Psikolojim gerçekten bozuldu mu?

Haklısınız duygusalım çok bundanda kendim zarar gördüm hep.sığınmaevi müdürü boşanınca adam çocuklarını görecek engel olamazsın yerin belli olur diye baskıda yaptılar aslında yoksa kendime başka bi yerde hayat kurmak istiyordum çocuklarımla

Bence ailenizin evine zorla gidin gerekirse kapıda yatın gitmiyorum diyin. İŞ bulun çalışın, aile büyükleri parayı sever eve yardımcı olunca boşanma demeyi de bırakırlar.

O müdürü de şikayet edin dangalak mıdır nedir ... size basbayağı o da baskı uyguluyor. Hayat senin konu sahibesi ister sokakta yatarsın ister parkta yatarsın müdüre ne? müdüre ne? Manyak mıdır nedir , senin hayatından ona ne? O da eve dön demeye getirmiş, manyağa da bak böyle bir insan asla asla asla kadın sığınma evinde yönetici olmamalı. O dangalağın laflarını da dikkate allmayın siz. şaka gibi , memlekette akılli adam kalmamış.

Evet sürekli yapıyor bunu oğlumda benim gibi aşırı duygusal.babasina kızan bi çocukken ağlamalariyla çocuğu kendine bağladı resmen

Savcılığa tekrar başvrurun bence çocukların velayetini de paylaşmayın. Adam sapık bir tecavüzcü böyle adama çocuk falan gösterilmez. ben olsam çocukları asla göstermem.

Bence ailenizin evine zorla gidin gerekirse kapıda yatın gitmiyorum diyin. İŞ bulun çalışın, aile büyükleri parayı sever eve yardımcı olunca boşanma demeyi de bırakırlar.

O müdürü de şikayet edin dangalak mıdır nedir ... size basbayağı o da baskı uyguluyor. Hayat senin konu sahibesi ister sokakta yatarsın ister parkta yatarsın müdüre ne? müdüre ne? Manyak mıdır nedir , senin hayatından ona ne? O da eve dön demeye getirmiş, manyağa da bak böyle bir insan asla asla asla kadın sığınma evinde yönetici olmamalı. O dangalağın laflarını da dikkate allmayın siz. şaka gibi , memlekette akılli adam kalmamış.
Kesinlikle çok haklısın.. 👏👏👏

Başlığı görünce bile senin olduğunu hissettim. Lütfen hayatından çocukların hariç herkesi çıkar. Yaptıysa kocası yaptı nedir? Kocan senin sahibin mi? Bir imzanın sizi bağlıyor oluşu her türlü işkenceyi kabul etmek değildir. Ayrıca psikolojisi bozuk olan, tedaviye ihtiyacı olan sen değilsin kocan ve o büyükler... gidip tedavi olsunlar. Seni kendi haline bırakıp az bir destek olsalar bak nasıl güçlü ayağa kalkacaksın. Teeeyyyy Allah'ım çok şey söylemek istiyorum.. Bir süre sonra gözü çocukları da görmez bu tiplerin. Evliyken adam olup ailem deyip sahip çıkamamış boşanınca mı bakacak çocuklarına????
😢

Ailemle kalıyorum zaten.ama 2cocukla sığmıyorsun baba evide olsa.is arıyorum para biriktirip çocuklarımla bi hayat kurmak istiyorum sadece herkesten herşeyden uzak

Ailemle kalıyorum zaten.ama 2cocukla sığmıyorsun baba evide olsa.is arıyorum para biriktirip çocuklarımla bi hayat kurmak istiyorum sadece herkesten herşeyden uzak
Elinizden hiç bi iş gelmiyormu en azından temizlik elişi börek çörek mantı dolma gibi

Benim oturduğum sitenin karşısında bi kadın hergün bazlama gözleme yapıp bebek arabasına koyar okulun önünde satmaya gidermiş duyunca helal olsun kimseye muhtaç değil demiştim

Eski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?
Bu şartlar altında psikolojinizin bozulması, etkilenmeniz çok normal değil mi zaten. İnsanız, duygularımız var böylesi zorlu yasanmisliklardan sonra bırakın psikoloji bozulmasını travma bile olur insanda

Elinizden hiç bi iş gelmiyormu en azından temizlik elişi börek çörek mantı dolma gibi

Benim oturduğum sitenin karşısında bi kadın hergün bazlama gözleme yapıp bebek arabasına koyar okulun önünde satmaya gidermiş duyunca helal olsun kimseye muhtaç değil demiştim
Bi mesleğim var dışardan da üniversite okuyorum. Büyük bi firmadan haftaya görüşmeye çağrımdım inşallah olacak.ama bi korkumda eşimin takip edip işime taş koyması

Bu şartlar altında psikolojinizin bozulması, etkilenmeniz çok normal değil mi zaten. İnsanız, duygularımız var böylesi zorlu yasanmisliklardan sonra bırakın psikoloji bozulmasını travma bile olur insanda
Çocuklarım için devletten psikolojik destek almaya başladım. Yaşadıklarımı duyunca bana da randevu verdiler.bunu çocukların babası duyup velayet konusunda bana karşı kullanabilir mi çocuklarım 6 ve 9 yaşında.kesinlikle benimle kalmak istiyorlar

Çocuklarım için devletten psikolojik destek almaya başladım. Yaşadıklarımı duyunca bana da randevu verdiler.bunu çocukların babası duyup velayet konusunda bana karşı kullanabilir mi çocuklarım 6 ve 9 yaşında.kesinlikle benimle kalmak istiyorlar
Hayır devlet her zaman anneden yana birkaç sıkıntılı hal dışında velayet her zaman anneye verilir. Annenin uyuşturucu bağımlısı olması, bulaşıcı hastalıgi olması gibi psikolojik destek almak velayeti alamama sebebi değildir. Günümüzde herkes psikolojik destek alıyor zaten.

