Psikolojim mi bozuk???

FFKamile

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
91
1
6
İstanbul
Kızlar,duygularımı nasıl açıklayacam bilemıyorum.Umarım beni anlarsınız.Evde 6 yaşındaki çocugumla beraberiz,kocam çoook gec geliyor.Arkadaşım yok,Mahalledekiler hem kafa dengim değil hem de çok soğuklar.Gidecem bi yerim yok.Aglıyorum her gün ,işlerimi bitiriyorum.Çocuk devamlı gelip soru soruyor,bi filme dalıp unutmak istıyorum ,olmuyor.Kocamla güzel vakit geciremiyorum.Çok aglıyorum.Çok yalnızım.😔.

yalnızlıktan can sıkıntısından işte bütün bunlar bende de oluyor komşun fln yok mu? çevrendekilerle iletişim kurmaya çalış

neden ağlıyorsun kocana yaklaşmak yerine eğlenceli bişeyler yapmayı denesenize birlikte izleyin filmi kek pasta yap mısır patlat çocukları alın dondurma yemeğe çıkın kadınlığını kullanmalısın bence neden negatifsin bukadar eğer yapamıyorsan psikoloğa görün derim onlar yardımcı olucaktır sana.. ilgisiz olma bence kocana yada kocanla problemleriniz mi oldu da böylesin bişeyler mi yaşadın yaada köyü

neden ağlıyorsun kocana yaklaşmak yerine eğlenceli bişeyler yapmayı denesenize birlikte izleyin filmi kek pasta yap mısır patlat çocukları alın dondurma yemeğe çıkın kadınlığını kullanmalısın bence neden negatifsin bukadar eğer yapamıyorsan psikoloğa görün derim onlar yardımcı olucaktır sana.. ilgisiz olma bence kocana yada kocanla problemleriniz mi oldu da böylesin bişeyler mi yaşadın yaada köyü

Evet yaşadım,Ah erkekler bölümünde paylaştım.Fakat sadece o da sorun değil.Yapıyorum ,ama inanın insan karşılık görmeyince bıkıyor.

evet okudum o konunu şimdi güven çok önemli şuan anlayabiliyorum seni yaşamadığım bişey ama bakılcak olursa senin mutsuz olma nedenin kocan iyi davranamıyorsun yakınlaşamadığın için bunalmışsın ağlıyorsun bence ona zaman ver belki bi hata yapmıştır bidaha yapmaz tamam kolay değil ama şans ver evlisin ve çocuğun var değer bence kii otur kocanla konuş bunaldığını ona kızgın olduğunu anlat ona ağla bence gizli ağlayıp içine atma ilerde çok kötü olursun

Back
X