• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudralama işlemi sonrası koyuluk

churchill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
88
Arkadaşlar merhaba, Kaşlarıma 3 gün önce pudralama yaptırdım. Rengi çok koyu ve hiç doğal gelmiyor çok keskin. Yapan uzman bunun normal olduğunu zamanla doğallaşacağını söyledi ama bu kadar keskin ve koyu bir işlemin hiç doğallaşacağını düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım ya kimsenin yüzüne bakamıyorum çok kötü geliyor ?

Söylenilen gibi, ilk günlerde böyle olması normal. Zamanla doğal bir renge dönecek.

Arkadaşlar merhaba, Kaşlarıma 3 gün önce pudralama yaptırdım. Rengi çok koyu ve hiç doğal gelmiyor çok keskin. Yapan uzman bunun normal olduğunu zamanla doğallaşacağını söyledi ama bu kadar keskin ve koyu bir işlemin hiç doğallaşacağını düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım ya kimsenin yüzüne bakamıyorum çok kötü geliyor ?
Hayır kesinlikle doğallaşıyor bende yaptırdım 2 defa 2 si de 2 hafta içinde doğallaştı

Evet bugün 4.gün sabah duş aldım ve kabuklandığını fark ettim o koyu kısımlar soyulmaya başladı . İlk günlere göre daha doğal duruyor. Umarım daha da doğallaşır.

WhatsApp Image 2026-07-27 at 16.18.03.webp

40. gündeyim daha açılmaz diye tahmin ediyorum. Alttaki işlem çok yapay ve koyu kalıyor ısrarla kaşlarımı açıyorum açık olsun dememe rağmen.11 gün sonra rötuş var. Gidecem ama işlem yaptırmayı düşünmüyorum. Sanırım sildirmek için yer bakmaya başlicam. Hem param hem zamanım çöp oldu o kadar pişmanım ki.

Back
X