- 24 Eylül 2016
- 51
- 29
- 88
- Konu Sahibi Meralim8383
arkadaslar kizima psikomotor teshisi koyuldu. Bu durumda olanlar varmi? Tedaviye baslamadik daha. Internetten arastirdim biraz ama kotu seyler okudum. Acaba evladi bu durumda olan varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolun ALLAH razi olsun.Gecmis olsuninsallah tedavi olur ve gelişimi normale doner Rabbim yardımcınız olsun size sabır yavrunuza şifa versin
Benim kızımdada gelişim geriliği var.sabırlı olunması gereken bi süreçGaliba kimse bilmiyor benim gibi olan annelerle dertlesmek isterdim. Bebegim yurumuyor ve hic bir kelime soylemiyor. Apalamiyorda. Gelisim gerili ince ve kalin motor geriligi var. Benim gibi olan anneler yokmu?
Hayir belli olmadi. 1 yasindan sonra anlamaya basladik. Lutfen biraz anlatin. Sizin kiziniz nasil kac yasinda? Hangi zorluklari yasiyorsunuz? Kiziniz konusuyormu?sizinki hamileliktemi belli oldu?Benim kızımdada gelişim geriliği var.sabırlı olunması gereken bi süreç
Hamilelikte belli olmadımı
Kızım 13 yaşında şimdi.hamileyken hidrosefali dendi ancak doğduğunda kafasındaki su kaybolmuştu.Hayir belli olmadi. 1 yasindan sonra anlamaya basladik. Lutfen biraz anlatin. Sizin kiziniz nasil kac yasinda? Hangi zorluklari yasiyorsunuz? Kiziniz konusuyormu?sizinki hamileliktemi belli oldu?
Kızım 13 yaşında şimdi.hamileyken hidrosefali dendi ancak doğduğunda kafasındaki su kaybolmuştu.
Yuruyormu veya emeklemeye basladimi?Benim kızımda 19 aylık bizde de gelişim geriğili var fizik tedaviye başlayacak. sırf bu yüzden üye oldum. Ama nedeni ne bilmiyorum emar, kan tahlileri, eeg hepsi temiz cıktı .
Yurumeye basladimi veya emeklemeye??? Konusuyormu? Tek bir kelime olsun soyluyormu?Benim kızımda 19 aylık bizde de gelişim geriğili var fizik tedaviye başlayacak. sırf bu yüzden üye oldum. Ama nedeni ne bilmiyorum emar, kan tahlileri, eeg hepsi temiz cıktı .
Allah şifa versin inşallahBenim kızımda 19 aylık bizde de gelişim geriğili var fizik tedaviye başlayacak. sırf bu yüzden üye oldum. Ama nedeni ne bilmiyorum emar, kan tahlileri, eeg hepsi temiz cıktı .
Gelişim Geriliği dendi sadece. Siz kızınız kaç yasında yürüdü yada yasıtlarını ne zaman yakaladı cevaplarsanız sevinirim.Allah şifa versin inşallah
Mr tahliller temiz nedeni belli değil çok ilginç sizin durumunuzda.
Dr neden olabilir açıklaması yapmıyormu
Üç yaşına doğru yürüdü.ama gelişim geriliğininde çeşitleri var.fizik tedaviye başlarsa daha çabuk olur ilerlemesiS
Gelişim Geriliği dendi sadece. Siz kızınız kaç yasında yürüdü yada yasıtlarını ne zaman yakaladı cevaplarsanız sevinirim.
Bizimki belli değil gelişim geriliği. Otizm değil diyolar çünkü: göz teması var, ismine bakma var ama bazen takıntılarıda var kelime soluyo ama herzaman değil. Ben mental gerilikten cok korkuyorum.Üç yaşına doğru yürüdü.ama gelişim geriliğininde çeşitleri var.fizik tedaviye başlarsa daha çabuk olur ilerlemesi
Evdede çalıştırmanız önemli
Özel eğitim alsın demediler mi peki.konuşma üç yaşından önce sıkıntı değil diye biliyorum.Cok Tsk ederim cevapladığınız için .
Bizimki belli değil gelişim geriliği. Otizm değil diyolar çünkü: göz teması var, ismine bakma var ama bazen takıntılarıda var kelime soluyo ama herzaman değil. Ben mental gerilikten cok korkuyorum.