pskolojik rahatsizlik

Tutkuuuu

Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3.574
340
163
34
bi onceki konumdan bilirsiniz belki esimde yalan evle ilgilenmeme çocuğuyla karisiyla ilgilenmeme kahve aliskanligi sahtekarlık agzindan her cikan kelime yalan sadece kendisi degil karşı sindakinide yalanlarina alet eden bi insan ben bosanmayi düşünüyorum doktora getirmeyi tercih edior ailesi ama is isten gectikden sonra ben bosanma kararimi verdikten sonra bu gibi durumlarin pskologla düzelme ihtimali varmi kahve alışkanlığı yalan eviyle ilgilenmyen bi koca geri duzelirmi ustelik karsisina alip konusmayan kalmamis kimseyi dinlememiss sinir küpü bi adam

Psikolog ne yapsın yalancı ve sorumsuz adama?
Kulağını mı çekecek akşam olunca evine git diye.
Ayol seve isteye evlendiği karısını önemsemeyen adam psikoloğu mu dinleyecek?

Biz buna halk arasında karaktersizlik diyoruz.

Bakınız anne-baba-yetiştirilme tarzı-yetiştiği ortam

Psikolog ne yapsın.Karakter enjekte edecek hali yok. İflah olmaz o.Ömrünü tüketme

Bu problemler hiç de piskolojik durum gibi durmuyor, bu bildiğin kişilik ve karakter..

dr luk bişey yok ki bu anlattıklarında.
kişiliksiz bir adam mış dr napsın.

Hiiiççç zorlama inceldiği yerden kopmazsa gün gelir en kalın yerden kopar..

bu kadar karar vermisken geri donersem buda benim ayıbı m zaten

Çok özür dileyerekten gülümsedim.
Allah Allah konu sahibi adamın kahve içişinede mi karışıyor dedim :)
Yani ne var bunda tiryaki diyecek iken anladım :)
Bence denemelisiniz ,evi ile ilgilenmeyen derken paramı vermiyor kumar mı oynuyor ?
Ne olursa olsun birde doktor ile iletişimden sonra tekrar bir deneyin derim...

eve gec 2 3 4 lere kadar gelmiyordu bi aksam 1 bi aksaam 2 3 4 5 saabah saatlerinde felan geliyordu evle ilgili tek sorumlulugu yok eve gelir sohbet muhabbet yok kırk yilda bir gekir onda da uyur kalir 2 yasinda oğlum var sabrettim ama kalmafu sabir hep tektim ramazanda iftarinda sahurunda bayraminda seyraninda tektim hic bir sorumlulygu yok bi calisiyor para getiriyor oda eksk para hep eksik

Canım benim ya , kimseye bosan diyeceğim aklıma gelmezdi ama sen kendini ve evladını kurtar evladına böyle kötü bir ornek gösterme

Eskiden vardı sanki böyle adamlar kahveye gitmeler falan , sana evladına insanlığa zerre faydası olmayan bi adam sorumsuz

bi evlilikte en büyük temeldir güven aşk benim güvenim yok zerre kadat ailesi kurtarmaya calisiyor ama yok olmayacak ben dogumumda danci cektigimde dogum sonrasinda bil3 eş yönün de yalnizdim

Düzelir mi bilemiyorum
Ama sizde doğal olarak sabır tükenmiş
İnşallah hakkınızda en doğru kararı verip yavrunuzla mutlu mesut yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…