Psikolojim bozuldu artık :(((

Girltogirl0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
40
21
88
35
merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim ve mide bulantısı kusma ve yanmalardan artık çok zor durumdayım gucum halim kalmadı 3ayda bitiyor dediler bitmedi Nezaman geçicek bu bulantı kusmalar lütfen yardım

Senin yerinde olmak isteyen o kadar kişi var ki Ama inşallah tez zamanda normale döner.

merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim ve mide bulantısı kusma ve yanmalardan artık çok zor durumdayım gucum halim kalmadı 3ayda bitiyor dediler bitmedi Nezaman geçicek bu bulantı kusmalar lütfen yardım
Çok zor Allah yardimcin olsun kendini bitecek diye şartlandirma maalesef 9 ay süren var..umarım en kisa surede rahatlarsin ☺

Benim bulantım ve kusmam 5 ay sürdü mide yanmalarım ise ara ara devam ediyor

Benim 18 haftadan sonra bitmişti inşallah biter en kısa zamanda seninde

Tatlım bünyeden bünyeye değişiyor ama benim şuan 30 haftalık geçen güne kadar bulantı ve kusma yaşadım 6. Haftada başladı 23 haftaya kadar en yoğun şekliyle yaşadım haplarla serumlarla ayakta durdum 23. Haftadan sonra kusma ara ara olsada mide yanmasından geberdim diyebilirim belkide benim midemde sorun vardı hamilelik tetikledi bilmiyorum ama kimle konuşsam geneli bu durumu yaşamış oyüzden tamamıyla geçicek diye bekleme bulantı kusma geçse yanma geçmiyo emin ol keşke kussamda rahatlasam diceksin ben öyleyim en azından herkes bir değil tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…