Psikolojim bozuldu artık

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
kızlar hamileyim 2. Bebeğim
On gündür raporluyum, yemek yiyemiyorum,sabahları bazende akşamları kusuyorum, su bile içemiyorum
Midem ağrıyor, yanıyor, bulanıyor, sureklı yatıyorum
Çok bunaldım
Tavsıyelerınız var mı?

Bulantı kusma tiksinme bende çok çektim evdeki herşey kokuyodu resmen tuzlu şeyler yemeye çalış canım ben ekşi ne varsa yiyodum bulantımı alıyodum 12 de geçti seninde kısa zamanda geçer umarım

Ne yazıkki bir süre devam edecek. Doktorunla konuş vücudun susuz kalmamalı. Ben bulantı kusma yüzünden gebeliğimin başındam beri zofer kullanıyorum almadığım gün yediğim içtiğim her seyi kusuyorum.

Zencefil ypa iç canim hem direncini artırır halsizlige iyi gelir hemde bulantiya

Ilk.uc ay normal kusma.bende cok kusardim.ne yesem cikarirdim corba icerdim leblebi yerdim neden yatiosunuzki surekli cikin hava alin.su icin madem ki cikariosaniz surekli yani hepten kendinizi hasta yapmayin.hamileeesiniz tadini cikarin hastayim diipte hasta olmayin benceeeeE

Canım tuzlu şeyler ye
Ve yataktan kalkma dinlen bol su iç
Geçecek bunlar 3 Aydan sonra sabret :)
Benimde çok bulantım vardı 4 buçuk aydan sonra geçmişti
Çekilecek şey değil ama evlatlarımız için:)
Dünyanın en değerli şeyini taşıyorsun unutma

Bana acik hava iyi gelirdi.Evde cok kotu oluyodum.Bi de salatalik yemek midemi nedense yatistirirdi.Zor donem ama iki haftaya azalir.9.haftadasin sanirim canim.

Geçmiş olsun taze zencefili sıcak kaynamış suda 5 dakika bekletip içersen bulantıların geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…