Psikolojim bozuk galiba

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Kızlar selamlar. Çoğu insanda olduğu gibi bende de geçmişe dönük kırgınlıklar var. İki buçuk yıllık evliyim dünyalar tatlısı bi kuzum var elbamdülillah. Ama eşimin ailesinin yaptıklarını unutamıyorum. Hayatımı idame ettirmekte zorlanıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Şehir değiştirdik eşimle, şimdi kv den uzak bi yerde oturuyorum. Geldiklerinde uzun kalıyorlar falan. Her an tedirginim. Bana yapılan hiçbir şeyin hesabını soramadık her şey içimde kaldı. Şimdi içim içimi yiyor sürekli ve çok mutsuz oluyorum. Eşimi çok seviyorum. Gerçekten Harika bir insan. Ben bu psikolojiden nasıl çıkarım kızlar Benimle ayni durumda olan arkadaşlar tavsiyeniz var mı?

Takmaman lazım unut boşver bundan sonra altta kalma yeter. İntikam alsan ne olacak o günler geri gelecek mi? hayır. Kendini üzerek onların ekmeğine biraz daha yağ sürersin böyle sadece.

Samimi olma umursama takma kendi hayatına bak

Böyle yapmaya çalışıyorum mesela, bir süre yapabiliyorum. Sonra aynı ruh haline giriyorum. Hani kesin bir şekilde içimden ya da aklımdan atamıyorum.

Bence hiç kafana takıp psikolojini bozma bak ne güzel eşin çocuğun hayatında mutlu olmaya bak Allah de Ötesini bırak elbet onlarında hesap verecekleri gün gelecek

Bence hiç kafana takıp psikolojini bozma bak ne güzel eşin çocuğun hayatında mutlu olmaya bak Allah de Ötesini bırak elbet onlarında hesap verecekleri gün gelecek
Gerçekten ettiğini çekerler mi Ben çok pasif kaldım sağ olsun ezdiler de ezdiler. Bundan sonrasına bakmak istiyorum

Böyle yapmaya çalışıyorum mesela, bir süre yapabiliyorum. Sonra aynı ruh haline giriyorum. Hani kesin bir şekilde içimden ya da aklımdan atamıyorum.
Atman lazım işte ne o öyle geçmişe takılı mı kalıcaksın ? Ne güzel uzaklaşmışsın işte aklına geldiği an başka bişey düşün. Kendine yasakla onlara üzülmeyi. Kocana çocuğuna ver kendini hobi filan bul kendine puzzle yap ne biliyim kitap oku kafanı meşgul et. Üzülme ya değmez yani ne alaka geçmiş gitmiş şeyleri düşünmek

Sık sık gelip uzun uzun kalmalarının önünü kesin.Bazı konularda affedici olmak çok anlamsız geliyor bana sizi bu kadar etkilediyse affetmemelisiniz de zaten.O yüzden mesafe koyun,görüşmeyin

kesinlikle yüz vermeyin onlara sizi üzmeye hakları yok
baktınız başa çıkamıyorsunuz bu düşüncelerle yeri geldiğinde içinizdeki her şeyi söyleyin
bir kere ve net bir şekilde içinizden geçenleri söyleyin içiniz rahatlasın

Ben de tam olarak bunu yapmak istiyorum gerçekten. Ama fırsat bulamıyorum. Yani ettiklerini çok iyi biliyorlar konu açılacak gibi olsa hemen kaytarıyorlar kaçıyorlar konu kapanıyor. Hiç öyle bir fırsatın olmuyo yani ben bi şekilde konuya giremiyorum

Benim de abimin eşi benim benliğimi sarsacak, ben niye yaşıyorum dememe sebep olacak hatta içimden intihar etmeyi düşündürecek kadar ağır şeyler söyledi beklemediğim bir anda. Cevap dahi veremedim. Yuttum abim için. Ama onun yanında hep tedirginim abimdedn bile uzaklaştim. Soğudum iyice. Onlar eve geldikçe eziklik hissedip baya sürat falan yapıyordum bir ara. Anlasinlar diye. Onu da bıraktım. Herkes ne hali varsa görsün. Ama o laflar hiç unutulmuyor.

Ya bende de var o konu. Hele ben evlenirken neler çektirdi o abimin eşi Allah biliyor. Onu sildim çıkardım hayatımdan. Abimle aramız yoktu bi yıl görüşmedik. Ama şimdi abimle aramız çok iyi. Geliyor gidiyor annemlerde görüşüyoruz. Benim eşimle de abimin arası çok güzel. Ama o kadınla aska görülmek istemiyorum

şöyle girebilirsin konuya "siz de hemen lafı değiştirin ama ben bana yapılanları asla unutmayacağım ve hiçbir şeyi affetmeyeceğim"
-istersen affetme çok da tın- moduna geçerlerse de "o zaman ne ölünüze ne dirinize bundan sonra" diyebilirsin

Direkt gireyim mi diyorsun konuya? En azından unutmadığımı bilsinler. Şimdi görmezden geliyorlar bildiğin salak yerine koyuyorlar. Nasılsa bir şey demiyoruz diye.

Direkt gireyim mi diyorsun konuya? En azından unutmadığımı bilsinler. Şimdi görmezden geliyorlar bildiğin salak yerine koyuyorlar. Nasılsa bir şey demiyoruz diye.
diyelim ki konular açılıyor geçmişten konuşuluyor illa sizle ilgili olmak zorunda da değil
şöyle diyebilirsin " insan unutmuyor kendine yapılanları ben de unutmam ve asla da affetmem bana kötülük yapanla da asla eskisi gibi olmam" bu ve türevleri yani senin anlatım tarzına kalmış bir laf sokuş senin içini rahatlatır
o kişiler de tedirgin olur

ne yaptilar mesela bu kadar unutulmayacak.. esin ordan tasinmis ve harika insanmis unutup önüne baksan kendi cekirdek ailene odaklansan, biliyorum unutmak zor da ( basima geldiginden biliyorum akildan cikmiyor ama en azindan esin senin yaninda)

ne yaptilar mesela bu kadar unutulmayacak.. esin ordan tasinmis ve harika insanmis unutup önüne baksan kendi cekirdek ailene odaklansan, biliyorum unutmak zor da ( basima geldiginden biliyorum akildan cikmiyor ama en azindan esin senin yaninda)
Ya neler yaptıklarını şimdi anlatsam daha çok moralim bozulu. Yenilir yutulur şeyler değil gerçekten. Eşim yanımda çok şükür. O ailesiyle çok mesafeli ayrıca. Ona da yapacaklarını yaptılar diyebilirim. Ben sadece su psikolojidenkurtulamıyorum. Senin de başına gelmiş sen de anlatsın unutulmuyor ya. Bi de hala salak yerine konduğumuz konular devam ediyor.

Omuzlarında neden geçmişin yükü ile yaşıyorsun ki?bak ne güzel esin yanında ve sana destek.cok içine oturan şeyleri de yeri ve zamanı gelince ince ince dokundur onlara.degmeyecek kişiler için bugününü harab etme.onlar mutlu huzurlu sende otur kara kara düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…