• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojimi mahvetti, şimdi de evleniyor :)

intense27

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
274
369
23
30
Kızlar artık üzülmüyorum şok da olmadım ama birilerine anlatasım var diye yazıyorum.
2 yıldır ara ara görüştüğüm biri vardı. Sürekli umut verip gidiyordu. gideceğini bildiğim için takmıyordum ama bazen sinirlerim bozuluyor, her yerde ağlıyordum. Özellikle pms dönemlerinde. Psikolojimi mahvetmişti.
Neyse geçen Nisan ayında bana aşırı umut verdi. Yemek hazırlamalar, yürüyüşe çıkmalar, hediyeler. Evlilik vaatleri. Dedim ki herhalde düzeldi. Gerçi İçten içe bir halt olmayacağını biliyordum ama onu kafamda aklamaktan başka bişey yapamıyordum. Güzel güzel konuşuyorduk. Sonra birden pat ortadan kayboldu tahmin ettiğim gibi.
Dün yine yazdı. Nerdeydin dediğimde ben evlenmek üzereydim dedi. Benle evlenmek üzereydin dedim 😂 hayır dedi başkası. Ama seni seviyorum bende iz bıraktın dedi. Baya inandırıcısın dedim. O kız bir köşede dursun ben bi dolaşıp geleceğim kafasında anlaşılan. Görüşmek istiyorum dedi. Reddettim. Kızla hala görüşüyor evlenmeyi düşünüyormuş.
İnsanların iğrençliklerinden pisliklerinden bıktım. Karşıma hep bu şekil ruh hastaları çıkıyor .

Karşına ruh hastaları çıkmıyor. Sen onları hayatından çıkarmıyorsun.

Niye kimse beni ben istemediğim sürece aramıyor? Niye hiçbir eski sevgilim zırt pırt hayatıma girmiyor? Niye ordan burdan vakitli vakitsiz mesaj almıyorum? Bir düşün bakalım.

Çünkü engellemek denilen bir durum var. Silmek var. Cevap vermemek var. Han kapısı mı benim kalbim, her isteyen girip çıksın.

Hatayı kendinde ara. Otur düşün.

Karşına ruh hastaları çıkmıyor. Sen onları hayatından çıkarmıyorsun.

Niye kimse beni ben istemediğim sürece aramıyor? Niye hiçbir eski sevgilim zırt pırt hayatıma girmiyor? Niye ordan burdan vakitli vakitsiz mesaj almıyorum? Bir düşün bakalım.

Çünkü engellemek denilen bir durum var. Silmek var. Cevap vermemek var. Han kapısı mı benim kalbim, her isteyen girip çıksın.

Hatayı kendinde ara. Otur düşün.
E öyle zaten. Hata her zaman bendeydi.
Adamcık zaten hep gelip gidiyormuş ,baştan belliymiş ne olduğu, zamanında engelleyip geçmek lazımdı. Ama iyi ki olmamış, evleneceği kıza da yazık, durmadan aldatacak.
Adamın ne olduğu ortada. Bilerek evleniyor. Bir de gidip eskort kızları takip etmiş

adamın neden gelip gittiğini hiç sorgulamadın mı cidden? o kızla arası bozulunca geliyor düzelince gidiyor. muhtemelen ayrıl barış süren bir ilişkisi var. o ayrılık sürecinde depresyona girmemek için seni kullanıyor.
sen niye izin veriyorsun ki içten içe dalga geçiyordur bence

Sen iyi davranilmaya sevilmeye layıksın
Bu tür adamlari hayatında tutma ve yeni görecek olanlarda bu sinyal alıyorsan çıkar ve bir daha görmesine izin verme 🌸

Erkeklerin değer verdikleri bir insanla iki yıl ara ara görüşmeyi tercih edeceğini sanmıyorum. Ya o arada başkasıyla tanışırsa şüphesini herkes içinde taşır çünkü.

adamın neden gelip gittiğini hiç sorgulamadın mı cidden? o kızla arası bozulunca geliyor düzelince gidiyor. muhtemelen ayrıl barış süren bir ilişkisi var. o ayrılık sürecinde depresyona girmemek için seni kullanıyor.
sen niye izin veriyorsun ki içten içe dalga geçiyordur bence
Hayatında ciddi biri olduğunu düşünemedim. Dk başı kız takip ediyordu. Ciddi olduğu kız hiç mi bişey fark etmez

Bence sorun senin buna inanman yani hiç mi ilgi görmedin özsaygın yok 2 senede her geldiğinde neden ulaşılabilir oldun adam sana sadece sen varsın mı dedi gelip gitmesinden şüphe etmedin mi

Kızlar artık üzülmüyorum şok da olmadım ama birilerine anlatasım var diye yazıyorum.
2 yıldır ara ara görüştüğüm biri vardı. Sürekli umut verip gidiyordu. gideceğini bildiğim için takmıyordum ama bazen sinirlerim bozuluyor, her yerde ağlıyordum. Özellikle pms dönemlerinde. Psikolojimi mahvetmişti.
Neyse geçen Nisan ayında bana aşırı umut verdi. Yemek hazırlamalar, yürüyüşe çıkmalar, hediyeler. Evlilik vaatleri. Dedim ki herhalde düzeldi. Gerçi İçten içe bir halt olmayacağını biliyordum ama onu kafamda aklamaktan başka bişey yapamıyordum. Güzel güzel konuşuyorduk. Sonra birden pat ortadan kayboldu tahmin ettiğim gibi.
Dün yine yazdı. Nerdeydin dediğimde ben evlenmek üzereydim dedi. Benle evlenmek üzereydin dedim 😂 hayır dedi başkası. Ama seni seviyorum bende iz bıraktın dedi. Baya inandırıcısın dedim. O kız bir köşede dursun ben bi dolaşıp geleceğim kafasında anlaşılan. Görüşmek istiyorum dedi. Reddettim. Kızla hala görüşüyor evlenmeyi düşünüyormuş.
İnsanların iğrençliklerinden pisliklerinden bıktım. Karşıma hep bu şekil ruh hastaları çıkıyor .
Klasik:Gelir,umut verir gider.Sonra yine gelir yine gider.çunku sınır koymadikca kendini hak sanan bu tipler hep ayni seyi yapar.

İnsan kime güveneceğini şaşırıyor. Bazı erkekler iyice çığrından çıkmış, şerefsizlikte, dengesizlik yapmakta zirvedeler.

Back
X