Pudra, Fondöten, Kapatıcılar pudra ve fondoten farkı

fondöten direkt cilt rengini dengelemek ve kusurları kapatmak içindir.
pudra ise fondöten kadar kapatıcı değildir. fondötenin üstüne fondöteni sabitlemek için kullanılır.

Son düzenleme:
max faktorun bır fondotenını kullandım patakrem gıbı ama fondoten uzerıne pudra surmedende kullanılabılır bır urun cokda dogal bır gorunum verıyor

fondoten direk gözenekleri kapatıyo hava almaması nedeniyle 2 güne sivilce doğurtuyo kaydirigubbakcemile4 pudra ise gözenekleri kapatmıyo :D farkın bu oldugunu düşünüyorum :D biraz daha güzel gözükücem diye kullanılan fondotenler 1 hafta boyunca sivilcelerle tüm pskolojiyi bozabilio :D

iyi bir marka olursa, fazla yagli olmayan bi fondoten sivilce yapmaz bence..
birde cilde hergun makyaj yapmamak lazim tabi, en fazla gun asiri olmali bence,
arada cilt dinlendirilmeli..

fondotenin üzerinde "nonkomodojenik" yazması lazım, yazmayan her fondoten sivilce yapar ve dermatolojik testlerinin yapılmış olması lazım...

Pudra gozeneklri kapamıyo bildigim kadarıya fondoten kapatıyo.. o yuzden muhakkak temizlenmeli ve gerekmedikce kullanılmamalı bnce

avonun bazı fondotenlerı cok güzel katı fondoten kullanmayın sıvı kullanmayı tercıh edın iyi sonuçlar alıcaksınız :)

Fondöten cilteki kusurları kapatır üstüne pudra sürülürki dogal görünsün diye ve yaglanma yaptığında pudra korur..Ama cildinizde bir sorun yoksa pudrayı tercih edin derim.Cildin nefes almasını saglıyor..

pudra genelde yagli ciltler icindir, benim cildim kuru fondoten kullaniyorum pudra hic yuzume oturmuyor sivilce yapiyor. fondoten hemde ciltteki sivilceleri, gozenekleri ve lekeleri kapatmak icindir. fondoten kullanan kisi cildine iyi bakmalidir eve gelir gelmez losyonla yuzunuzu temizleyin.

pata krem daha zararsız oluyor yaa..benim cildim de kuru ve pudra tek başına kötü olduğu için fondaten kullanıyordum ama 2-3 aydır patakrem kullanıyorum daha iyi geldi sanki...

Benim cildimde yağlı ve sivilceli. Acaba katı fondöten mi daha çok gözenekleri tıkar sıvı mı? Bir de pata kremin farkı nedir ? bilmiyorumkismile

Back
X