Pudra rengi elbisem var ayakkabı seçemiyorum yardıııım ediiin

peppiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
4
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar kuzenimin eylül başında düğünü var düğün mekanı kuruçeşme divan.Ben 16 yaşındauım.Pudra rengi bir elbisem var .Şuan resmini çekip ekleyemedim
ama anlatayım size.Tebi'nin tarih konseptli bir elbisesi.Askılı ve askıları tülden gövde kısmı büzüşük ve dantelleri var alt kısmı da kat kat pudra ve kırık beyaz şeklinde uzanıyor
yere kadar. Altına nasıl bir ayakkabı giymeliyim bilemedim.Önceden hep babet giyerdim ama ilk kez topuklu giymek istiyorum.Nasıl bir topuklu olmalı ve rengi ne olabilir yardımlarınızı
bekliyorum :34:

merhaba ;
elbisenin fotosunu koysaydınız daha da yardımcı olabilirdik bir de yaşınızı bilmiyorum ben beğendiğim bir kaç modeli size gösteriim .
Eki Görüntüle 218386 Eki Görüntüle 218387 Eki Görüntüle 218388 Eki Görüntüle 218389 Eki Görüntüle 218390 Eki Görüntüle 218391 Eki Görüntüle 218392

siyah kurtarıcıdır her elbiseye uyar ve zarif de gösterir ama klasiktir .. sizin tercihiniz
ben bir de bej rengi baktım elbisenizi tamamlayacak çok değil ama biraz koyu bir renk olabilir.Tabi bir de çanta faktörü çok önemli söylememe gerek yok ayakkabıyla aynı renkkkk:1:
bir de elbiseyle tam uyum istiyorsanız 4. 5.fotodaki gibi iki renk tercih edebilirsiniz bir renk pudra diğeri de isteğe bağlı.tabi ben elbisenizin modeli ağır mıdır bilmiyorum günlük mü kullanacaksınız özel bir yer için mi??????

son olarak da açık gri rengi beğendim severseniz tercih edebilirsiniz.

yani rengarenk diil de pastel tonları felan hoş durur

bir de naçizane tavsiyem pudra elbiseyle giyilmemesi gereken renkteki ayakkabılar söyliim
1)elbiseyle tamamen aynı renk bi ayakkabı sizi çok boğacaktır ki çantayı da farklı renk tercih edememe durumuna düşersiniz sonuçta pudraya boğulursunuz
2)mavi yeşil gibi abartı olacak renkler bence hoş durmaz tabi uyduranlar varsa bilemem
3)siyah hariç çok çok çok koyu renklerde bence hoş durmaz .ama bir iki ton koyu renk güsel olur burada demek istediğim elbisenin tonundan koyu olan açık renk ayakkabılar hoş durur

biraz uzun olmuş ama fikir verebildiysem ne mutlu bana güle güle giyin elbisenizi
bir de dolunaay a katılıyorum krem de hoş durur

Son düzenleme:
Zaman ayırdığınız ve böyle uğraştığınız için teşekkür ederim,yaşımı belirtmiştim 16. Elbisemin resmini de ekleyemedim evet ama anlattığım gibi ve nerede giyeceğimi de söylemiştim kuzenimin düğünü diye mekanı bile yazmıştım.Neyse yeniden teşekkür ederim,ben de aynı şekilde düşünmüştüm.Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Bence altına saks mavi bir topuklu ayakkabı güzel olur ya da koyu yeşil pudralarla yakışıyo krem iyice sıradanlaştırır, siyah da bir klasik tarz olmak istersen o renkleri tavsiye ederim uygun canta ve takılarla güzel durur ama bunları pudra rngine dayanarak söyledim eğer elbisen cok hareketli ise detayları coksa sade de giyebilirsin cok şahşahalı olabilir detayları coksa iddalı renkler

bence pudra rengine en çok yakışan renk beyaz ve krem ... yaşın 16 az topuklu bu renklerde bişeyler eçebilirsin bence

Zaman ayırdığınız ve böyle uğraştığınız için teşekkür ederim,yaşımı belirtmiştim 16. Elbisemin resmini de ekleyemedim evet ama anlattığım gibi ve nerede giyeceğimi de söylemiştim kuzenimin düğünü diye mekanı bile yazmıştım.Neyse yeniden teşekkür ederim,ben de aynı şekilde düşünmüştüm.Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

evet şimdi baktım da o anki ruh halim neydi acaba diye kendime kızmadan edemedim ayakkabılara odaklandım sanırım :4: ayakkabı diince dünya duruyor da...
tercih sizin bütün fikirleri değerlendirirsiniz iyi günler.

