınız sizden bahsetmiş siz kendiniz diyorsunuz bunu adam ne yapsın bide ona sormada ne olursa olsun sil beni ne demek.varsa bir rahatsızlığımız insan gibi söylerdiniz sevgilinizle zamanla uzaklaşırdı sonuçta sizden önemli mi sanki ben olsam asla barışmazdım siznle özür dilerim benim fikrim bu

Bende online oyun müdavimiyim. Pek çok arkadaşım var görüştüğüm, evli- nişanlı- sevgilisi olan.. Mesajların mahiyeti oyunlarla ilgiliyse, hal hatır çercevesindeyse problem değil bence çünkü birlikte oyun oynamak o sanal dünyayı fethetmek gerçekten çok ilginç bir birlik beraberlik duygusu oluşturuyor insanda.
Velev ki kız sevgilinize yavşadı diyelim, o zaman sevgilinizi uyarıp rahatsız olduğunuzu belirtirdiniz. Sizin muhatap olmanıza gerek kalmazdı, üstelik olgun davranmış olurdunuz.
Sevgilinizin telefonundan arkadaşına çatıp, ardından arkadaşlığını bitirerek çok çok çok ayıp etmişsiniz, üstüne bir de çocuğa tokat atmışsınız.
Olan olmuş gerçi, ancak bu yaptığınız ayıbı telafi etmek için sevgilinizden özür dilemelisiniz. Zira affetmese hakkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…