Psikolojim bozuldu resmen:(

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
O kadar kötüyüm ki anlatıp sizlerden fikir almak istiyorum. 5 gün önce işe başladım daha ilk işim ama o kadar yorucu ki bunalıma girdim. Özel bi hastanede sekreterlik. Çok yükleniyorlar dayanmaya çalıştım ama psikolojim bozuldu resmen:( iki gündür tuvaletlerde ağlıyorum hiç iyi hissetmiyorum. Bugün de eve gelince kendimi tutamayıp ağladım ailem çok üzüldü ve yarın gitmememi ve bırakmamı söylediler. Beynim zonkluyor stresten. Bi akıl verin nolur :(

Ya senden kiymetlimi. Gitme bosver. Pozisyon muthis olur biraz daha sabret derdimde oyle is 50 yerde bulursun dert etme bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kadar kötüyüm ki anlatıp sizlerden fikir almak istiyorum. 5 gün önce işe başladım daha ilk işim ama o kadar yorucu ki bunalıma girdim. Özel bi hastanede sekreterlik. Çok yükleniyorlar dayanmaya çalıştım ama psikolojim bozuldu resmen:( iki gündür tuvaletlerde ağlıyorum hiç iyi hissetmiyorum. Bugün de eve gelince kendimi tutamayıp ağladım ailem çok üzüldü ve yarın gitmememi ve bırakmamı söylediler. Beynim zonkluyor stresten. Bi akıl verin nolur :(

Bende universitedeyken bir ise basladim uçuncu günü stresten yüzümde ucuklar vardi öyle böyle değil hem de tüm gün aglamistim ama o iste iki sene calistim..

Bir sure sonra bazi şeylere kayitsiz kaliyorsun alisiyorsun isi öğrendikçe kendini daha az yormanin yöntemlerini buluyorsun kimi dinlemen kimi takmaman gerektiğini ogreniyorsun..

Yani biraz daha sans verin derim bir yandan da is bakin olmayacak gibi ise cikarsiniz yine..

ne gibi konularda yükleniyorlar sana anlamadım biraz açabilirmisin

Seni orda tutan gecerli bir sebep yoksa bence de aileni dinle ve cik isinden.hergun istemeyerek ise gidilmez ki.istemeyerek yaptigin seyden de bir basari beklemek yanlis olur zaten.hicbir sey kendini uzmene canini sıkmana deger degil.baska is mi yok sanki

Ya bu ilk iş sendromu herhalde. Ben de ilk defa işe girmiştim 3-4 ay önce ya resmen işkenceydi, psikolojim bozulmuştu dediğin gibi. Bir de orada çalışanlar da ilk işin olduğunu bilince daha da yükleniyorlar resmen :/ insanlar bir tuhaf. Sağlığını tehdit edecek derecedeyse bence de senden değerli değil. Ben dayanamayıp bırakmıştım işi.

ne gibi konularda yükleniyorlar sana anlamadım biraz açabilirmisin

Henüz ilk tecrübem. Ama buna rağmen çok şey bekliyorlar robot olmamı istiyorlar. Sesini yükseltip sonra da ee bağırırım ama iyiliğin için diyor. Çok fazla mutsuzum

Kızlar herkesin yazısını tümden kopyalayamıyorum telefondan girdiğim için. Evet bu stres sağlığımı etkiliyor. Gerekirse üç saat fazla çalışırım kafamın rahat olcağı bi iş bulurum düşüncesindeyim. Beynim çenem kasıldı sinirden. Ben hiç böyle olmamıştım:(

Henüz ilk tecrübem. Ama buna rağmen çok şey bekliyorlar robot olmamı istiyorlar. Sesini yükseltip sonra da ee bağırırım ama iyiliğin için diyor. Çok fazla mutsuzum

anlıyorum,ne yazik ki her çalışan senin gibi bu durumu yargılamıyor
e üstlere ve işverenlere de fırsat doğuyor diyebilirim

azarla insanlara bir şeyler öğretilseydi ohoooo
herkes herkese bağırsın o zaman
bunun senin iyiliği diye bir tarafı yok

bencede mümkünse hemen çık o işten. bende bir yere gitmek istemiyor olsaydım hiç durmazdım. zorla yapılan işten hayır gelmez.

ilk iş tecrübesi genelde böyle olur :1:
bende ilk üç ay her sabah ağlayarak gitmiştim işe, sonra uzun süre çalıştım orda....hatta gün geldi işten ayrılırken ağlayarak ayrıldım :1: alıştım sevdim haliyle...
biraz sabret zamanla alışıyorsun tempoya...ve amirlerinin azarlamalarına kulak asmamaya başlıyorsun :1:

ilk iş tecrübesi genelde böyle olur :1:
bende ilk üç ay her sabah ağlayarak gitmiştim işe, sonra uzun süre çalıştım orda....hatta gün geldi işten ayrılırken ağlayarak ayrıldım :1: alıştım sevdim haliyle...
biraz sabret zamanla alışıyorsun tempoya...ve amirlerinin azarlamalarına kulak asmamaya başlıyorsun :1:

Canım bu öyle birşey değil. Resmen acemiyim diye yükleniyorlar. Ve oraya alışcağımı hiç sanmıyorum çünkü kafamda kötü yer edindi hala boğazım acıyor ağlamaktan kendimi sıkmaktan:( oraya bi daha hiç gitmek istemiyorum o derece bozuldu psikolojim

Aynı şekılde ilk işime gırdıgımde resmen ılk gun eve dondugumde hüngür hüngür aglamıstım yapamıyorum dıye daha sonra 1 ay zorlanmıştım gecde olsa alıştım ama cıkarkende gercekten çok üzülmüştümm gecer diye umud edıyorum

Back
X