- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Böyle yapmaya çalışıyorum mesela, bir süre yapabiliyorum. Sonra aynı ruh haline giriyorum. Hani kesin bir şekilde içimden ya da aklımdan atamıyorum.Takmaman lazım unut boşver bundan sonra altta kalma yeter. İntikam alsan ne olacak o günler geri gelecek mi? hayır. Kendini üzerek onların ekmeğine biraz daha yağ sürersin böyle sadece.
Samimi olma umursama takma kendi hayatına bak
Gerçekten ettiğini çekerler mi Ben çok pasif kaldım sağ olsun ezdiler de ezdiler. Bundan sonrasına bakmak istiyorumBence hiç kafana takıp psikolojini bozma bak ne güzel eşin çocuğun hayatında mutlu olmaya bak Allah de Ötesini bırak elbet onlarında hesap verecekleri gün gelecek
Atman lazım işte ne o öyle geçmişe takılı mı kalıcaksın ? Ne güzel uzaklaşmışsın işte aklına geldiği an başka bişey düşün. Kendine yasakla onlara üzülmeyi. Kocana çocuğuna ver kendini hobi filan bul kendine puzzle yap ne biliyim kitap oku kafanı meşgul et. Üzülme ya değmez yani ne alaka geçmiş gitmiş şeyleri düşünmekBöyle yapmaya çalışıyorum mesela, bir süre yapabiliyorum. Sonra aynı ruh haline giriyorum. Hani kesin bir şekilde içimden ya da aklımdan atamıyorum.
Ben de tam olarak bunu yapmak istiyorum gerçekten. Ama fırsat bulamıyorum. Yani ettiklerini çok iyi biliyorlar konu açılacak gibi olsa hemen kaytarıyorlar kaçıyorlar konu kapanıyor. Hiç öyle bir fırsatın olmuyo yani ben bi şekilde konuya giremiyorumkesinlikle yüz vermeyin onlara sizi üzmeye hakları yok
baktınız başa çıkamıyorsunuz bu düşüncelerle yeri geldiğinde içinizdeki her şeyi söyleyin
bir kere ve net bir şekilde içinizden geçenleri söyleyin içiniz rahatlasın
Ya bende de var o konu. Hele ben evlenirken neler çektirdi o abimin eşi Allah biliyor. Onu sildim çıkardım hayatımdan. Abimle aramız yoktu bi yıl görüşmedik. Ama şimdi abimle aramız çok iyi. Geliyor gidiyor annemlerde görüşüyoruz. Benim eşimle de abimin arası çok güzel. Ama o kadınla aska görülmek istemiyorumBenim de abimin eşi benim benliğimi sarsacak, ben niye yaşıyorum dememe sebep olacak hatta içimden intihar etmeyi düşündürecek kadar ağır şeyler söyledi beklemediğim bir anda. Cevap dahi veremedim. Yuttum abim için. Ama onun yanında hep tedirginim abimdedn bile uzaklaştim. Soğudum iyice. Onlar eve geldikçe eziklik hissedip baya sürat falan yapıyordum bir ara. Anlasinlar diye. Onu da bıraktım. Herkes ne hali varsa görsün. Ama o laflar hiç unutulmuyor.
Çok tşk ederim gerçekten güzel düşünce deneyeceğim ..Bence şöyle düşünün gecmiste kötü günler gecirmeme sebep oldular ama su animi da onları dusunerek yaşadığım icin zevk almiyorum. Buna hakları yok diyip silkelenin ve onlara inat musmutlu olun.
şöyle girebilirsin konuya "siz de hemen lafı değiştirin ama ben bana yapılanları asla unutmayacağım ve hiçbir şeyi affetmeyeceğim"Ben de tam olarak bunu yapmak istiyorum gerçekten. Ama fırsat bulamıyorum. Yani ettiklerini çok iyi biliyorlar konu açılacak gibi olsa hemen kaytarıyorlar kaçıyorlar konu kapanıyor. Hiç öyle bir fırsatın olmuyo yani ben bi şekilde konuya giremiyorum
Direkt gireyim mi diyorsun konuya? En azından unutmadığımı bilsinler. Şimdi görmezden geliyorlar bildiğin salak yerine koyuyorlar. Nasılsa bir şey demiyoruz diye.şöyle girebilirsin konuya "siz de hemen lafı değiştirin ama ben bana yapılanları asla unutmayacağım ve hiçbir şeyi affetmeyeceğim"
-istersen affetme çok da tın- moduna geçerlerse de "o zaman ne ölünüze ne dirinize bundan sonra" diyebilirsin
diyelim ki konular açılıyor geçmişten konuşuluyor illa sizle ilgili olmak zorunda da değilDirekt gireyim mi diyorsun konuya? En azından unutmadığımı bilsinler. Şimdi görmezden geliyorlar bildiğin salak yerine koyuyorlar. Nasılsa bir şey demiyoruz diye.
Ya neler yaptıklarını şimdi anlatsam daha çok moralim bozulu. Yenilir yutulur şeyler değil gerçekten. Eşim yanımda çok şükür. O ailesiyle çok mesafeli ayrıca. Ona da yapacaklarını yaptılar diyebilirim. Ben sadece su psikolojidenkurtulamıyorum. Senin de başına gelmiş sen de anlatsın unutulmuyor ya. Bi de hala salak yerine konduğumuz konular devam ediyor.ne yaptilar mesela bu kadar unutulmayacak.. esin ordan tasinmis ve harika insanmis unutup önüne baksan kendi cekirdek ailene odaklansan, biliyorum unutmak zor da ( basima geldiginden biliyorum akildan cikmiyor ama en azindan esin senin yaninda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?