Eviniz kira ise çıkmanızı tavsiye ederim.Ankara da öğrenciyken kaldığımız evin mutfağında sürekli hamam böceği yumurtası çıkıyordu.Evde tek tük vardı.Ama yüzlerde yumurta ve pis bir koku..ortada hamam böceği yok ama her akşam çamaşır suyu dökerdik sabahına yine siyah siyah minik yumurtalar çıkardı.Eve kaç defa ilaçlama şirketi de geldi nafile..Artık ben binanın altının hama böceği yuvası olduğunu hayal ediyordum..İnş sizinki o kadar ilerlememiştir..Merhaba bayanlar benim derdim mutfagimda türeyen hamam böcekleri biliyorum kimine çok saçma geliyor fakat benin özellikle hamam boceklerine karsi fobim var çok korkuyorum ve bebek var evde böcekler hastalık ve mikrop tasiyormus yandik ben yaa.. Kizlar akil verin birşey söyleyin kesin ve net olarak nazil kurtulabilirim bir cirpida evini nazil arindirabilirim ben çok titiz biriyim apartmandan evime girmiş böcekleri nazil kivabilirim
Merhaba bayanlar benim derdim mutfagimda türeyen hamam böcekleri biliyorum kimine çok saçma geliyor fakat benin özellikle hamam boceklerine karsi fobim var çok korkuyorum ve bebek var evde böcekler hastalık ve mikrop tasiyormus yandik ben yaa.. Kizlar akil verin birşey söyleyin kesin ve net olarak nazil kurtulabilirim bir cirpida evini nazil arindirabilirim ben çok titiz biriyim apartmandan evime girmiş böcekleri nazil kivabilirim
Apartmanda da var orada ölmüş olarak görüyorumIlacla evi evde bebek oldugu icin zararli o böcekler..
Peki sadece senin evde var apartmanda yoksa digerlerindede varmi ?
Ozaman tüm apartman ilaclanmasi gerekiyor komsulariniza bi sorun ayni sorunu yasiyorlarsa birlik olup ilaclatin...Apartmanda da var orada ölmüş olarak görüyorum
benim evi de basmışlardıMerhaba bayanlar benim derdim mutfagimda türeyen hamam böcekleri biliyorum kimine çok saçma geliyor fakat benin özellikle hamam boceklerine karsi fobim var çok korkuyorum ve bebek var evde böcekler hastalık ve mikrop tasiyormus yandik ben yaa.. Kizlar akil verin birşey söyleyin kesin ve net olarak nazil kurtulabilirim bir cirpida evini nazil arindirabilirim ben çok titiz biriyim apartmandan evime girmiş böcekleri nazil kivabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?