çok uzun zamandır tanıştığım ama 10 aydr birlikte olduğum birisi var. bana çok aşıktı çok uğraştı benim için. her şey çok iyi birbirimizi seviyoruz. ayrıl barış ilerliyodu ilişkimiz. dün çok ktü kavga ettik. oynadığı ve hastası olduğu bi oyun var biz ayrıyken kendisinden 10 yaş büyük bi kız buna oyunla ilgili yazmş. kızla konuşmaya başlamışlar. beni de anlatmış resmimi göstermiş. kavga sebebimiz bu kız. gece mesaj attı, ben de sevgilimin yerine konuştum ondan habersiz. sevgilim konuşmamızı istemiyor deyip bitrdim arkadaşlıklarnı. buna mesajları okuttum okuduğu gibi gidiyorum demesi bir oldu sesimiz yükseldi tokatlar attım sinirden üstünü bile parçaladım sen nasl benm ağzmdan arkadaşlığımı bitirsin die söylendi eve gittiğinde kıza özür mesajı atmış ben daha çok çıldrdım ama bişey demedm ayrılmyrz ama kafamı dinlemem lazım dedi bn de izin verdim bugn hiç konuşmadık nasıl davranacam bilmiyrm neden bu kadar önemli onla konuşmak neden silemiyor?
Kızlar burdan kaybediyor işte, erkek kızın ayrılmasından korkmalı, erkek kafamı dinlemem lazım diyip ayrılık tehdidi içine girmemeli, kız öyle bir imaj bırakmalıki, erkek eyvah sevgilim benden ayrılırsa korkusu yaşamalı...ben daha çok çıldrdım ama bişey demedm ayrılmyrz ama kafamı dinlemem lazım dedi bn de izin verdim
İyi de neden onun adına kararlar veriyorsun. Kızın bi suçu yok ki. Problemse bu senin için sevgilinle konuşursun, görüşmeni istemiyorum dersin. Kabul ederse eder etmezse yoluna bakarsın. Bu şekilde kıskanç bi profil çizmişsiniz. Bi de özür dilemiş. Kendinizi değersizleştirmişsiniz.çok uzun zamandır tanıştığım ama 10 aydr birlikte olduğum birisi var. bana çok aşıktı çok uğraştı benim için. her şey çok iyi birbirimizi seviyoruz. ayrıl barış ilerliyodu ilişkimiz. dün çok ktü kavga ettik. oynadığı ve hastası olduğu bi oyun var biz ayrıyken kendisinden 10 yaş büyük bi kız buna oyunla ilgili yazmş. kızla konuşmaya başlamışlar. beni de anlatmış resmimi göstermiş. kavga sebebimiz bu kız. gece mesaj attı, ben de sevgilimin yerine konuştum ondan habersiz. sevgilim konuşmamızı istemiyor deyip bitrdim arkadaşlıklarnı. buna mesajları okuttum okuduğu gibi gidiyorum demesi bir oldu sesimiz yükseldi tokatlar attım sinirden üstünü bile parçaladım sen nasl benm ağzmdan arkadaşlığımı bitirsin die söylendi eve gittiğinde kıza özür mesajı atmış ben daha çok çıldrdım ama bişey demedm ayrılmyrz ama kafamı dinlemem lazım dedi bn de izin verdim bugn hiç konuşmadık nasıl davranacam bilmiyrm neden bu kadar önemli onla konuşmak neden silemiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?