arkadaşlar yardımcı olun lütfen aile problemlerim var ve çevremdeki herkes üstüme geliyor kendimi tamamen yanlız hissediyorum kayınvalidemle sorunlarım var çok rahatsız ediyor beni aynı evde yaşıyorum eşim suskun kalıyor evliliğim bitmek üzere bitsin istiyorum zaten artık ama ailem arkamda değil çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen
arkadaşlar yardımcı olun lütfen aile problemlerim var ve çevremdeki herkes üstüme geliyor kendimi tamamen yanlız hissediyorum kayınvalidemle sorunlarım var çok rahatsız ediyor beni aynı evde yaşıyorum eşim suskun kalıyor evliliğim bitmek üzere bitsin istiyorum zaten artık ama ailem arkamda değil çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen
canım tek boşanınca maddi olarak çok zorlanırsın güvenebileceğin bir ev arkadaşı hatta 3-4 ev arkadaşı bul ozaman kira falan herşey bölünüyor evladınla yaşarsın çalışıp durumunu düzeltincede ev açarmısın minik bir ev maddi manevi nafkanıda almayı unutma barodan ücretsiz avukat iste bilgi al haklarını sor tabi bunun dini boyutunuda öğren kul hakkınada girme