Ptt Kargoyla nasıl gönderirim??

nickjonas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
141
11
118
Çanakkale
Kızlar komik bir soruyla karsınızdayım.. :) ptt kargo aracılıgıyla yurtdısındaki arkadasıma bir koli göndermem lazım. Fakat koliyi nasıl hazırlayacagımı bilmiyorum. Kargoya gittigimde koliyi onlar mı verecek yoksa ben mi bir koliye koymalıyım evde hazırlayıp mı gitmeliyim? Lütfen yardım edin :(

Kendin koyup O şekilde veriyorsun gişeye. Koli senden yani :)

Ben küçük parçalar gönderdim hep ama elimde poşetle gitmiştim hep. Onlar poşeti çıkarıp küçük kutulara koydular her seferinde bundan yola çıktım aslında ama :KK49:

Ben küçük parçalar gönderdim hep ama elimde poşetle gitmiştim hep. Onlar poşeti çıkarıp küçük kutulara koydular her seferinde bundan yola çıktım aslında ama :KK49:
Bende kendim almıştım orda tartmışlardı kutuyu ama bilmiyorum almasaydım belki bana da verirlerdi :))

Poşet yada kutuları olabiliyor. Ama nedense çoğu zaman kalmamış oluyor. Önceden kolilerinin olup olmadığını teyit edin öyle hareket edin.

Yurtiçi olsa ikisini de yapabilirdin ama yurt dışı olduğu için içindekileri görmek isteyebilirler. Sen yine kolini yerleştir bantlamadan götür ne olur ne olmaz bazen koli olmayabiliyor.

Back
X