ah bu erkekler... hamilelikte olur öle şeyler.hormonlar tepetaklak.onlar bile naptığının farkında değil.gözünün üstünde kaşın var deseler batar şimdi sana.sakin ol ve bu durumun sana baki olmadığını düşün sadece.geçicek keyif almaya bak.[/QUO
Sen hemen kilo verebildn mi canim ?Normal bir psikoloji. Bende ilk 2 ayımda 5 kilo almıştım ve devamı geldi.. Bir müddet penguen gibi olacağını kabul et ve kabul ettir .
Kendinle barışık ol.. Bunlar en tatlı hallerin olsun.
Doğumdan sonra düzeleceğini bil
Beni sewmiyo gibi geliyor artikah bu erkekler... hamilelikte olur öle şeyler.hormonlar tepetaklak.onlar bile naptığının farkında değil.gözünün üstünde kaşın var deseler batar şimdi sana.sakin ol ve bu durumun sana baki olmadığını düşün sadece.geçicek keyif almaya bak.
Bana sorun ettigini soylemiyo ama ben anliyorm hareketlernden...Ay canm benm psikolojjn hic bozulmasn ben hamileligimde tam 30 kilo aldımama veriyorm yavas yavas hicde sorun etmedm esim de sorun etmedi ama ederse kendisi bilr evlat herseyden onemli kilolarn dogumdan sonra gidecektir merak etme
Aldırmaa bosver hele bi dogumunu yap bebeisini kucagina al kilolarin umrunda bile olmayacak ki zaten vereceksin o kiloları hamilelik psikolojisonden sen fazla alinıyosndrBana sorun ettigini soylemiyo ama ben anliyorm hareketlernden...
hormonlardandr bu hissettikleriniz..Bana sorun ettigini soylemiyo ama ben anliyorm hareketlernden...
hayırlı olsun,eşin eskisi gibi sen daha çok algılarını açtın (bizde geçtik bu yoldan artık beni sevmiyorlar beğenmiyorlar havada uçuştu ama değil)Merhaba hanimlar 23 haftalk hamisim ama 8 kilo aldm kendimi cok corkin hissediyorm bu bebisi bibucuk yil bekledm simdi benimle binlerce sukurler olsun ama uzermden atamiorm cirkinlestim irilestim diye kendimi kotu hissediorm.. esimde eskisi gibi deil artikyazmak istedim
eskısıne donuyormu vucut tekrar cnm ? tamamen ?Aldırmaa bosver hele bi dogumunu yap bebeisini kucagina al kilolarin umrunda bile olmayacak ki zaten vereceksin o kiloları hamilelik psikolojisonden sen fazla alinıyosndr
Tamamen eskisi gibi mi oluyo tekrar canm ?Aman 8 kilocuk mu
Ben toplamda 17 kilo aldım
Ama çocuk olunca gazı, uykusuzluğu, bezi, maması derken zaten hepsini geri veriyosun
Ben doğum önceki halimden 3 kilo fazlayım sadece şu an, hiç diyet yapmadım
Sen benm 9 aylıkken ki halimi bi görseydinn 50 kiloydm hamile kalinca ama 9 aylikken adile nasit i ikiye katlamıs haliydim:)) ne catlagim kaldi gobekte ne de öyle sarkık falan he ben emzirdigim icin diyet yapmadm su an 60 kiloyum ama bu benm yüzümden kilo vermek istemwdigimden yani sende 8 kilodan bahsediyosun ve emin ol ben 30 kiloyu verdiysem sen 8 kiloyu oooo verirsineskısıne donuyormu vucut tekrar cnm ? tamamen ?
öyle gelir sana.ama emin ol öyle değil.geçicek sna ne sölesek boş geçince anlıcaksın bu durumlar.önce sen kendini sev.hep böle gebe kalacak değilsin ya.Beni sewmiyo gibi geliyor artik
Bende acaba o yuzden mi hormonlardan mi diyorm ama yok ikna edemiorm kendimi o deisti diorm baskasimi var yoksa diorm sacma sapan seylerhayırlı olsun,eşin eskisi gibi sen daha çok algılarını açtın (bizde geçtik bu yoldan artık beni sevmiyorlar beğenmiyorlar havada uçuştu ama değil)
Dipnot:hamiş göbiş kociş demeyeydin iyiydi
Cok saol canim cok moral oldun ♡♡♡♡♡Sen benm 9 aylıkken ki halimi bi görseydinn 50 kiloydm hamile kalinca ama 9 aylikken adile nasit i ikiye katlamıs haliydim:)) ne catlagim kaldi gobekte ne de öyle sarkık falan he ben emzirdigim icin diyet yapmadm su an 60 kiloyum ama bu benm yüzümden kilo vermek istemwdigimden yani sende 8 kilodan bahsediyosun ve emin ol ben 30 kiloyu verdiysem sen 8 kiloyu oooo verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?