Psikolojim bana oyun mu oynuyor?

Yagmur-Suu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
133
90
Oof Bugun adet günüm normalde olmam gerekliydi fakat olmadım o kadar ilaçlar kullanmama ragmen hic gecikmezdi gününde olurdum . Ümitlenmek istemiyorum çünkü sonrasi yıkım oluyor. Beynim karnımda zaman gecmiyor off Dua edin lütfen Allah rızası için :KK43: adet olmak istemiyorummmm

Acaba yarin gidip kan mi baktirsam yoksa öylece beklesem mi bi kac gun ama inanin saniye gecmiyor ki bu cok buyuk bi umit benim gibiler icin:KK43:
bnde senin gibiyim o yuzden anlıyorum canm ama yerinde olsam kan için acele etmem çunku insan daha çok uzuluyo oyle negatifi gorunce, bnde yaşadım biliyorum

bnde senin gibiyim o yuzden anlıyorum canm ama yerinde olsam kan için acele etmem çunku insan daha çok uzuluyo oyle negatifi gorunce, bnde yaşadım biliyorum
O zaman suan en iyi beni sen anlayabilirsin cok zor bi zaman dilimindeyim suan cidden . Su kafam baska biseye yonlense sorun kalmicak ama malesef ne yaptiysam aklim orda :KK43:

Rabbim bekledigin ,istedigin yavruyu saglikla, hayirlisiyla ,tez zamanda kucagina almayi nasip eder insallah

X