psikolojimi bozdum

Din kotubirseymikide dinebaglayinca bazi insanlar bak yine konu oraya geldi diyor.bunu anlamis degilim....konu tamda onokta da..ne diyimm.aferin iyi tecrube yapmissin mi diyeyimmm..

Burda erkek yapar kadin yapinca dislanir konusu degil.kiz yaptigi hatalarindan pisman,bende diyorum ki,pismansan gecdegil.her seye yeniden baslarsin.birdaha o hatalari tekrarlamazsin.yoksa ben bu hatayi yaptimla ben pisim kirliyimdiye yasanmaz....
Ve ayrica toplumun deger yargisi sizinde dediginiz gibi ,bende buna katilmadigimi belirttimmm.mesela ben buna tepki olarane yapiyorum biliyormusunnn..
Bazidensiz insanlar soyle konusurlar...evlilerle....
Aa ne haber yokmu manita.....evli erkege sorulacak bir sorumu bu... cunku erkek evlensede erkek..kadina boyle bir soru sorulsa cinayet cikar....ve esime bazen boyle sorular soruyorlar.guya saka.bendebana da sorarmisiniz,manitam olup olmadigini merak etmiyormusunuz,benim de vR..hemde dort bes tane..diyorumm.ve ardindan,neden oyle kaldiniz..bana sorulmuyacak bir soru degilmi,o zaman bunu bir erkege evli birerkege sormakta yanlis.bir daha boyle salak konusmalar istemiyorum.diyor ve tersliyorum......
Ohhh iyi yapmıssın canımm.. Erkekte olsa kadın da olsa herkes haddini bilicek.. Ortada Günah varsa Tövbe edilip tekrarlanmamalı... Benim Erkek çocuğum olursa kız meselesi yapmıycam. Aksine Diyeceğim şu Sevmiyorsan sevdiğinin arkasında durmucaksan Elini bile tutma!!! Bunu aşılıcam ki.. Kadınlar sadece Cinsel objektif olarak Görülmesin...

Hatalar insanlar için..
Her ne yaşamış olursan ol,yaşanması gerekiyormuş ve yaşamışsın bu kadar.
Geçmişi düşünme artık.

Bu bir tek bizim milletimize has galiba...

Mesela bir Çağla Şıkel örneği var, kadın arkadaşının evliliğini bozdu.

Neler yaşadı, evlenip çocuk sahibi olunca titiz ev hanımı diye reklamlarda oynadı, kutsal kadın oldu.

Pınar Altuğ askerdeki eşini aldattı, olay oldu...

Evlenip çocuk sahibi olunca ideal kadın oldu, örnek anne ilan edildi.

Bu örnekleri konunuzu dağıtmak ya da magazine merakımdan vermedim.

Ünlü ünsüz tüm kadınlar evlenince aklanıyor, geçmişe sünger çekiliyor.

Onların yaşadıklarını hatta daha masum şeyleri yaşayan kadın henüz evlenemediyse yaptığı hatalar sürekli gündemde oluyor...

Evliliğin aklayıp paklayıcı özelliği gayleri çocuk sahibi, skandal kadınları mülayim ev hanımı yapıyor bizde...

Toplum baskısının insan psikolojisine etkisi ülkemizde had safhada...

Bu acayip durumları doğrulayan bir ruh haline girmeyin...

İyi ya da kötü yaşadınız, hatalarınızın affını dileyin, devamında daha olgun, makul davranın...

Yalnız kadın mutluluğu hak etmeyen kadın değil, henüz doğru insanı bulamamış belki de doğru insan olamamış kadındır... :ssz:

Konuyu Dine Bağladık Ozaman Kadın Yaptığı hata yüzünden Küçük Görülüyorsa Neden Erkek de Görülmüyor? Dinimizde Günahlar Kadına ve erkeğe eşit kılınmış.! Benim demek istediğim şu Kadınlara bu konuda yapılan baskı erkeklere neden yapılmıyor? Erkek Yapar eder Kız.Yapamaz...Erkekte Yapamaz Kızda Yapamaz... Allah Affedicidir Tövbe eden kulunu Affeder...Allahın büyüklüğü bizim aklımız almayacak kadar Yücedir...
Görülmesi lazım aslında zina yapan erkek yanlızca zina yapan kadınla evlenebilir denmiş mesela :) Bunun gibi birçok şeyde eşitlik mevcut biz insanlar olarak erkeklerinkini önemsemiyoruz. Da arkadaşın sorunu vicdanıyla olduğu için tövbede işlemez. Yani bende öyle oldu. Bazı şeylerde, Bir türlü vicdanım rahatlamıyor.
Tavsiyeleri inceliycem hatta belki işe yarayacak birşey çıkar...

Son düzenleme:
Görülmesi lazım aslında zina yapan erkek yanlızca zina yapan kadınla evlenebilir denmiş mesela :) Bunun gibi birçok şeyde eşitlik mevcut biz insanlar olarak erkeklerinkini önemsemiyoruz. De arkadaşın sorunu vicdanıyla olduğu için tövbede işlemez. Yani bende öyle oldu. Bazı şeylerde, Bir türlü vicdanım rahatlamıyor.
Tavsiyeleri inceliycem hatta belki işe yarayacak birşey çıkar...
Günümü Dini Sohbetleri vaazları Dinleyerek geçiriyorum.. Kuranı kerimin Türkçesini Okuyorum.Dinimizde Insanları Yaptıkları Günahtan Yargılama yapılmaz Tövbe İstenir... Tövbe kabul edilirse sorumlu tutulmaz.. Bilerek ve bilmeyerek Yaptığımız Günahlar var... Bu Konu Çok geniş.Allahım.Bütün Müslüman kardeşlerimi Şeytanın Gazabından Korusun Şerrinden Korusun.. Ona Uymayı Nasip etmesin... Bütün Kardeşlerimin Günahını Affetsin..

Son düzenleme:
Back
X