• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pskolojik siddet

böyle davranıp hiç değişeni görmedim size tavsiyem kendinizden hiç taviz vermeyin yoksa katlanarak devam edecek.
Sonuçta sizle evlenmeden önce siz bunların hepsini yapıyordunuz ve bunları bilerek evlendi, şimdi bu muhabbet ne?

eğer konuşarak çözülmüyorsa yardım almayı kabul ediyorsa yardım alın bence

Merhaba hanimlar bu gunku konum dert yanmaktan cok fikir almak icin evlilikte pskolojik siddet sizce gecici biseymi bi erkek karisinin uzerinde surekli baski kurmaya calisiyosa eger ornegin pantolon giyme makyaj yapma arkadaslarinla bulusamazsin kafeye gidemezsin haftada su kadar gunu annemde gecirmek zorundasin vesaire gibi konular ya evlenmeden once sizi herseyinizle seviyo gibi davranip evlendikten sonra bu hayati zindan etme cabalari neden var erkeklerde amaclari ne sizce bu tip durumlar gecicimi yoksa karakter meselesimi gercekten merak ediyorum bu tip durumlarda pskolojik destek almak yararli olabilirmi?
Bu konular gecici canim evleneli ne kadar oldu bilmiyorum ama benimde esim ilk evlendigimde asla arkadaslarimla gorusturmezdi bitti derdi seni gormek istiyolarsa eve gelsinler derdi disari ciktigimda surekli arardi buyuk bi baski vardi yani simdi evleneli 3 yil oldu ve bir cocugum var simdi disari ciksam haber vermesen bile kizmaz yani bunlar gecici evlenmeden once baski kuramadiysa istedigi gibi evlendikten snra artik benimsin ben ne dersem o olur diyorlar zamanla geciyo merak etme

Back
X