Din kotubirseymikide dinebaglayinca bazi insanlar bak yine konu oraya geldi diyor.bunu anlamis degilim....konu tamda onokta da..ne diyimm.aferin iyi tecrube yapmissin mi diyeyimmm..
Burda erkek yapar kadin yapinca dislanir konusu degil.kiz yaptigi hatalarindan pisman,bende diyorum ki,pismansan gecdegil.her seye yeniden baslarsin.birdaha o hatalari tekrarlamazsin.yoksa ben bu hatayi yaptimla ben pisim kirliyimdiye yasanmaz....
Ve ayrica toplumun deger yargisi sizinde dediginiz gibi ,bende buna katilmadigimi belirttimmm.mesela ben buna tepki olarane yapiyorum biliyormusunnn..
Bazidensiz insanlar soyle konusurlar...evlilerle....
Aa ne haber yokmu manita.....evli erkege sorulacak bir sorumu bu... cunku erkek evlensede erkek..kadina boyle bir soru sorulsa cinayet cikar....ve esime bazen boyle sorular soruyorlar.guya saka.bendebana da sorarmisiniz,manitam olup olmadigini merak etmiyormusunuz,benim de vR..hemde dort bes tane..diyorumm.ve ardindan,neden oyle kaldiniz..bana sorulmuyacak bir soru degilmi,o zaman bunu bir erkege evli birerkege sormakta yanlis.bir daha boyle salak konusmalar istemiyorum.diyor ve tersliyorum......