psikolojim bozuldu, yardım edin!

bilemiyorumki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
112
7
118
Artvin
çok net bir cevap istiyorum lütfen. tam birleşme olmadı, yani bir şey olmadı, ve zamanımda da adet gördüm. bayağı adetimdi kırmızıydı. buna rağmen korku var içimde psikolojik mi bu?

çok net bir cevap istiyorum lütfen. tam birleşme olmadı, yani bir şey olmadı, ve zamanımda da adet gördüm. bayağı adetimdi kırmızıydı. buna rağmen korku var içimde psikolojik mi bu?

psikolojik tabikiiii korkmaa... her ihtimale karsi bi test yap icin rahat etsin ... bence deyilsin

pskilojik olarak etkilenmiş olabilirsin. kendinde belirti falan mı gördün? hamile olduğunu sanmam ama içini rahatlatmak için test yap negatifi görünce rahatlarsın. kafandan at konuyu.. üstüne gittikçe takıntı olur.. ( bende aynısını yaşadım da. 2 ay hemde atlatamadım.test yapıp rahatladm sonra)

ya cesaret edemiyorum ne bileyim ya. dalga geçmeyin canımlar kimseye de anlatamadım ondan yani, sağ kasığımda ağrı falan var. ama sanırım belirtileri okudum ondan her şeyi buluyorum kendimde. niye oldu biliyo musunuz şubat 28 çektiğini unuttum bi gün geç kalınca belirtileri okudum salak gibi. günümde de adet oldum ama işte.

Psikolojik herhangi bir belirti yok diyorsunuz hastada olmuşsunuz korkulacak bir durum yoktur içiniz rahat etsin istiyorsanız bir test yapın ya da doktora gidin

yahu kızlar annem de sende bişeyler var diyo, böyle var ya hiçbir şeye konsantre olamıyorum salak gibi oldum yahu

canım işte toplum baskısı var herkeste eczaneden test alsa çözülecek yani yada bir doktora gitse zor durum anlıyorum fakat o an aklı nerdeydi demezler mi

ondan işte okuduğundan kendinde arıyorsun. bir de regl ile belirtiler benzer zaten. benim her regl dönemi ağrım, akıntım göğüste şişme bulantım olur. düşün yanii... streste bindiyse zaten daha da belirgin yaşamışsındır belirtileri.. korkma canım bir sorun yoktur =)

inşallah canımcım yani öyle bir duruma geldim ki hani kendi kendime test alsam yapsam bile negatif çııksa da inanmayacakmışım gibi geliyor. hayır yani bildiğin adet oldum off ya. bu sağ kasıktaki ağrı neyin nesi sizce? üşütünce falan olur mu bu da psikolojil mi yoğğğsaaa

yahu kızlar annem de sende bişeyler var diyo, böyle var ya hiçbir şeye konsantre olamıyorum salak gibi oldum yahu

kız güldüm kusura bakma hamile olan biri adet olmaz mrak etme.üstüne görme denilen olay binde bir görülür.eğer için rahat etmiyorsa eczaneye git uzak tanımadık olsun testi al yap görürsün tek çizgiyi korkma.annen senin bu tavırlarını farketmişte onsan öyle olmuştur

ya ne bilim herkes artık biliyo sanıyoruz herşeyi işte

pişmanlıktan üzüntüden anneme sarılamıyorum da ondan. ne hale geldim ya. ders oldu bana bu korku.

canım işte toplum baskısı var herkeste eczaneden test alsa çözülecek yani yada bir doktora gitse zor durum anlıyorum fakat o an aklı nerdeydi demezler mi

aynen ya ben neler neler çektim o konudan. doktora gitsem bende de birleşme yoktu sürtünmede risk var dediler onu duydum ben bi kurt düştü. doktora gittim anlatamadım. sonra test yaptım negatif ama belirtiler sürüyor. allahım dedim noluyor? idrarda çıkmayabilir dediler kan testi yaptım o da negatif.. belirtiler gitmiyor ama.. hepsi var bulantısı ağrısı kasılması vs... sonra dedim üstüne mi gördüm ki ama kan testim var sonuçta negatif de çıktı.. belirtiler gitmiyor.. sonra dedim eylül bu böyle olmaz.. at kafandan düşünme.. varsada hayırlısıyla büyütürsün çocuğu kafamdan attım. bi şekilde başka şeylere yöneldim. sonra geçti belirtiler.. meğersem psikolojikmiş... yaw şu psikoloji ne derin şey.. sen nelere kadirsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…