Psikoterapi

Beyhan hocanin videolarini izlerim hatta google poscads uygulamasindan kulakligimi takar yürürken falan ses olarak dinlerim bana hep iyi gelmiştir.Üslubu, yumusak anlayisli konusmalari, hayat görüşleri, önerileri vs tabi terapilerini bilemem. Onun videolariyla terapi aldim ben kendi kendime. Kotu oldugum dönem iyilesmemde katkisi buyuk. Emegine sağlık cidden Allah razı olsun. Bir gün seans almam gerekseydi onu araştırırdım. Takipcisi olarak seviyorum ve dopdolu bi insan oldugunu düşünüyorum. Popüler olduğu icin pahali olabilir tabi oralari bilmiyorum dedigim gibi😊

Cok tesekkur ederim bu aciklayici mesajinizdan ötürü. Aslinda soyle bulundugum yerde alamiyorum cunku yasadigim ulkenin diline cok hakim degilim. Is ortamimda ise uluslararasi oldugundan surekli ingilizce konusuyoruz. Ben birazda kendimi daha iiy ifade edebilmek icin anadilimde almak istedim boyle bir yardimi.

O zaman tuba hanım mantıklı bir tercih olabilir kendisi uzun yıllar ingilterede yaşadığı için sizi anlaması, üstünden gelmeniz anlamında yaşayan bir örnekte olabilir. Ama dediğim gibi şu an terapi almıyorsa bile en yakın ne zaman alır bilemiyorum

Turhan Güldaş mantra çalışmasını yeni öğrendim, onu denemeyi düşünüyorum. İsterseniz bir bakın.

Tuba Kılıç'ın randevuları doluydu zaten istesen de alamazsın uzun süre. Bence de tanınmışlığı değil işindeki başarısı önemli. Ben reklama girmesin internet üzerinden bir siteden alıyorum online seans psikoloğum da çok ilgili sağolsun çok genç ama okulu 1.likle bitirmiş çok güzel gidiyor. Hem istediğin zaman siteye girip ödeme yapıp saati gelince görüşüyorsun hiç randevu alma biriyle muhatap olma derdi de olmuyor.

Back
X