• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojim bozuldu iyice...

gokdeniz8811

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
93
1
36
İstanbul
1,5 senelik evliyim ve 8,5 aylık bir oğlum var...yani evlendiğimden buyana hamilelikti doğumdu doğum sonrası rahatsızlıklar vs..eve tıkıldım kaldım.. eşim bilgisayar programcısı ve yoğun calısıyor şimdiki işinde bu konuda bayağı bir muzdaribim... daha bugün bunun mücadelesini verdim yeni sustum ağlamaktan...sürekli evdeyim oğlumla beraberim bazen kapının önüne komsumla cıkıyoruz hava aldırıyoruz cocuklara vs öyle bir hava alıyoruz bebeğimle sabırsızlıkla haftasonunu bekliyoruz babamız evde olsunda bizi gezdirsin diye... bugün aradım ne zaman gelirsin diye sordum 4-5 gibi gelirim dedi saat oldu 5 tık yok msnden cvp yok telefona cvp yok cok sinirlendim bir müddet sonra kendi aradı eee ne yapıyorsun hani gelecektin yaa işte kodlama yaptık 1/2 tur pes (zıkkım futbol macı oyunu ) oynayıp geleceğim diyince tepem attı ben ne hayallerle onu bekliyorum beyefendinin daha yeni aklına geliyor aramak birde pişkin pişkin pes oynıycaz diyor zaten basına gectimi beni duymuyor bile illet oluyorum o oyuna ...bazen kendimi hiçmişim gibi hissediyorum boşuna hevesleniyorum kursağımda kalacağını bile bile...öyle pes oynayacağız diyince kapattım suratına telefonu sonra aradı acmadım msj attı terbiyesiz suratıma telefon kapatmamayı öğreneneceksin birdaha söylemiycem diye iyice sinirlendim...bana terbiyezi diyor ama kendide öyle beni dinlemiyor bile hep kendi istediği olacak ben birsey söyleyince bide boş konuyor oluyorum kendi ile neden kıyaslıyormusun kendimi falan filan anlatamıyorum kendimi ona anlamıyor cünkü... allahtan bazen pazar günleri anneme götürüyor sağolsunnnnn orayada gitmesem pek değişiklik yok hayatımda...hadi cocuğu anneme bırakalım 2 saatlik bir kacamak yapalım sinemaya gidelim diyorum gezelim diyorum onada yok yani ne yapayım bilemedim kendi kırk yılın basıda olsa arkadasları ile bulusup prtam yapıyor bende istiyorum diyince çağır eve gelsinler sen gidemezsin oluyor off amannnn cok sıkılıyorum zaten oturduğumuz yeride sevmedim iyice psikolojim bozulmus durumda bir kapı komsum var oda olmasa iyice delirirdim sanırım...yani kısacası eşim oynadığı pes denilen zıkkımdan c.tesi günü aksama kadar çalışmasından haftada bir günümüz var zaten ondada annemler haricince değişik bir yere gidememekten, oturduğumuz evin muhitinden komsulardan heeee birde hergün eşim için araba park yeri için evin önünü takip etmekten çokkk ama çok sıkıldımmmmm ne yapsam bilemiyorum artık

gözlerim doldu agliyacaktim ayni ben ve hatta yine yanlizim bilmiyorum sen türkiedemisin ama ben almanyadayim ve dahada kötü yanimda cocugum da yok onu bile kär say herkes yabanci balkon yok 7.kat ve herseyde uzak seni cok iyi anliyorum ama erkekleri su erkekleri anlamiyorum nedne böyleler

gercekten cekmeyen bilmez tek basina 1 kere cikion 2 kere cikion 3 dede artik canin istemio yanliz gezmek konusmak yok yaninda birisi yok inannin hic tadi olmuo

canim neden bu kadar eve kapatiyorsun kendini..bebegin buyumus artik parklara,avm lere gidebilirsin..tr.de dolasacak yer cok..ben bebegim 3.5 aylikken gezmeye basladim..trenle 36 saatlik yerdeki annemlere gidip geliyordum..bebegin yemek ve uyku saatini ayarlasan gerisi cok kolay..bende de var oyun hastasi bir es..biz de bunun gibi durumdan gectik..biraz kendine guven..neden esimiz gezdirsin biz neden gezemiyoruz ki..arkadaslarin varmis beraber de gidebilirsiniz..

