- 11 Mart 2019
- 65
- 18
- 18
- Konu Sahibi babyblueforever
-
Gittim. Psikolaga yonelmemi tavsiye etti ama bana konusmak iyi gelmiyor.Hic doktora gittiniz mi? Panik atak veya kaygi bozuklugu olabilir
psikiyatriye gitmeniz lazım.Gittim. Psikolaga yonelmemi tavsiye etti ama bana konusmak iyi gelmiyor.
Tam aksine cok güzel bir cocukluk yasadim. Ergenlikten sonra hep bir kararsizlik durumu yasamaya basladim, ailemi hep alttan alir onlara saygimi ve sevgimi göstermeyi eksik etmem ama kucuk bir hatamda bak bir gün biz ölürsek arkamizdan aglar pisman olursun diyip beni bastiriyorlar bunun bir etkisi olabilir mi bilmiyorum ama..Çok eleştirildiğiniz, çoğunlukla hatalı olduğunuza inandırıldığınız bir çocukluk mu geçirdiniz? Yetişkin hayatınızda kendinize ve kararlarınıza güvensiz misiniz? Sevdiklerinizi sürekli alttan alıp çoğunlukla hüsran yaşayıp kusurlu olanın yine de siz olduğunu düşünür müsünüz?
Bu benÇok eleştirildiğiniz, çoğunlukla hatalı olduğunuza inandırıldığınız bir çocukluk mu geçirdiniz? Yetişkin hayatınızda kendinize ve kararlarınıza güvensiz misiniz? Sevdiklerinizi sürekli alttan alıp çoğunlukla hüsran yaşayıp kusurlu olanın yine de siz olduğunu düşünür müsünüz?
Aldım, beni psikologa yönlendirdi.Acil psikiyatri randevusu. Böyle yaşanmaz.
Aldım, beni psikologa yönlendirdi.
Başka bir doktora gidin. Hem ilaç tedavisi hem terapi yapacak biri lazım size. Bu kadar yoğun anksiyete ile yaşanmaz. Eziyet resmen.
Anksiyete mıdır bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?