- Konu Sahibi askrhpozitif
kızlar hamıleyken ıcı sıkılanlar oldumu ben cok bunalıyorum , devamlı ıcım sıkılıyor hıc bısey yapasım gelmıyorum cok bunaldım bu durumdan , napmam lazım bu halden kurtulmak ıcın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekı bu durumu atlatmak ıcın neler yapıyorsunuz acabaBen hamile degilim ama bnde ayni anlattiginiz gibiyim
13+1 gunluguz acayıp bı bunaltı oluyor ıcımde sankı savas var gıbı ama halbukı ortada hıc bısey yokKaç aylık hamilesin yeniysen gayet normal hormonların değişiyor
Antidepresan kullanmaya basladim icim sıkılıyor bildigin mutsuzum yani cok fena bi haldeyim ins iyi gelirpekı bu durumu atlatmak ıcın neler yapıyorsunuz acaba
13+1 gunluguz acayıp bı bunaltı oluyor ıcımde sankı savas var gıbı ama halbukı ortada hıc bısey yok
o antıdeprasanlar daha fena yapıyor ınsanı hayatımda bı donem kullanmıstımda bı daha kullanmayı asla ıstememAntidepresan kullanmaya basladim icim sıkılıyor bildigin mutsuzum yani cok fena bi haldeyim ins iyi gelir
hergun cıkmaya calısıyorum dısarı canım bulantılarım benımde hala devam edıyor. uykuyu bendde cok uyuyamıyorum eskıden daha cok uyuyordum rabbım banada kucagıma aalmayı nasıp etsın yavrumuGayet normal canım hormonların degisiminden oylesin çık temiz hava da gez biraz acilirsin mide bulantisida benimde aynıydı 4.ayda bulantilarim geçti ben olucem sanıyordum çok kötü bir hamilelik geçirdim ama şimdi diyorum ki keşke hamile olsaydim da birazcık uyusaydim bebeğim 11 aylık ve ben uykusuzluktan mahvoldu yorum![]()
Ben isin icinden cikamiyorum beynim oyun oynuyor sanki banao antıdeprasanlar daha fena yapıyor ınsanı hayatımda bı donem kullanmıstımda bı daha kullanmayı asla ıstemem
tsk ederım canım ıcıme kapanmamaya calısıyorum ama ıste hıc bısey yapasımda gelmıyorum . bıde bır an once dogsun ıstyorum saglıkla cok merak edıyorum keratayıNormal böyle şeyler hayatın değişiyo bi yerde bu stresler bunalımlar normal.
Gez dolaş çok içine kapanma. iş güc falan cok yorma kendını bu zamanlar cok onemlı. sadece kednını ve bebegnı dusun..
Mutlu ol tadını cıkar :)
mumkun oldugunca bı an once ılacı bırakmaya calıs canm ben 2 sene kadar kullandım ve cok pısmanımBen isin icinden cikamiyorum beynim oyun oynuyor sanki bana
Suan kullandigim halde kendimi kotu hissediyorum kullanmasam ne halde olurdum bilmiyorummumkun oldugunca bı an once ılacı bırakmaya calıs canm ben 2 sene kadar kullandım ve cok pısmanım
anladım ınsallah bı an once gerek kalmaz ılaca canımSuan kullandigim halde kendimi kotu hissediyorum kullanmasam ne halde olurdum bilmiyorum
tsk ederım canım mutlaka okuyacagımInsirah suresini okuyun bol bol. Sekine duasi var internetten dinleyebilirsiniz.
Insallah canim sagolanladım ınsallah bı an once gerek kalmaz ılaca canım
tsk ederım canım mutlaka okuyacagım