Korkma bir şey yapamaz bu konuda.. iyi düşün iyi olsun herşey.. bu bir süreç zor bir süreç elma geçecek.. Sen ağlarken Allah kimseyi güldürmez unutma..

Büyük oğlumda babasına çok düşkün adam çocuğa ağlıyor gitcem buralardan diye.oglum daha çok ağlıyor babasını göremiycek diye vicdan azabı çekiyorum böyle olunca 😔
Yavaş yavaş kendinizi ikna etmeye başladınız. Peki burda konu açmanızda ki amaç ne?

Evet bizde korkarız ve böyle bir adamla evli kalmamak için önce amacımıza kendimiz inanırız.

Yavaş yavaş kendinizi ikna etmeye başladınız. Peki burda konu açmanızda ki amaç ne?

Evet bizde korkarız ve böyle bir adamla evli kalmamak için önce amacımıza kendimiz inanırız.
Belki öyle bilemiyorum, kesinlikle Allah biliyor dönmek hiç bi zaman istemedim. Ama etrafın 2 oğlun var başedemezsin, çocuklara yazık olur serseri olurlar seni dinlemezler demeleri ürkütüyor. Zaten ikiside çok asiler. Ama diyorumki sonra çocuklar için o korkuyla yaşanır mı? Korkmamda psikolojimin bozulmasıda normal değil mi merak ettiğm o. Sanki delirmişim abartıyorum gibi davranıyolar

Eski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?
Ikıdebır tehdıt edıp vıdeo çeken pislıklemı barış diolar? Allah bir cıkıs kapısı bulur da inşallah birdaha o pislıge dönmezsin

Cocuklarin icin bu adama sans vermek yerine bu adamdan uzaklasarak cocuklarinin da yararina bir sey yapmis olursun aslinda. Boyle bir pislik adam ne kadar iyi bir baba olabilir? Ya da annenin korkup guvende hissetmedigi evin icinde cocuklar ne kadar guvende hisseder kendini?

Bi mesleğim var dışardan da üniversite okuyorum. Büyük bi firmadan haftaya görüşmeye çağrımdım inşallah olacak.ama bi korkumda eşimin takip edip işime taş koyması
Bak sana şu kadarını söyleyeyim;
İlk eşimden boşanma aşamasındayken çalışmaya başladım.
Sen çalışırsan bacaklarına sıkarım dedi.
Kapımda araba bekliyordu, nereye gitsem takip ediliyordum. Üstelik çalışmaya başladığımda bebeğim henüz 7 aylıktı ve bir akraba evinde yere yorgan sererek yatıyordum.
Çalışmaya başladığımda bir akşam kaldığım evi bastı, gözümü morarttı,
dedim benim Allah a bir can borcum var başka da bir şeyim yok.
Beline silah koymuş gelmiş çektim aldım vursana dedim vuramadı.
Vurabilirdi de.
Kader.
Eğer sen başını dik tutmazsan o kaderini başkaları yönetir.
Sonra çocuğu bahane etmeye başladı.
Hiç ilgilenmediği çocuğu.
Bir haftasonu verdim. Değil üç gün, üç saat sonra geri getirdiler.
Kayınvalidem, kaynım, eltim bir olmuş baş edememişler.
Beni tekrar tekrar geri almaya çalıştılar.
Başaramadılar.
Ki mevcut kaldığım yerde de çok baskı görüyordum.
Dedim ki değil bir çocuk, dokuz çocukla mağarada kalsam da,
Ben sana dönmem.
Sonra olaylar olaylar..
Kendime dedim ki.... Ama geçecek...
Ne olursa oldu.
... Ama geçecek...
Geçti biliyor musun.
Ben seneler öncesinden bahsediyorum.
O zamanın şartlarıyla şimdi bir değil.
Ölebilirdim de.
Evladımı alabilirdiler de..
Bunların hiç biri olmadı.
Kader..
Nasipten öte köy yok kardeşim.
Ben annesiz babasız ayağa kalkabildim.
Kolay olduğunu söyleyemem
Evladım 21 yaşında.
İkinci evliliğimi de yaptım.
İnsan gibi yaşayıp gidiyorum.
Duygusallığını, endişelerini anlayabiliyorum.
Ama en azından rol yapabilirsin.
Çocukların için.
Bazen yüreğimize, ızdıraplarımıza taş bağlamamız gerekiyor.
Hepimizin hataları var.
Beşer i şaşar demişler.
Ayrıca bir de sen o çocukları babanın evinden getirmedin.
Kafanı kullan biraz. Az derin nefes al. Şimdiye kadar olan oldu.
Eğer bu gece başının üstünde bir dam varsa bunu değerlendir.
Öyle kolay değil iki çocukla bir yere sığmak.
Cami avlusunda, bir otobüs durağında da sabahlayabilirdin.
Mühim olan her şeyi göze alabilmek.
Bırak konuşanları. Herkes her zaman konuşur.
Asıl sen bunu başarabilecek misin.
Kendine bunu sor.
Ve şunu da unutma, hangi uçurumun hangi kıyısında olursak olalım, yaşadığımız müddetçe hiç bir şey için geç değildir.
Yolculuğun umarım mutlu sonla biter.
Sen bunu hak ediyorsun.

Büyükler her şeyi biliyor değiller. İyi ki ailemi dinlemedim çoğu şeyde şimdi çok mutluyum. Akıl var mantık var, psikolojiniz şimdi bozuk değilse bile bu evliliğe devam ederseniz bozulur. Sadece sizin değil çocuklarınızın da…

Back
X