puffff:(

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
kızlar hamıleyken ıcı sıkılanlar oldumu ben cok bunalıyorum , devamlı ıcım sıkılıyor hıc bısey yapasım gelmıyorum cok bunaldım bu durumdan , napmam lazım bu halden kurtulmak ıcın

pekı bu durumu atlatmak ıcın neler yapıyorsunuz acaba
13+1 gunluguz acayıp bı bunaltı oluyor ıcımde sankı savas var gıbı ama halbukı ortada hıc bısey yok
Antidepresan kullanmaya basladim icim sıkılıyor bildigin mutsuzum yani cok fena bi haldeyim ins iyi gelir

Gayet normal canım hormonların degisiminden oylesin çık temiz hava da gez biraz acilirsin mide bulantisida benimde aynıydı 4.ayda bulantilarim geçti ben olucem sanıyordum çok kötü bir hamilelik geçirdim ama şimdi diyorum ki keşke hamile olsaydim da birazcık uyusaydim bebeğim 11 aylık ve ben uykusuzluktan mahvoldu yorum:KK42:

Normal böyle şeyler hayatın değişiyo bi yerde bu stresler bunalımlar normal.
Gez dolaş çok içine kapanma. iş güc falan cok yorma kendını bu zamanlar cok onemlı. sadece kednını ve bebegnı dusun..
Mutlu ol tadını cıkar :)

Gayet normal canım hormonların degisiminden oylesin çık temiz hava da gez biraz acilirsin mide bulantisida benimde aynıydı 4.ayda bulantilarim geçti ben olucem sanıyordum çok kötü bir hamilelik geçirdim ama şimdi diyorum ki keşke hamile olsaydim da birazcık uyusaydim bebeğim 11 aylık ve ben uykusuzluktan mahvoldu yorum:KK42:
hergun cıkmaya calısıyorum dısarı canım bulantılarım benımde hala devam edıyor. uykuyu bendde cok uyuyamıyorum eskıden daha cok uyuyordum rabbım banada kucagıma aalmayı nasıp etsın yavrumu

Normal böyle şeyler hayatın değişiyo bi yerde bu stresler bunalımlar normal.
Gez dolaş çok içine kapanma. iş güc falan cok yorma kendını bu zamanlar cok onemlı. sadece kednını ve bebegnı dusun..
Mutlu ol tadını cıkar :)
tsk ederım canım ıcıme kapanmamaya calısıyorum ama ıste hıc bısey yapasımda gelmıyorum . bıde bır an once dogsun ıstyorum saglıkla cok merak edıyorum keratayı

Back
X