Psikolojim bozulmak üzere nolur yardım?

Kararınızı vermişsiniz bitmiş. Buradan çok yanlış yaptınız geri dönün evlenin desek ne diyeceksiniz? Adam sapığın teki belli ki. Daha neler isteyecekti sizden kimbilir. Sabretseniz çok daha iğrenç isteklere maruz kalacaktınız. Hemen ayrıldığınıza şükredin bir kurban kestirin hatta.

İlle de bu konuda ‘hayır o kadar da anormal değil’ onayını duymak istiyorsunuz sanırım. Normal-anormal ölçütünü biz nasıl verebiliriz ki? En nihayetinde fantezi yani, ya size uygundur ya değildir, ötesi var mı? Genelde insanları rahatsız edecek hayaller bunlar cinsellikte, ben şahsen kabul etmem. Sizin için de sorun oluşturmuş ki boşanmışsınız. Şuan artık neyini sorguluyorsunuz? Oturun düşünün belki de sizin açınızdan o kadar sorun oluşturacak bir şey değildir, buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kimse size bunun onayını veremez, çok kişisel tercihler bunlar.

Önceki açtığın konuda iyi ki boşanmışsın diyenlere sen de hak veriyordun. Şimdi acaba hata mı yaptım diyorsun. Bunun bir sonraki adımı barışmandır. Zaten dikkate almayacaksın yorumları. O zaman bildiğini yap:KK12:

Kocanız sapık lakin sizin de psikolojiniz normal değil. Acilen doktora gidin

Daha oncede konu açtım ama lutfen aynısı diyip kızmayin goruslerinize ihtiyacım olmasa sormam. Eşimle 3 aylik evlilik sonrası boşandık ve numaramı değiştirdigim halde bulup aradı bugün ve ben kapatana kadar bissürü laf yapti. Eşim bnm cevremdeki kadınları hayal ediyodu ve bunu bana söyluyodu keşke şu olsa diye. Ve duymayıver diyodu benide başkalarıyla düşünüyodu. Diyoki ortada bişey yoktu çabuk pes ettin diyo o öyle diyince ben acaba dayanmalı miydim diye kendimi sorguluyorum biliyorum yapmamam lazım ama elimde degil henizyeni boşandigimdan atlatamadim
En iyisini yaptin darısı bana:(

Çevrenizdekileri hayal edip bunu size söyleyip bir de duymayıver diyen adamı boşamayanı en geniş mide diye Guinness'e bildirmek gerek.
Neyin acabası bu merak ettim?

İğrençlikte sınır tanımayan biri için üzülmeye değmez. İyi yapmışsınız boşanmakla yoksa bu ileri boyutlara taşınır daha çok yıpranırdınız. Adam olmayan adam müsveddesi için kendinizde suç arayıp acaba dayanıp çekse miydim demeyin; kendisi insan olmayı, koca olmayı başarabilseydi!

Yuhhh adam kafayı yemiş baskalarıyla karısını düşünen adamdan ne bekliyorsun gurup yapalım bile diyebilirmiş o raddeye gidecekmiş . Kurtulduğuna dua et

Böyle birşeyi sana ne cürretle söyler yaa. Affedilebilir yanı yok nerden bakarsan bak iğrençlik. Şöyle düşünün sadece sizi beğenen isteyen seven aşık olan biriyle evli olup birlikte olmak varken? Boşandıysanız eğer kurban kesin

Düşünecek pişman olacak ufacık isey yok.sukret çoluk çocuk olmadan farkedip boşandığın için.ne demek seni başka erkeklerle düşünmesi bunun bir sonraki adımı seni onlarla birlikte olmaya zorlamak olurdu.kendini ne bk yerse yesin artk o düşlediği kadinlarla.sem varken onları düşünen adamdan hayır gelmezdi.uzaklasin mümkün oldugunca

Daha oncede konu açtım ama lutfen aynısı diyip kızmayin goruslerinize ihtiyacım olmasa sormam. Eşimle 3 aylik evlilik sonrası boşandık ve numaramı değiştirdigim halde bulup aradı bugün ve ben kapatana kadar bissürü laf yapti. Eşim bnm cevremdeki kadınları hayal ediyodu ve bunu bana söyluyodu keşke şu olsa diye. Ve duymayıver diyodu benide başkalarıyla düşünüyodu. Diyoki ortada bişey yoktu çabuk pes ettin diyo o öyle diyince ben acaba dayanmalı miydim diye kendimi sorguluyorum biliyorum yapmamam lazım ama elimde degil henizyeni boşandigimdan atlatamadim

Adam bildiğin sapıkmış. Acaba dayanmalı mıydım diye sorduğunda aklına gelmiyor mu bunlar.

Bosandiysaniz artik sorgulamaktan vazgecin cunku surekli ayni konuyu aciyorsunyuz. Yok bosanmadiysaniz, tepkileri merak ediyorsaniz kimse katlanmaz bu duruma bosanin

Rica ediyorum sürekli aynı konuyu açmayınız, konu tekrarı yapmayınız, anlıyorum çok üzgünsünüz ama konu açtınız üyelerde yorumladı, yorumluyor, lütfen ilk açtığınız konudan devam ediniz, kurallara uyunuz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yardim-edin-icimi-dokmeye-ihtiyacim-var-lutfen.1071262/

Düşünecek pişman olacak ufacık isey yok.sukret çoluk çocuk olmadan farkedip boşandığın için.ne demek seni başka erkeklerle düşünmesi bunun bir sonraki adımı seni onlarla birlikte olmaya zorlamak olurdu.kendini ne bk yerse yesin artk o düşlediği kadinlarla.sem varken onları düşünen adamdan hayır gelmezdi.uzaklasin mümkün oldugunca
Sağolun o normal dediği icin ve sen herşeyi tepkiyle karsiliyosun hiçbiseyi kabul etmiyosun dediği için soruyorum bunu kabul edilebilir bişey mi diye

Rica ediyorum sürekli aynı konuyu açmayınız, konu tekrarı yapmayınız, anlıyorum çok üzgünsünüz ama konu açtınız üyelerde yorumladı, yorumluyor, lütfen ilk açtığınız konudan devam ediniz, kurallara uyunuz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yardim-edin-icimi-dokmeye-ihtiyacim-var-lutfen.1071262/
Evet aynı konu ama son günlerde bu sadece fantezi denildi sonra acaba esinize biseyi mi eksik ettiniz denildi ki bende eksklik dusunndüşünm olsa da biyle yapması mi lazım diye düşünüyorum

Sağolun o normal dediği icin ve sen herşeyi tepkiyle karsiliyosun hiçbiseyi kabul etmiyosun dediği için soruyorum bunu kabul edilebilir bişey mi diye
İstemediğiniz hicbisey zorlayamaz her konuda.soz haklısınız doğrusunu yap.issiniz.normal değil tabiki istediği.bu size acaba normalmiş dedirtyosa sizde bı psikolojik destek alin

------

Eşinin sorunlu olduğunu söylemeye gerek yok sanırım ancak işin kötü yanı seninde bu sorunları artık normalleştirerek "acaba" diyor olman. Emin ol bugün hayal eden, yarın hayalini senden talep eder.. Daha sağlıklı bir ilişki kurmaktansa neden bunu yaşayasın? Ayrıca çevrende kimseye de anlatarak atlatabileceğin bir problem değil bu.. Bana kalırsa üzerinden geçmeye ve unutmaya çalışman gerek...

Back
X