psikolojim bozulcak acil yardım :(

hamile miyim?

• hamilesin

• değilsin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

cccgh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
13
0
36
Birine kanıp yaptım bu cahilliği. Pisman oldum ama ne fayda. Son iliskinin üzerinden 7 ay geçti. 10 nisan gibiydi yani. Adetlerimi hep gördüm. Ama 8 gün süren adetlerim 4 günde kesiliverdi. Karnım şuan sert ve şiş. Uzun süredir. Ve karnımın icerisinde baloncuklanmalar var. Ayaklarım hic sismezdi, sisiyolar ara ara cok az. Baş ağrım da var. 2 ay önce idrarda gebelik testi yaptım negatif cıktı. Simdi suan test yapsam kesin sonuc cıkar mı artık? 8. Ayda öğrenenler varmıs ya. Cok kötüyüm cidden. Kac aydır bu cileyi cekiyorum

Gecen de tüm gün soğuk bi yerdeydim, sol kasığım yürüdükce acıdı 3 gün kadar. Cok korkuyorum ya güzel bi bölüm okuyorum hayatımdan o pisliği cıkardım, yeni düzene soktum. Bi de bundan kurtulursam adak adadım artık (

Negatif çıkan test sonucu ve 7 ay adet olmak bile seni inandıramıyor da, buradan aldığın cevaplar mı inandıracak?
Gazdır o gaz.

Hamilesin diyenler neden öyle düsünüyor yazabilir mi cidden ölümü düsünüyorum artık sacma salak hallere girdim

Saka misin sen? Dalga mi geciyosun? 7 aylik hamilelik sana oyun gibi mi gelio? Bebek hareketlerinin sen baloncuklar gibi oldugunu mu zannediosun? Test negatif cikio diosun adet goruosun daha sana ne diim 2 ay daha bekle dogurmazsan hamile diilsin. Sana anlayacagin sekilde biyolojik olarak aciklayayim. Hamile olunca kadinlarda bhcg die bi hormon salgilanir. Idrardaki bhcg orani hamilelik haftasi arttikca testlerin duyarlilik seviyesine gore ikinci cizgi silik yada koyu olarak belli eder. 7aylik hamilelikte bhcg en adi en duyarsiz testte bile kopkoyu cikar. Baslarda cikmamasinin hamile olmasina ragmen idrar testinde gorulememesinin sebebi testin duyarliliginin dusuk olmasi yada kandan idrara bhcg oraninin gec intikal etmesidir ama bu solediin 7.ayda IMKANSIZ!!! kac yasindasin bilmiorm ama kimseye kolay kolay solemem cinsel olgunluga ulasana kadar lutfen kimseyle opusme bile

doğumun yaklaşmış sen hala hamilemiyim diye soruyosun bu kadar cahil olma

20 yasındayım söylediğiniz bilgileri biliyorum, kimin ne yasadığını hangi kafada olduğunu kimse bilemez. Cahilliğimden değil pinpirikliğimden bu haldeyim hanımefendi. Daha sakin konusabilirsiniz. Kimse size burda silah zoruyla cevap verdirtmiyor

Bazen tokat gb bi cevap almadan kendine gelmez insan emin ol benim mesajima ne kadar sinir ve gicik olursan o kadar net yazdiklarima hak verceksin ve kendine gelceksin yine bana tesekkur etmiceksin ama kendine gelip psikolojini duzeltmis olman zaten yeterli bi huzur vercek sana onemli olan da o. Bak ne guzel diosun bunlari bende biliorm die biri yuzune vurmadan anlamiosun ki psikolojim bozuk hamilesin dienler nye gore hamilesin dio die bunalima giriosun sana dier dalga gecenler gb evet hamilesin 2 ay sonra bur topu gb bi bebegin olcak die dalga gecip bunalima soksam daha mi iyiydi?

Psikolojik bir takıntı haline gelmiş..
Aşırı korku duyuyorsun engel olamıyorsun bence..
Yinede bir doktora görün rahatla hasta edeceksin kendini.

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…