puff Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi puff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar uzun zamandır forumda doktor araştırması yapıyodum.. Sayenizde Emre beyi buldum.. ilk görüşmede ameliyat olmaya karar verdim. Çok şeker bi insan. Umarim ameliyattan sonrada böyle düşünürüm naniknanik Ameliyat olma sebebim aslinda burunda deviasyon olması. 24 senedir oksijene doyamadim :) tabi şeklinden de cok memnun değildim. Ameliyatta ikiside halledilcek.. Carsamba günü yani yarin tasarim icin Emre beye gidicem. 30unda sonkez görüşücez bütün formaliteler halledilicek.. ve 2 şubat salı günü sabah ameliyat olucam Allah izin verirse.. Lütfen benim için dua edin :gitme: Cok tırstığımı söylemeliyim tabi ki .. sonuç olarak bi ameliyat (iğneden bile korkan ben ameliyat olucam).. Beni en çok düşündüren ise sonrasında yaşıcağım süreç.. Desteklerinizi esirgemiceğinizi biliyorum.. Doktorumada cok güveniyorum .. İnşallah herşey yolunda gider de bende yeni cici resimlerimi sizlerle paylaşırım.. :kedi:

cook sanslisin :)
keske bende hemen olabilsem
bide bi sorum olcak
ilk randevuda mi ameliyat gunu aldin ve kac gun sonraya verdi
ben 3 hazirana ancak randevu alabildim ve okul acilmadan burnumun olmus olmasi gerekiyo kara kara dusunuyorum aylulden once yapabilir mi diye:(

arkadaslar bende nisanin sonunda ameliyat olcak cok korkuyorum ayni andada hemen olsun istiyorum öz güvenim icim ..
burnumla herkes dalag gecio hoslandigim erkek bile beni burnumdan istemedi :17: cok agladim
ama cesaret aldim bundan ve emre beyin sayfasini buldum herkes cok iyi diyor ...cok acigcak diye korkuyorum ama
bide ben yurtdisindan geliorum nerde kala bilirimki orda ? bana yardimci olabilirmisiniz :1:

Back
X