psikolojimi bozdum

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
arkadaşlar 27 yaşındayım artık ve geçenlerde iş gereği üniversite okuduğum ile gittim 1 saatlik mesafe yakınlıkta....
ve orda eksi sevgililerimden biri ile karşılaştım gözgöze geldik sonra yolumuza devam ettik... sonra bi bankta oturdum ve 18 yaşımda geldiğim üniversitem 4 yıl artı mezunuyetim artı memlekete geri dönüşüm artı memlekette bi 5 yıl.. kimler geldi kimler geçti hayatımdan :KK43: hiç biri 5 para etmez hiç doğru biri çıkmadı karşıma :KK43: mimlenmiş gibiyim nere gitsem bi pisliğim çıkıyo işte karşıma :KK43: kendimi pis hissediyorum şuan keşke o yaşlarda biri tek biri çıksaydı karşıma ve onunla evlenseydim :KK43: şimdi yalnızım yapayalnız ve hep böyle kalmak istiyorum erkeklrden iğreniyorum :KK43:
iğreniyorum kendimden... kimi kısa sürdü kimi 3 sene sürdü (ensonki vukatlı lanet) ileri gitmesemde yaşadım işte bişeyler masum değilim :KK43: pisim işte pis kendimden iğreniyorum hak etmiyorum ben galiba o gelinliği zaten yaşım oldu 27 :KK43:

Son düzenleme:
Artik herkes menfaat pesinde bir kadini gercekten saf sevgisiyle seven adamlar kalmadi artik o yuzden omurluk surmuyor iliskiler

arkadaşlar 27 yaşındayım artık ve geçenlerde iş gereği üniversite okuduğum ile gittim 1 saatlik mesafe yakınlıkta....
ve orda eksi sevgililerimden biri ile karşılaştım gözgöze geldik sonra yolumuza devam ettik... sonra bi bankta oturdum ve 18 yaşımda geldiğim üniversitem 4 yıl artı mezunuyetim artı memlekete geri dönüşüm artı memlekette bi 5 yıl.. kimler geldi kimler geçti hayatımdan :KK43: hiç biri 5 para etmez hiç doğru biri çıkmadı karşıma :KK43: mimlenmiş gibiyim nere gitsem bi pisliğim çıkıyo işte karşıma :KK43: kendimi pis hissediyorum şuan keşke o yaşlarda biri tek biri çıksaydı karşıma ve onunla evlenseydim :KK43: şimdi yalnızım yapayalnız ve hep böyle kalmak istiyorum erkeklrden iğreniyorum :KK43:
iğreniyorum kendimden... kimi kısa sürdü kimi 3 sene sürdü (ensonki vukağatlı lalet) ileri gitmesemde yaşadım işte bişeyler masum değilim :KK43: pisim işte pis kendimden iğreniyorum hak etmiyorum ben galiba o gelinliği zaten yaşım oldu 27 :KK43:

Bir hadis vardı canım
"Kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez" gibi bir şeydi :) :KK51:

düzeltmek istiyorum "piskoloji" değil "psikoloji"..
yazarken hızlı yazmaktan hata olmuş sanırım...

herkes hata yapabilir, yapar...
çoğu insanın da pişmanlıkları vardır.
ama o pişmanlıklar, tecrübeler seni olgunlaştırır.. aynı hataları yapmanı engeller, eğer ders almayı bilirsen..

27 yaşındasın.. değmez kişilerle değmez ilişkiler yaşamış olabilirsin...
ama şunu bil ve emin ol ki zararın neresinden dönersen kar..
insanlar ne hataların eşiğinden dönüp kendine tertemiz sayfalar açarken...
sen 3-5 çapulcu için mi kendini kahredeceksin, yalnızlığa mahkûm edeceksin :)

Ne kadar saçma sapan düşünceler bunlar.Gençlik hataları,o zaman ki yaşın verdiği heyecan güvenme duygusu.Gelmiş geçmiş.Karşılaşsan ne olur.Afedersin de sen kendinden emin değil misin şu an.Pisim ne demek.
İyi insan ol,ahlaklı ol,yaptığın yanlışlardan ders al yeter.Hayatta ayakların yere bassın.Kendine güven.Ve bundan sonra yanlış yapma.
Bu arada bak üniversite mezunusun,vukağat değil,vukuat yazılır.Lalet değil lanet yazılır.Bunlara dikkat et.İş hayatında problem yaşarsın.

Artik herkes menfaat pesinde bir kadini gercekten saf sevgisiyle seven adamlar kalmadi artik o yuzden omurluk surmuyor iliskiler
Doğru aynen öyle .
Herkes kendi hayatının derdinde .
O gerçek sevgiler 100 yıl filan geride kaldı

böyle düşünmeye devam edersen kafana sıkarsın bi gün.
benden söylemesi.

keşke yaşamasaydın ama. keşkenin bi anlamı yok.
pişmanmısın evet. önemli olan tekrarlamaman. tekrarlanmasına müsade etmemen.
kendini doldurma o şekilde

Aslinda o insanlar bu cagda yasasa diyorum gercek sevgi filan kalmazdi bnce onlardada
Belki de .
Keşke bilme şansı olsaydı.
Eskiden çoook eskiden yaşamayı dilerdim .
Başka bir ülkede yaşamayı dilerdim

kimin hayatında yok ki böyle hatalar
tövbe et bir daha tekrarlama
elbette sevgini hakedecek biri çıkıck karşına yaş 27 çok geç değil :KK66:

Konu sahibi hayatina girmek isteyen insanlar olmus tanismissin olmamis vs bunda ne var bu kdr kafaya takilacak rahat ol biraz tanimaya calismadaydin hayatına almasaydin simdi bunuda dert edebilirdin

çok özeniyorum ilk aşkı ile evlenenlere benim üniversite arkadaşlarım hep öyle evlendi :::KK43:

iğreniyorum kendimden... kimi kısa sürdü kimi 3 sene sürdü (ensonki vukatlı lanet) ileri gitmesemde yaşadım işte bişeyler masum değilim :KK43: pisim işte pis kendimden iğreniyorum hak etmiyorum ben galiba o gelinliği zaten yaşım oldu 27 :KK43:
27 yaş geç mi?
sen şu an evli olsaydın yaşadıklarının hiç biri seni rahatsız etmeyecekti her ne yaşadın ise artık..

He kadar safsınız keşke 27 yaşına dönebilsem ahhhh .
39 yaşındayım .Ya bu yaşta olsaydınız .
Şaka bir tarafa düzgün ilişkiler yaşamadıysanız ille de hatanın sizde olması gerekmiyor .İyi kişilerle karşılaşmamışsınız demek ki.
Şimdilerde evlenme yaşları 30 larda ve çocuk sahibi olma yaşı da 40 a yakın .
Silkelenin kendinize gelin .Umutsuzluk kendini pis hissetme durumu ilerlemesin ayrıca neden pis olasınız ki hiç bir insan pis değildir hatalıdır .Önemli olan ileriye bakmak ve hataları yinelememek .

Canım Kader diye bir şey var..
birde şöyle düşün ya o adamlardan biriyle evlenseydin hergün hakaret yada şiddete maruz kalsaydın?
Bak başımıza gelenler kadar gelmeyenlere de şükür etmek lazım...

Back
X