canim neden bu kadar eve kapatiyorsun kendini..bebegin buyumus artik parklara,avm lere gidebilirsin..tr.de dolasacak yer cok..ben bebegim 3.5 aylikken gezmeye basladim..trenle 36 saatlik yerdeki annemlere gidip geliyordum..bebegin yemek ve uyku saatini ayarlasan gerisi cok kolay..bende de var oyun hastasi bir es..biz de bunun gibi durumdan gectik..biraz kendine guven..neden esimiz gezdirsin biz neden gezemiyoruz ki..arkadaslarin varmis beraber de gidebilirsiniz..

bunları bende yapmak istiyorum inanki ama neymiş otobüse cocukla binemezmişim bir kaç defa tartıstık bu yüzdende zaten tıklım tıklımmıs vs bahaneler var.. parka filanda gidiyoruz ama hep aynı aynı şeyler onlardanda sıkıldım ...çekmeköyde oturuyoruz gercekten de köy gibi burası insanlarıda kötü tıkıldım kaldım açıkcası dağ basında

gözlerim doldu agliyacaktim ayni ben ve hatta yine yanlizim bilmiyorum sen türkiedemisin ama ben almanyadayim ve dahada kötü yanimda cocugum da yok onu bile kär say herkes yabanci balkon yok 7.kat ve herseyde uzak seni cok iyi anliyorum ama erkekleri su erkekleri anlamiyorum nedne böyleler

ben Türkiye deyim oğlumda olmasa zaten sabredemem inan bende çözemedim daha erkekleri kendilerine gelince hersey mübah ...

gercekten cekmeyen bilmez tek basina 1 kere cikion 2 kere cikion 3 dede artik canin istemio yanliz gezmek konusmak yok yaninda birisi yok inannin hic tadi olmuo

kesinlikle sana katılıyorum karşı komsum var sürekli onunla birbirimize gidip geliyoruz hava güzelse eğer dısarı cıkıp cocuklara hava aldırıyoruz 10-15 dk sonra yine eve tıkılıyoruz daha eşim simdi aradı yeni cıkmıs en son 19:00 simdi cıkıyorum demişti halbuki ve daha yeni cıkmıs 20 dk ya evdeyim diyor eve gelecek yine tartısıcaz ben derdimi anlatıcam boş konusuyorsun diyecek bız bız etme diycek bende ağlıycam sinirlendiğimle kalıcam olan yine bana olacak

kendimi okudum sanki bende aileme 1 saat uzaktayim kimseyi tanimiyorum taniyorumda gidip geldigim yok.6 aylik oglum var bi alisverise carsiya biizim restoranimiz var yani oglen 3 sabah 4 5 geliyor bazen 7 benim halim daha vahim beterin beteri var opte basina koy bacim wallaa birde beni dusun.ne birlikte yemek yiyoruz en son seker bayramda annemlere gittim bunalidayim evdeki sorunlar kfayi yicem wallaha biktim allah goruyor :(

sakin lütfen bi tavsiye benden size görümcelerim sagolsun onlar ögretti esiinin yanin da ne olursa olsun aglama gösterme cünki erkekler cok kati oldugu icin bizim aglamalarimiz onlara yalan oyun gelio gidin oda ya orda kendinizi teselli edin veya icinize akitin o duygulari lütfen iciniz yansa bile erkek güclü oldugunuzu sizinde anlasin bu cok önemli gercek

Ya arkadaslar birazcik bence sahip oldugunuz seylerin farkina varin, ben Afganistan'da yasiyorum esimin isi icin yillardir, bildiginiz gibi burasi seriat ulkesi olup yeni savasin bitmekte oldugu bir ulke, benim durumum sizden cok daha vahim, ama yinede hic canim sikilmiyor cunku yapacak her dakika bir seyler buluyorum, cok kitap okuyorum, yaziyorum bu aralar kitaplastirmayi dusunerek, nette cok iyi vakit geciriyorum kendimi gelistiriyorum, ne biliyim 2 dil ogrendim, esimin is yerinde caliisyorum vs vs..

Hic bir arkadasim yok burda , olmasi mukun degil zaten ulke sartlari, ne AVM var burda, ne sineme,ne havuz ne baska bir sosyal eglence..Esimlede ortak ugraslarimiz cok az, onunlada vakit gecirmek sikici oluyor benim icin o acidan surekli kendimle basbasayim ve hic sikilmayada vaktim olmuyor...

Cocugunu annene birakarak bir iste calisabilirsin, cocugun ile birlikte disari cikabilir gezebilirsin hergun belirli sureler, kitap, gazete okuyabilirsin, bir kursa gidebilirsin ne biliyim el isi vs, gibi, dil ogrenebilirsin,yapabilirsen birseyler karalayabilirsin,orasi Turkiye yapilmak istensin yeterki milyon tane sey bulabilirsin..
esinin ustune gitmek yerine sende kendine ugraslar bul bence , birde cocugun var sanslisin sana buyuk avuntu ve arkadas olacaktir,benim cocugumda yok yillardir tedavi goruyorum ve ulke sartlari anlattigim gibi..

Lutfen hayata pozitif bakmaya calis, bardagin dolu tarafina bak, senden kotu durumda olanlarida dusun, moralini bozma bu senin sagligini cok etkilyecektir..

Hersey gonlunce olsun...

CANIM BENIM HALINE SUKRET BENCE SENDE DAHA KOTULERIDE VAR

benım gıbı mesela.....:43::43:

ben köyde oturuyorum etrafımda bır allahın kulu yok anlasabılecegım her yanım buyuk yaslı ınsanlarla dolu

sabahtan akşama kadar evdeyım ıkı tane ufak bebegım var onlarala ugrasıyorum bende cok sıkılıyorum çatlıyorum psikolojım acayıp derecede bozuk

ekmek alacak bır ufak bakkal bıle yok gıdecek hıcbır yer yok her yer tarla bağ bahcee ekin

camdan dısarı bakıyorum gelip gecen inekler bana bakıyor ben ıneklere yanı manzara denen bıseyde yok dagın basında yasıyorum

kaynanamgıl ıse ilçede oturuyor evlendıgımız ılk yıllarda beraber oturuyorduk 1.5 sene oturduk sonra olmuyor beraber dedık ben kaynanamın köye gelecegını dusunuyordum cunku o koyde yasamıs nasıl bır hayat oldugunu bılıyor ben ıse memur kızıyım babam polistı sehır sehır dolastım guzel evlerde oturdum koy hayatı nedır bılmedım...yenı evlı oldugum ıcınde kaynanam benı koye göndermez kendı gıder benı ilçedekı evde otutturur sandım ama

nerdeeeeeeeeeeee
megersem kadın bıkmıs koyden benım ölüm gider köye dıyor gıtmem dedı sende ayrı ev ıstıyorsun madem koye gıt dedı

bende kurtulmak ıcın mecburen sectım burayı 2 senedır koyde yasıyorum kafayı sıyırdım nerdeyse burdan ılceye 4 km arabamız yok hep evdeyım hep evde bu netıde 2 ay önce aldırdım buda olmazsa kafayı yerım

:43::43::43::43:

ya ben napayım benım esım gezmeyı masraf yapmayıda sevmezzzz

çıldıracam artık hırsımı bazen cocuklarımdan alıyorum sonradan cok vıcdan azabı cekıyorum esımle zaten hergun hır gur kavgalıyız suan calısmıyor zaten 1 aydır evdee kafayı yedım resmen cekılmıyor evde olması

offffff offfffffff halıne sukret bencee en azından komsun varmıss bır tanede olsaa:43::43:

aynı dertler bende de var kızlar.lafı uzatmıcam,sağlığınızı düşünüyorsanız elinizde olanlarla kendinize uğraş bulun.
kendime aynı sorunları dert etmekten ağzımda dilimde yaralar çıktı.ne yediğimden anlıyorum ne konuşabiliyorum,
Allahım hepimize sabır versin çocuk büyütmek, evli olmak, yanlız olmak çok zor...

Iyide niye bütün gün evde oturup bekliyorsunki, cik disari sende, koy cocugunu arabasina cik onunla gec carsi pazar, park, yada her nereye gitmek istiyorsan.. Eve tikanip kalirsan elbette bunalirsin. Gidecek yer bulamiyorsan annenlere daha SIk git, illede kocanla gitmen gerekmiyorki her yere. Simdiden onsuz bir yerlere gitmemeye baslarsan bunu sonu iyi olmazki:53:

kendine meşgale bulmaya calış cnm. değişik yerlere git inan kimseye gerek yokki bir yere gitmek içinde. bak bir iki kere yap nasıl iyi gelir sana

Ya arkadaslar birazcik bence sahip oldugunuz seylerin farkina varin, ben Afganistan'da yasiyorum esimin isi icin yillardir, bildiginiz gibi burasi seriat ulkesi olup yeni savasin bitmekte oldugu bir ulke, benim durumum sizden cok daha vahim, ama yinede hic canim sikilmiyor cunku yapacak her dakika bir seyler buluyorum, cok kitap okuyorum, yaziyorum bu aralar kitaplastirmayi dusunerek, nette cok iyi vakit geciriyorum kendimi gelistiriyorum, ne biliyim 2 dil ogrendim, esimin is yerinde caliisyorum vs vs..

