Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar uzun zamandır forumda doktor araştırması yapıyodum.. Sayenizde Emre beyi buldum.. ilk görüşmede ameliyat olmaya karar verdim. Çok şeker bi insan. Umarim ameliyattan sonrada böyle düşünürüm naniknanik Ameliyat olma sebebim aslinda burunda deviasyon olması. 24 senedir oksijene doyamadim :) tabi şeklinden de cok memnun değildim. Ameliyatta ikiside halledilcek.. Carsamba günü yani yarin tasarim icin Emre beye gidicem. 30unda sonkez görüşücez bütün formaliteler halledilicek.. ve 2 şubat salı günü sabah ameliyat olucam Allah izin verirse.. Lütfen benim için dua edin :gitme: Cok tırstığımı söylemeliyim tabi ki .. sonuç olarak bi ameliyat (iğneden bile korkan ben ameliyat olucam).. Beni en çok düşündüren ise sonrasında yaşıcağım süreç.. Desteklerinizi esirgemiceğinizi biliyorum.. Doktorumada cok güveniyorum .. İnşallah herşey yolunda gider de bende yeni cici resimlerimi sizlerle paylaşırım.. :kedi:
puffcum acaba emre bey büyük ve ucu top gibi kısacası zor bi burnuda sennki gibi yapabilirmi.yani senn burnun büyük deilmiş öle ya o yüzden sordum.çünkü ben senn burnunun hastası oldum .süper ötesi bişi.
puff merhaba burnun gerçekten mükemmel duruyor merak ediyorum emre bey ön görüşme için ücret alıyormu ameliyatı nerede ve kaça yapıyor ben özellikle senin burnunu gördükten sonra emre beye karar verdim ön görüşme için randevu almayı düşünüyorm bu kararsızlık insanı çıldırtıyor 2 dr arasında gidip geliyorum acaba hangisi iyi yapar diye
puff burnun gercekten harika olmus tek kelimeyle.
bende dusunuyorum benim ki ama 2 kez olucak, acaba 2ci ameliyatlari da basarilimi acaba??
ben yurdisinda yaziyorum, yardim edersen cook sevinirim.
listemde seni görduktn sonra emre ilhan, surreya seneldir, yakup avsar ve sadulah karun var, bir bilgisivarsa lütfen yardimci olurmusunut