arkadaşlar 27 yaşındayım artık ve geçenlerde iş gereği üniversite okuduğum ile gittim 1 saatlik mesafe yakınlıkta....
ve orda eksi sevgililerimden biri ile karşılaştım gözgöze geldik sonra yolumuza devam ettik... sonra bi bankta oturdum ve 18 yaşımda geldiğim üniversitem 4 yıl artı mezunuyetim artı memlekete geri dönüşüm artı memlekette bi 5 yıl.. kimler geldi kimler geçti hayatımdan
hiç biri 5 para etmez hiç doğru biri çıkmadı karşıma
mimlenmiş gibiyim nere gitsem bi pisliğim çıkıyo işte karşıma
kendimi pis hissediyorum şuan keşke o yaşlarda biri tek biri çıksaydı karşıma ve onunla evlenseydim
şimdi yalnızım yapayalnız ve hep böyle kalmak istiyorum erkeklrden iğreniyorum 
iğreniyorum kendimden... kimi kısa sürdü kimi 3 sene sürdü (ensonki vukatlı lanet) ileri gitmesemde yaşadım işte bişeyler masum değilim
pisim işte pis kendimden iğreniyorum hak etmiyorum ben galiba o gelinliği zaten yaşım oldu 27 
ve orda eksi sevgililerimden biri ile karşılaştım gözgöze geldik sonra yolumuza devam ettik... sonra bi bankta oturdum ve 18 yaşımda geldiğim üniversitem 4 yıl artı mezunuyetim artı memlekete geri dönüşüm artı memlekette bi 5 yıl.. kimler geldi kimler geçti hayatımdan

iğreniyorum kendimden... kimi kısa sürdü kimi 3 sene sürdü (ensonki vukatlı lanet) ileri gitmesemde yaşadım işte bişeyler masum değilim

Son düzenleme: