Psikolojim :/

Öncelikle çok geçmiş olsun. İnsanlara karşı çok büyük bir güven sorunun ve boşluğun var, bu belli. İnsanların hep senin bir açığını yakalayacağını düşündüğünden her an diken üstündesin ve kimseye açık vermek istemiyorsun ama bu gerçekten rahatsız edici bir durum olsa gerek... Zor da olsa insanlara bir şekilde güvenmeyi öğrenmen lazım ama illa ki profesyonel bir yardıma da ihtiyacın var.

ailede,çevrede,arkadaşlarda...ne yazık ki bu durum böyle....
mutluluğuna çok az insan sevinir...mutsuzluklarından haz alırlar
çoğu zaman...zamanla silip atıyor insan,bu tür insanların sevgisi
yaptıklarıyla silikleşince...yani geçiyor bir şekilde..sürekli ben aslında
mutluyum,güçlüyüm psikolojisiyle gezmen seni çok yorar..ben mesela
maalesef ki başaramıyorum...mutsuzsam her halimden bellidir.gülemiyorum
kesinlikle..eğer bu şekilde mutlu olanı da farkediyorsam uzaklaştırırım
hayatımdan...:51: ama arkadaşın dediği gibi ileri düzeyde güven kaybı var
ise yardım alman her koşulda daha iyidir,yaşam kalitesi açısından...

ben kimsenin mutsuzluğuna sevinemem. kendi derdimmiş gibi üzülürüm çoğu zaman. ama benim mutluluklarımla mutlu olanı da görmedim. anladım ki herkes böyle. yani belki benim bile birisinin mutluluğuna imrendiğim, bende neden yok diye üzüldüğüm olmuştur. ama bu zaten doğal bir duygu. yok başkasının mutsuzluğundan kendine mutluluk çıkartıyorsan işte o zaman ruh sağlığında sorun var demek.

insanları boşver gitsin. ben çözdüm artık hepsini. sen kendini kurtarmaya bak. 1 2 tane adam gibi arkadaşın olsun gerisini boşver.

benim mi icim fesat acaba diye cok dusundum ama hayir, aptal degilim ki anliyorum herseyi ama suphe bu guvensizlik insani cok yoruyor

psikolojik destek almak istiyorum ama ailem buna kesinlikle karsi cikacak biliyorum, ailemi taniyorum
desem bile sen nekadar simariksin, utan utan rahat bir taraflarina mi batiyor senin diyecekler

boyle konularda olumlu yaklasacak bir tip degil annem, babam .. biraz eski kafalilar diyebilirim .. onlarida anliyorum ama iste yaa

Back
X