- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Bu gibi tehditler için sayfalar var. hemen burada ifşa et ki aklı başına gelsin.
o ilk ay şiddet olunca ayrılman lazımdı ama işte....
https://www.instagram.com/tacizcifsaplatformu/
Kişinin psikopat bir şantajcı oluşunu karşı tarafa bağlamak nasıl bir zihniyet? Durum yanlış, ama durumun yanlışlığı bu olayda kızın sevgilisine güvenip bir şeyler yaşaması değil; güvendiği o adamın (!) bunları ona karşı kullanacak kadar aşağılık oluşu. ne yaşadılarsa birlikte yaşadılar ama şu an endişelenen ve tehdit edilen taraf neden kızlar diye düşünmek yerine "aklı başında (!) kız" diye mağduru aşağılayıcı yorum yapıyorsunuz. Yazık.Böyle aklı başında (!) kızlarımız olduktan sonra böyle psikopatlar biter mi hiç? Şikayet edin. Yapacak başka birşey yok.
Konuyla alakası yok ama aynen!konu dışı olacak ama son yayınlanan videoyu ve yayınlayan kişinin profilini gördüm ya ben şok
lanet olsun, anne olmasın böyleleri ya
Konuyla alakası yok ama aynen!Çocuklar kardeş mi acaba diyorum şuan
öncelikle herkes hata yapar allah şaşırtmasın bu olaydan ders çıkarmanızı tavsiye ederim acaba elinde olan forograflar ne denli tehlikeli reşitsiniz sanırım ailenizin haberi olmadan savcılığa dilekçe vermenizi tavsiye ederim hemde vakit kaybetmeden fotoğraflarınızı da silerler bu sayede rahat nefes alırsınızHerkese merhaba. Üniversitede okuyorum. Burada tanıştığım biriyle 1 yıl çıktık. Bu süre zarfında ilk başlarda çok güzeldi herşey çok kibar çok nazik çok ince.. Ama herşey 1.aydan sonra değişti çok kavgacı bağırgan bana şiddet uygulayan biri oldu çok sevdiğim için ayrılamadım. Aramızda bazı yakınlaşmalarda oldu. Ailesiyle tanıştım, ailesi bana karşı çok iyi hiçbir zaman onlara saygısızlık dahi yapmadım. Ama benim ailemin haberi yoktu çünkü biz Muşluyuz. Tahmin edin ne kadar sıkı muhafazakarlar.. Ailemlede aram iyi değil zaten. 10 yaşındaki erkek kardeşim bana çok düşkün çok seviyor sırf onun için o evi bırakmak istemiyorum. Her neyse biz kavga edip ayrıldık sorun şuydu ben kıskanamam ama o kıskanır. Ayrıldık aradan 3 ay geçti beni aradı mesaj attı tehditler savurdu başka birisiyle olduğunu hissedersem dahi senin hayatınla oynarım dedi. Elinde fotoğraflarım var ve başka şeyler.. Bunları etrafa yaymakla ve aileme söylemekle tehtid ediyor. Gerçekten tam bir psikopat bıçaklı yaralamadan sabıkası var. Aileme söylerse ailem beni öldürür gerçekten öldürür. Şuan ayrıyız ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen yardım edin..
ARKADAŞLAR YARGILAYACAKSINIZ LÜTFEN YAZMAYIN. HATANIN NE OLDUĞUNUN BENDE FARKINDAYIM BU YÜZDEN YAZDIM BURAYA ZATEN. EVET İNANDIM İLK SEVGİLİMDİ BÖYLE OLACAĞINI NERDEN BİLEBİLİRDİM SİZ ÇOK MU GÜNAHSIZ HATASIZSINIZ?
Ayy evet ya bende onu diyecektim birde o çocuk erkek çocuğu...konu dışı olacak ama son yayınlanan videoyu ve yayınlayan kişinin profilini gördüm ya ben şok
Ayy evet ya bende onu diyecektim birde o çocuk erkek çocuğu...konu dışı olacak ama son yayınlanan videoyu ve yayınlayan kişinin profilini gördüm ya ben şok
Ayy evet ya bende onu diyecektim birde o çocuk erkek çocuğu...
Ve kadının 3 çocuğu varmış üstelik torunuda
Allah belasını versin...
Ben ve benim gibiler evlat evlat diye kendimizi mahvederken onun gibilerde şükür olmuyor demek ki..
inanılmaz rahatsız oldum ya Allah'ın belası. ortalık pedofili, tacizci, tecavüzcü kaynarken yaptığına bak. sinirimden ağlamakla delirmek arasında gidip geliyorum.offf bilmiyorum ama çok rahatsız oldum, çocuğun 3 tane banyo videosu var böyle çırılçıplak, birinde saç tarama bahanesiyle poposuna zoomluyor, instragrama bildirdim ama bişey çıkar mı bilmiyorum,lanet olsun,
instragram kaldırsa başka platformda paylaşır
inanılmaz rahatsız oldum ya Allah'ın belası. ortalık pedofili, tacizci, tecavüzcü kaynarken yaptığına bak. sinirimden ağlamakla delirmek arasında gidip geliyorum.
geri zekalı şey ya. akıl sağlığı yerinde değil bence.Gayet bilinçli ve o amacla yapilmis gibi gorunuyor zaten, maalesef
Demek ki kimse şikayet etmiyor canım...avrupadaymış,
aslında orda çocuk istismarı oldukça ciddiye alınan bir olay, kadın nasıl böyle pervasızca çocuğun görüntülerini paylaşıyor anlamadım,
profilin, belli seni takip edenlerin amacı belli, biraz daha takipçi toplamak için çocuğu pedofilere malzeme yapmak nasıl bir iğrençliktir.
sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?