bence kontrast renk tercih et yaşın da küçük zaten her rengi kaldırır pudra rengi yaşın için çok pastel ayakkabıyla renklendir en azından
mor yeşil mavi bordo kıyafetinle dokusu uyduktan sonra her renk olur açık pastel renk tercih etmezdim yerinde olsam elbisen de uzun madem aynı tonlar aldığında baştan ayağı aynı renk hareketsiz olur
çantayı da ayakkabıyla aynı renk kullanma nedir o öyle takım gibi
kıyafetini mümkün olduğunca renklendirmeye bak
umarım keyifli vakit geçirirsin :71:

Merhaba arkadaşlar kuzenimin eylül başında düğünü var düğün mekanı kuruçeşme divan.Ben 16 yaşındauım.Pudra rengi bir elbisem var .Şuan resmini çekip ekleyemedim
ama anlatayım size.Tebi'nin tarih konseptli bir elbisesi.Askılı ve askıları tülden gövde kısmı büzüşük ve dantelleri var alt kısmı da kat kat pudra ve kırık beyaz şeklinde uzanıyor
yere kadar. Altına nasıl bir ayakkabı giymeliyim bilemedim.Önceden hep babet giyerdim ama ilk kez topuklu giymek istiyorum.Nasıl bir topuklu olmalı ve rengi ne olabilir yardımlarınızı
bekliyorum :34:

renk olarak cok seyle kombinleyebilirsin ama tarzini tarif etsende görsek sanirim daha iyi fikirler sunabiliriz sana. Saclarini nasil yapmayi düsünüyorsun ve yapi ve bedeninide söyleyebilir misin ?

Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.Şimdi elbisemin fotosunu çektim ve sizle paylaşıyorum.Minyon bir tipim,163 boylarında 49 kiloyum.Saçlarım normalde kıvırcık bir yanım düğünde de kabarık bir kıvırcık yaptır diyor bir yanımda enseden bol bir topuz diyor. Bilemedim arkadaşlar :)))

$Görüntü0464.webp$Görüntü0460.webp$Görüntü0465.webp

Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.Şimdi elbisemin fotosunu çektim ve sizle paylaşıyorum.Minyon bir tipim,163 boylarında 49 kiloyum.Saçlarım normalde kıvırcık bir yanım düğünde de kabarık bir kıvırcık yaptır diyor bir yanımda enseden bol bir topuz diyor. Bilemedim arkadaşlar :)))

Eki Görüntüle 220824 Eki Görüntüle 220823 Eki Görüntüle 220822

daha "pudra" olsaydi derin mavilerde bir ayakkabi giy derdim ama iyi ki resmi ekledin. saclarinla ilgili bende olsam kararsiz kalirdim bu elbisede biraz zor karar vermesi.. ama mekan cok shikmis bu arada, o gün parlamalisin.

Elbisenin tonlarina yakin yüksek (9 santim ideal olur)papiler, yada metalik görünümlü ayakkabilar gider su resimlerdeki gibi:

http://heinede.zoomoviewer.com/serv...age=hvhk123_0098x01_025852.jpg&zoomFactor=200

http://www.produkt-suchmaschine.com/images/products/90_/kleid-puder-damen-id6121801.jpg

http://images.asos.com/inv/media/0/0/9/4/1454900/natural/image1xxl.jpg

http://images.asos.com/inv/media/3/2/3/4/1424323/nude/image1xxl.jpg

pudra rengi sade bir ayakkabi bulup onu krem rengi tüllerle özenle yapistirarak su resimden özenerek süsleyebilirsin de..

http://www.shoeperwoman.com/wp-content/uploads/2009/08/nude-bow-shoes.jpg

bence bu elbıseye kıwırcık kabarık saç yakıır ayakbbı tonların açk olmalı nohut rengı olablr ..

beyaz olabilir ya da ten renginin durumuna göre krem rengi olabilir ama dediğim gibi ayak tonunla uyum sağlayabilirse yani 3tonun uyumunu düşün..elbise rengin,bacak tonun ve ayakkabı renginin

Merhaba arkadaşlar şimdi aynı sorunu bn yaşıyorum elbisem pudra gümüş taşlı ben nasıl ayakkabı giymem lazım ve çanta kombini nasıl olmalı lütfen yardımcı olun

Back
X