Psikolojimi çökerten tüyler

Justdance

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
3
0
26
Selam kızlar lütfen bana bir çözüm bulun yanaklarımda tek tük tüylenme var onlar çok belli olmasa da boynumda var baya ve çok rahatsız oluyorum insanlarla konuşurken çekiniyorum ediyorum yan bile dönemiyorum bu bölgelerin dışında göğüs arası göbek bölgelerim de tüylü araştırdım pko çıkıyor sürekli inşallah değildir genetik diye düşünüyorım annemin çenesinde var sadece ananemin de öyle yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım
Selam kızlar lütfen bana bir çözüm bulun yanaklarımda tek tük tüylenme var onlar çok belli olmasa da boynumda var baya ve çok rahatsız oluyorum insanlarla konuşurken çekiniyorum ediyorum yan bile dönemiyorum bu bölgelerin dışında göğüs arası göbek bölgelerim de tüylü araştırdım pko çıkıyor sürekli inşallah değildir genetik diye düşünüyorım annemin çenesinde var sadece ananemin de öyle yardımcı olursanız çok sevinirim
lazere git

Bir dr git bence hem ilac verir ama pko nun daha bir suru belirtisi var korkma hemen ayrica agda yapabilirsin pudrali agdalar var pembe ya da sarartabilirsin onun icinde sesu oneririm canim takma kafana bendede ayni dert var

Bende bu Tüylenme ve adet düzensizliği yüzünden hormon testi yaptırıcam. Sende bi doktora git kafana göre uğraşma. Hormonal bozukluksa eğer istediğini yap bitmez bunlar . Allah yardımcımız olsun

X