Hic bir arkadasim yok burda , olmasi mukun degil zaten ulke sartlari, ne AVM var burda, ne sineme,ne havuz ne baska bir sosyal eglence..Esimlede ortak ugraslarimiz cok az, onunlada vakit gecirmek sikici oluyor benim icin o acidan surekli kendimle basbasayim ve hic sikilmayada vaktim olmuyor...

Cocugunu annene birakarak bir iste calisabilirsin, cocugun ile birlikte disari cikabilir gezebilirsin hergun belirli sureler, kitap, gazete okuyabilirsin, bir kursa gidebilirsin ne biliyim el isi vs, gibi, dil ogrenebilirsin,yapabilirsen birseyler karalayabilirsin,orasi Turkiye yapilmak istensin yeterki milyon tane sey bulabilirsin..
esinin ustune gitmek yerine sende kendine ugraslar bul bence , birde cocugun var sanslisin sana buyuk avuntu ve arkadas olacaktir,benim cocugumda yok yillardir tedavi goruyorum ve ulke sartlari anlattigim gibi..

Lutfen hayata pozitif bakmaya calis, bardagin dolu tarafina bak, senden kotu durumda olanlarida dusun, moralini bozma bu senin sagligini cok etkilyecektir..

Hersey gonlunce olsun...

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bende dediğiniz gibi yapmaya calısıyorum ama olmuyor calısayım diyorum cocuk küçük diyor bırakamam kimseye diyor öyle kalıyorum kaldıki kursa filan nasıl gideyim....Allahtan oğlum var cok şükür ama yavrum oda artık evde bunalıyor oyalayacak değişik şeyler gerekiyor...ben pozitif bakmaya calısıyorum zaten ama bazen elimde olmuyor heleki bir oyun yüzünden ertelendiğimi düşününce cıldırıyorum...sizin içinde zor durum gercekten haklısınız söylediklerinizde

CANIM BENIM HALINE SUKRET BENCE SENDE DAHA KOTULERIDE VAR

benım gıbı mesela.....:43::43:

ben köyde oturuyorum etrafımda bır allahın kulu yok anlasabılecegım her yanım buyuk yaslı ınsanlarla dolu

sabahtan akşama kadar evdeyım ıkı tane ufak bebegım var onlarala ugrasıyorum bende cok sıkılıyorum çatlıyorum psikolojım acayıp derecede bozuk

ekmek alacak bır ufak bakkal bıle yok gıdecek hıcbır yer yok her yer tarla bağ bahcee ekin

camdan dısarı bakıyorum gelip gecen inekler bana bakıyor ben ıneklere yanı manzara denen bıseyde yok dagın basında yasıyorum

kaynanamgıl ıse ilçede oturuyor evlendıgımız ılk yıllarda beraber oturuyorduk 1.5 sene oturduk sonra olmuyor beraber dedık ben kaynanamın köye gelecegını dusunuyordum cunku o koyde yasamıs nasıl bır hayat oldugunu bılıyor ben ıse memur kızıyım babam polistı sehır sehır dolastım guzel evlerde oturdum koy hayatı nedır bılmedım...yenı evlı oldugum ıcınde kaynanam benı koye göndermez kendı gıder benı ilçedekı evde otutturur sandım ama

nerdeeeeeeeeeeee
megersem kadın bıkmıs koyden benım ölüm gider köye dıyor gıtmem dedı sende ayrı ev ıstıyorsun madem koye gıt dedı

bende kurtulmak ıcın mecburen sectım burayı 2 senedır koyde yasıyorum kafayı sıyırdım nerdeyse burdan ılceye 4 km arabamız yok hep evdeyım hep evde bu netıde 2 ay önce aldırdım buda olmazsa kafayı yerım

:43::43::43::43:

ya ben napayım benım esım gezmeyı masraf yapmayıda sevmezzzz

çıldıracam artık hırsımı bazen cocuklarımdan alıyorum sonradan cok vıcdan azabı cekıyorum esımle zaten hergun hır gur kavgalıyız suan calısmıyor zaten 1 aydır evdee kafayı yedım resmen cekılmıyor evde olması

offffff offfffffff halıne sukret bencee en azından komsun varmıss bır tanede olsaa:43::43:
canım benim ya Allah sabır versin sanada ...insanlar bazen çığlıklarımızı duymuyorlar düşünmüyorlar bile ...birsey söylesen kendini benimle bir tutma vs oluyor yine ötelenen sen oluyorsun amannnn ne diyeyim artık bilemiyorum o derece oldum

Back
X