Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşim daha sağlıklı olduğunu düşünüyor haklı belki de özellikle anne için o yüzden istiyor ben küçük bir yerde yaşıyorum insan hayatının çok ta kıymetli olmadığı bir yerde.... normal doğum esnasında ani bir sey olursa hem bebeğim hem de ben tecrübesiz insanların elinde ziyan oluruz diye korkuyorum...hoş bu ihtimal her zaman var da... ne bileyim çok kararsızım
şu anda 37 haftalık hamileyim ve bende normal doğum yapmayı düşünüyorum ve istiyorum,cünkü sezeriyan acısı nedir biliyorum 2008 yazında dermoit kist yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım hamile kalmadan ameliyat olmuştum ve bir daha ayni acıları yaşamak istemiyorum 2 hafta hiç bir işimi kendim yapamdım en basitinden tuvalete bilem gidemedim ki bebeğime nasıl bakacağım 3 hafta 2 kat gezmek zorunda kaldım iyleşmem 1 ayı buldu.yani arkadaşlar ilk başlarda hiç acı cekmiyorsunuz ama sonrası hiçte öyle değil.normal doğum yapmayı cok istiyorum ve doğumdan sonrada bebeğime kendim bakmak istiyorum .doktorumda beni nomal doğum konusunda cesaretlendiriyor.normal doğum yapmış olan arkadaşlardan ricam o anlarını bizimle daha cok paylaşmaları deneiymlerini ve yaşadıklarını anlatırlarsa sevinirim.
bana hatta ameliyattan sonra sen normal doğum yapamazsın demişlerdi dikişlerin açılır ama yaptım tek sorun hamilelikte dikiş yerlerimde iyice bir çatlama olmuştu yırtık gibi mosmor oldurlar
halide 1978 inşallah sende benim gibi normal yaparsın peki doktorun önerdimi normal doğumu daha yeni ameliyat olmuşsun seninde dikişlerinde çatlama oldumu
benim çok çatladı canım bende 3 aylıktan beri sürdüm krem ve bebk yağı ama fayda etmedi ama doğumdan sonra azaldı yavaş yavaş kremlerle şimdi pek belli olmuyor