Kimse hastaliga oh cekmez canim oyle dusunme.Allah guc kuvvet versin annecigine de sanada.Anne baska bir sey.bir kac kez olumden donduk biz de.o gunleri unutamam bazi geceler gider nefesini kontrol ederim ama hep icimden kendime soyledigim bir sey var bu hayat ölümlü..yoksa insan aklını yitirecek gibi oluyor.hayatin gercekleriyle kendine sıksık telkin etmeli.Guzel günleriniz olsun insallah bir an once iyilesir.
Buyumek tam da boyle bir sey.dusunsene annende senin yasadiklarini yasamis.annelerimizde annlerini kaybetmisler sonra sen dogmussun hayat devam etmis senin icin devam etmis.sen de oyle olacaksin.hep icinde kocaman sevgisiyle yeni nesiller yetistireceksin.en azindan simdi guclu kalmaya calisacaksin ama kendini yipratmadan.annen bilse bu hisslerini cok uzulur emin ol.hayatta her zaman saglam basabilmek lazim sen de guclu bir insansin anladigim kadariyla.inisler cikislar bizler icin.bu hep boyle gitmeyecek.yine guleceksin elbette.annene sarilip kokusunu cek simdi bolbolTeşekkür ederim haklısın. Ben üzerimdeki psikolojiyi atmak istiyorum sadece..
Tabikide bunlar geçeçek. Siz yine annenizle eskisinden çok daha güzel gunler göreceksiniz. Sadece biraz daha sabır. Nasil bir yaşam başlarken sancı evresinden geçmesi gerekiyorsa, sizinde ilerki güzel ginlerin sancısı böyle böyle geçeçek. Anneniz yaninizda ya ister hastane ister kapıonu heryerde yatilir
Hastane psikologunu degil ozel muayenehaneyi tercih ederseniz hastane ortamindan uzak kalmis olursunuz. Cogunun yeri baya baya ev gibi, insanin icini aciyor. Maddi olarak zorlanmayacaksaniz bunu oneririm ben
Geçmiş oldun klasik hasta yakını durumu
Kv me hastaya sen mi bakıyorsun diye sorup ilaç yazmış doktor
Yumuşacık olmuş kadın hem de hasta yokken olduğundan daha da yumuşak
Siz de gidin bir uzmana hafif bir şeyler verir kaygılı haliniz biraz azalır
mesele ayni bu durumda. Bu konuyla ilgili bir psikolog veya psikiyatristle gorusmek zorundasiniz. Annem de ciddi bir rahatsizlik gecirdi, ben de sizin gibi hastane gormek istemiyordum. O kadar ki annemin cikarilacagi gun hastanenin kapisindan iceri giremeyip aglayarak eve donmustum. Cok kotu zamanlardi. Benimki kendiliginden gecti, sanirim annem hizli iyilestigi icin cabuk cozuldu sorunum. Psikologu ihmal etmeyin siz. Umarim anneniz de cok daha iyi olur. Toparlanmaya calisin amaTek o değil mesela şuan çok hastayım ama hAstaneye gitmiyorum o da var..
mesele ayni bu durumda. Bu konuyla ilgili bir psikolog veya psikiyatristle gorusmek zorundasiniz. Annem de ciddi bir rahatsizlik gecirdi, ben de sizin gibi hastane gormek istemiyordum. O kadar ki annemin cikarilacagi gun hastanenin kapisindan iceri giremeyip aglayarak eve donmustum. Cok kotu zamanlardi. Benimki kendiliginden gecti, sanirim annem hizli iyilestigi icin cabuk cozuldu sorunum. Psikologu ihmal etmeyin siz. Umarim anneniz de cok daha iyi olur. Toparlanmaya calisin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?