Erkek İnfertilitesi Psikolojim bozuldu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bbayankus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
11
27
3
Kızlar evlendiğimden beri yani iki yıldır tabiri caiz ise her gördüğüm sakallıyı dedem sanıyorum yani her belirtinin altında bebek arıyorum. Tüp bebek deniyoruz ilk denemede doktor ikiz olmazsa bile bir tane olur dedi on iki gün heyecandan da iğnelerden de öldük sonuç hüsran. Yine de diyorum olur belki deniyelim. Her regile bir hafta kala bende bir hamile miyim acaba oluşuyor ve ben bu düşünceleri bir türlü def edemiyorum. Rüyalarıma giriyor artık. Her şeyi ona yoruyor beynim.Milletin çocuğunda gözüm kalıyor, hamile birini görünce, komşumun bebeği oldu ağlama seslerini duyuyorum üzülüyorum. Psikolojik olarak çok etkileniyorum ve önüne geçemiyorum istemeden oluyor. Böyle olan veya önerisi olan var mı?? :110:

Kızlar evlendiğimden beri yani iki yıldır tabiri caiz ise her gördüğüm sakallıyı dedem sanıyorum yani her belirtinin altında bebek arıyorum. Tüp bebek deniyoruz ilk denemede doktor ikiz olmazsa bile bir tane olur dedi on iki gün heyecandan da iğnelerden de öldük sonuç hüsran. Yine de diyorum olur belki deniyelim. Her regile bir hafta kala bende bir hamile miyim acaba oluşuyor ve ben bu düşünceleri bir türlü def edemiyorum. Rüyalarıma giriyor artık. Her şeyi ona yoruyor beynim.Milletin çocuğunda gözüm kalıyor, hamile birini görünce, komşumun bebeği oldu ağlama seslerini duyuyorum üzülüyorum. Psikolojik olarak çok etkileniyorum ve önüne geçemiyorum istemeden oluyor. Böyle olan veya önerisi olan var mı?? :110:

Psikolojik destek alın

Ben de ayni seyleri yasıyorum ama kaderde ne varsa odur kendimizi parcalamaya gerek yok .Ayni sekilde yandan bebek sesi geliyor beni cok etkiliyordu ilk baslarda simdi amaan diyorum Rabbim verecek bir gun simdiden telasa gerek yok ben de 2 yillik evliyim ve kimyasalim var

Cnm kafanı başka şeylerle meşgul et. Örgü ör mesela yada sınava hazırlan yada kurslara git, İngilizce öğren vs.... çok kaptırma kendini. Hepimiz öyleyiz ama farklı yerlere odaklanmaya çalışıyoruz. Yoksa kafa gider.

Bende aynı durumdayım 14 ay oldu evleneli hiç gebe kalamadim eşim varikosel ameliyatı oldu 11 gün sonra tekrar test yaptiricaz 3 ay olcak ameliyat olalı bakalım sonuç ne olacak çok sıkılıyorum çok

Bende öyleyim. 1.5 yıldır istiyoruz her ay negatif test görmekten çok yoruldum. Benden sonra evlenen tüm yakın arkadaslarimin çocukları oldu. Kucağıma alırken içim gidiyor. İnş tez zamanda bizede nasip olur

Bende öyleyim. 1.5 yıldır istiyoruz her ay negatif test görmekten çok yoruldum. Benden sonra evlenen tüm yakın arkadaslarimin çocukları oldu. Kucağıma alırken içim gidiyor. İnş tez zamanda bizede nasip olur
Çok iyi anlıyorum canım seni inanki bende aynı durumdayım biz aynı mahalleden 1 hafta arayla 4 kişi evlendik bide kuzenim 5 hepsi hamile hatıra 2 is doğurdu zamanı var bizim için demekki canım rabbim hayırlısını versin inşallah

bende ayni durumdayim kizlar biz evlendikten sonra 6tane yakinimiz hamile kalip dogum yapti bile Allah tez zamanda bizede nasip eder insallahhh nereye gitsek her defasında cocuk yokmu sorularını saymiyorum bile :KK14:

Benimde durumum aynı iki kaybim var. Herkes doğurdu ikinciyi doğurdu kar. 5 yıllık evliyim

Ben de ayni seyleri yasıyorum ama kaderde ne varsa odur kendimizi parcalamaya gerek yok .Ayni sekilde yandan bebek sesi geliyor beni cok etkiliyordu ilk baslarda simdi amaan diyorum Rabbim verecek bir gun simdiden telasa gerek yok ben de 2 yillik evliyim ve kimyasalim var
Kuzum sen bebeğe dua oku karnına dokunsuna bu süreçte aklıma geldi

Bebegin zamanını bekliyor
Unutma Allah ol der ve olur
Hayırlısı ile sağlıkla bebeğine kavusursun inşallah canım
Ben de düşük yaptım simdi yeniden deniyoruz

Çok iyi anlıyorum canım seni inanki bende aynı durumdayım biz aynı mahalleden 1 hafta arayla 4 kişi evlendik bide kuzenim 5 hepsi hamile hatıra 2 is doğurdu zamanı var bizim için demekki canım rabbim hayırlısını versin inşallah
Şuan çocuksuz arkadaşım kalmadı ve cok üzülüyorum. İnş en kısa zamanda isteyen herkesin mucizesi olur. Ben yarın eşim de cuma günü doktora gideceğiz. İnş güzel sonuçlar çıkar. Siz ne zamandır istiyorsunuz canım

Canım ben 3yildir uğraşıyorum . İlkinde 5ayda oldu ancak 14haftalikken kalbi durdu. İkincisi 12ay sonra oldu kalp atışını hiç görmedik 8.haftada kürtaj oldum. 2016sonunda - 2017 de hiç olmadı malesef
Çok üzüldüm canım çok zorlu günler gecirmissin. Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bizim de 1.5 yıl oldu hiç gebelik oluşmadı.

Çok üzüldüm canım çok zorlu günler gecirmissin. Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bizim de 1.5 yıl oldu hiç gebelik oluşmadı.
Amin inşallah canım inşallah rabbim sağ saglim kucağımıza almak nasip eder.
Sizin bir problem var mı canim

Bende polikistik over var , yumurtlama da sorun var rahimde şekil bozukluğu vardı onun için histeroskopi oldum. Eşimdde de sperm sayı ve hareket sorunu var
Anladim canım inş her şey yoluna girer ve anneliği biz de tadariz. Rabbim çok büyük.. Yumurtlama sıkıntısı bende de var sanırım bu ay 9 gün gecikmeli ve şiddetli kasik ağrısı ile regl oldum yarın doktora gideceğim bakalım.

Back
X