• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Psikolojim bozuldu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladim canım inş her şey yoluna girer ve anneliği biz de tadariz. Rabbim çok büyük.. Yumurtlama sıkıntısı bende de var sanırım bu ay 9 gün gecikmeli ve şiddetli kasik ağrısı ile regl oldum yarın doktora gideceğim bakalım.
Ben glukofen kullanıyorum insülin direnci için.

Esin ilaç kullanıyor mu yada varikosel fln var mı

Ben de eşime zorla çinko d vitamini fln veriyorum arada bal keçiboynuzu sonrasında yaptirmadik tekrar test ama aşılama yaptircaktik doktor olmaz direk tüp bebek dedi.

Eşim sigara kullaniyor

Ben glukofen kullanıyorum insülin direnci için.

Esin ilaç kullanıyor mu yada varikosel fln var mı

Ben de eşime zorla çinko d vitamini fln veriyorum arada bal keçiboynuzu sonrasında yaptirmadik tekrar test ama aşılama yaptircaktik doktor olmaz direk tüp bebek dedi.

Eşim sigara kullaniyor
Varikosel yok dendi . Neofortil evicap promotil kullandı ama hiç gebelik oluşmadı. Cuma başka bir doktora gidecek test için. Keçiboynuzu pekmezi aldım yemiyor düzenli uygulamıyor. O da ayrı sınır ediyor beni.

Varikosel yok dendi . Neofortil evicap promotil kullandı ama hiç gebelik oluşmadı. Cuma başka bir doktora gidecek test için. Keçiboynuzu pekmezi aldım yemiyor düzenli uygulamıyor. O da ayrı sınır ediyor beni.
Sorma canım benim esimde oyle malesef.
Sen rahim filmi çekildin mı ? Tıkanıklık vs varmı bakıldı mı

Birde yaşın kaç

Bende pıhtılaşma da var

Sorma canım benim esimde oyle malesef.
Sen rahim filmi çekildin mı ? Tıkanıklık vs varmı bakıldı mı

Birde yaşın kaç

Bende pıhtılaşma da var
Yok canım cekilmedim. Daha önce gittim ama bir sorun görülmedi. 28 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın?

Yok canım cekilmedim. Daha önce gittim ama bir sorun görülmedi. 28 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın?
29 canım
Bazen tüplerde de tıkanıklık oluyormuş ya film sonrası hemen hamile kalan da olmuş ondan dolayı sordum.
Her ay beklemek çok zor ve sürekli birilerinin hamilelik haberlerini almak

29 canım
Bazen tüplerde de tıkanıklık oluyormuş ya film sonrası hemen hamile kalan da olmuş ondan dolayı sordum.
Her ay beklemek çok zor ve sürekli birilerinin hamilelik haberlerini almak
Rahim filminden sonra hamile kalanları duymuştum canım. Yarın tüm gerekli şeylerin yapılmasını isteyeceğim. Hele o hamilelik haberleri Facebook'a yazmalar bakasim gelmiyor :(

Rahim filminden sonra hamile kalanları duymuştum canım. Yarın tüm gerekli şeylerin yapılmasını isteyeceğim. Hele o hamilelik haberleri Facebook'a yazmalar bakasim gelmiyor :KK43:
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah. Beklemek çok zor sürekli doktor tahlil kontrolleri fln birde cevredekilerin bakislari

Smile_s Smile_s @Aysemm01 siz ne kadardır istiyorsunuz kizlar? Dertleşelim :KK43:
bizde 3yildir ugrasiyoruz canim tup bebekle 1gebeligim oldu ama 8.haftada kurtajla sonlandi kalbi durmuştu sonra yine tup bebekle kimyasal gebelik gecirdim artik mutlu sonu sabirsizlikla bekliyorum insallah bundan sonra hersey yolunda giderr :cry:

bizde 3yildir ugrasiyoruz canim tup bebekle 1gebeligim oldu ama 8.haftada kurtajla sonlandi kalbi durmuştu sonra yine tup bebekle kimyasal gebelik gecirdim artik mutlu sonu sabirsizlikla bekliyorum insallah bundan sonra hersey yolunda giderr :cry:
Sen de çok zor zamanlar gecirmissin canım Allah tez zamanda bebis versin inşallah. Biz de tüp yapcaz gibi bakalım daha netlesmedi

Sen de çok zor zamanlar gecirmissin canım Allah tez zamanda bebis versin inşallah. Biz de tüp yapcaz gibi bakalım daha netlesmedi
amin canim Allah razi olsun insallah seninde yuzun guler Allah yar ve yardimcimiz olsun yasayan bilir zor gercekten

Morfoloji icin e vitamini coban cokerten sayi icin caksir oneririm
Öncelikle bebisini sağ salim kucağına al ins. :anneadayı: faydasını gordun sanırım deneyeceğim teşekkür ederim. Evicap, promotil m ve neofortil kullandi.Yarın teste gidicek eşim inş biraz yükselme olmustur:dua:

Öncelikle bebisini sağ salim kucağına al ins. :anneadayı: faydasını gordun sanırım deneyeceğim teşekkür ederim. Evicap, promotil m ve neofortil kullandi.Yarın teste gidicek eşim inş biraz yükselme olmustur:dua:
Cok tesekkur ederim Allah size de nasip etsin

Biz caksiri cok denedik 6 -7 sise icmistir ama ise yaramamisti kizlar :KK43:

Back
X