Psikomotor

Meralim8383

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
51
29
88
arkadaslar kizima psikomotor teshisi koyuldu. Bu durumda olanlar varmi? Tedaviye baslamadik daha. Internetten arastirdim biraz ama kotu seyler okudum. Acaba evladi bu durumda olan varmi?

Galiba kimse bilmiyor benim gibi olan annelerle dertlesmek isterdim. Bebegim yurumuyor ve hic bir kelime soylemiyor. Apalamiyorda. Gelisim gerili ince ve kalin motor geriligi var. Benim gibi olan anneler yokmu?

Gecmis olsun insallah tedavi olur ve gelişimi normale doner Rabbim yardımcınız olsun size sabır yavrunuza şifa versin

Galiba kimse bilmiyor benim gibi olan annelerle dertlesmek isterdim. Bebegim yurumuyor ve hic bir kelime soylemiyor. Apalamiyorda. Gelisim gerili ince ve kalin motor geriligi var. Benim gibi olan anneler yokmu?
Benim kızımdada gelişim geriliği var.sabırlı olunması gereken bi süreç
Hamilelikte belli olmadımı

Benim kızımdada gelişim geriliği var.sabırlı olunması gereken bi süreç
Hamilelikte belli olmadımı
Hayir belli olmadi. 1 yasindan sonra anlamaya basladik. Lutfen biraz anlatin. Sizin kiziniz nasil kac yasinda? Hangi zorluklari yasiyorsunuz? Kiziniz konusuyormu?sizinki hamileliktemi belli oldu?

Hayir belli olmadi. 1 yasindan sonra anlamaya basladik. Lutfen biraz anlatin. Sizin kiziniz nasil kac yasinda? Hangi zorluklari yasiyorsunuz? Kiziniz konusuyormu?sizinki hamileliktemi belli oldu?
Kızım 13 yaşında şimdi.hamileyken hidrosefali dendi ancak doğduğunda kafasındaki su kaybolmuştu.

Yaşıtı bebeklerden geri geliyordu tabi hareketleri.konuşması için tv açmamıştım.deli gibi konuşuyordum.
yaptığım işleri anlatıyordum.ve şarkı söylerdim hep.ali babanın çiftliğini elli kere söylediğimi bilirim bi günde
Fizik tedaviyle özel eğitim almaya başladı.
Anne olarak üzülüyorsun biliyorum.çok iyi anlıyorum seni ama güçlü ol moralini bozma.
Konuşma kısmına gelince;delirtiyor bazen gevezeliği.
Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
Aile vs gibi yakınlar bi yere kadar anlıyor bilirim.yaşayanlarla konuşmak daha iyi gelir

Benim kızımda 19 aylık bizde de gelişim geriğili var fizik tedaviye başlayacak. sırf bu yüzden üye oldum. Ama nedeni ne bilmiyorum emar, kan tahlileri, eeg hepsi temiz cıktı .

Benim kızımda 19 aylık bizde de gelişim geriğili var fizik tedaviye başlayacak. sırf bu yüzden üye oldum. Ama nedeni ne bilmiyorum emar, kan tahlileri, eeg hepsi temiz cıktı .
Yurumeye basladimi veya emeklemeye??? Konusuyormu? Tek bir kelime olsun soyluyormu?

emekliyo ,sıralıyo anne baba diyo bazen solediğimiz kelimelri soluyo ama agte testi yaptılar orda geri cıktı siz nasıl tedaviye başlıcaksınız

Balık yağı kullanıyorum algısını arsın diye ben iki doktora gittim.ilk doktor hem fizik tedavi alsın hemde özel eğitime gitsin dedi. Diğreride şimdilik sadece fizik alsın dedi. Ama cok zor bir durum Allah bebeklerimize yardım etsin. Oturması nezman oldu

Allah şifa versin inşallah
Mr tahliller temiz nedeni belli değil çok ilginç sizin durumunuzda.
Dr neden olabilir açıklaması yapmıyormu

S
Allah şifa versin inşallah
Mr tahliller temiz nedeni belli değil çok ilginç sizin durumunuzda.
Dr neden olabilir açıklaması yapmıyormu
Gelişim Geriliği dendi sadece. Siz kızınız kaç yasında yürüdü yada yasıtlarını ne zaman yakaladı cevaplarsanız sevinirim.

S

Gelişim Geriliği dendi sadece. Siz kızınız kaç yasında yürüdü yada yasıtlarını ne zaman yakaladı cevaplarsanız sevinirim.
Üç yaşına doğru yürüdü.ama gelişim geriliğininde çeşitleri var.fizik tedaviye başlarsa daha çabuk olur ilerlemesi
Evdede çalıştırmanız önemli

Cok Tsk ederim cevapladığınız için .
Üç yaşına doğru yürüdü.ama gelişim geriliğininde çeşitleri var.fizik tedaviye başlarsa daha çabuk olur ilerlemesi
Evdede çalıştırmanız önemli
Bizimki belli değil gelişim geriliği. Otizm değil diyolar çünkü: göz teması var, ismine bakma var ama bazen takıntılarıda var kelime soluyo ama herzaman değil. Ben mental gerilikten cok korkuyorum.

Özel eğitim alsın demediler mi peki.konuşma üç yaşından önce sıkıntı değil diye biliyorum.
Babıldaması yani mamama babababa vs gibi ses çıkarıyormu

Evet cıkarıyo kelime soluyo anne mama baba ac biz soleyince tekrar ediyo. Babası özel eğitime göndermek istemiyo, kabullenmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…